Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper ameliyata tek başıma gideceğim de. Refakatçi olmasa da olur o zaman.Hastane konusunu bilmiyorum ama leep den sonra hemen ayağa kalkabilirsin. Acı sıfır
Ben geçen hafta oldum operasyon kısa sürüyor ama tüm günüm hastanede geçti genel anestezi ile oldu odaya çıkınca da 3 saat gözetim altında kaldım çok az ağrım oldu odada iğne yapmışlardı onun dışında et suyu gibi akıntım vardı bugün sanırım on gün sonra yeniden adet oldumMerhaba kızlar Bilkent şehir hastanesinde leep ameliyatı olan var mı acaba? Tahminen ne zaman arayıp ameliyat günü için randevu veriyorlar acaba ? Bir de ameliyat sonrası hemen ayağı kalkılabiliyor değil mi?
Benim merak ettiğim bir hafta önce leep oldum şuan regl gibi kanamam var bu normal miHastane konusunu bilmiyorum ama leep den sonra hemen ayağa kalkabilirsin. Acı sıfır
Size de sonda ve tampon takıldı mı acaba ? Ben de bugün oldum. Ağrısız ara sıra iğnelenme gibi ağrılar oluyor ama sorun yaratacak gibi değil. Tek sorunum sonda ve tamponBen geçen hafta oldum operasyon kısa sürüyor ama tüm günüm hastanede geçti genel anestezi ile oldu odaya çıkınca da 3 saat gözetim altında kaldım çok az ağrım oldu odada iğne yapmışlardı onun dışında et suyu gibi akıntım vardı bugün sanırım on gün sonra yeniden adet oldum
Aaa öyle mi peki sizi de tuvaletinizi yapana kadar beklettiler mi? Beni beklettiler su içmek zorunda kaldım. Bir de tuvaletimi yaparken sanki ince ince bir şey çekiyorlarmış gibi hissettim.Bende sonda yok ama tampon vardı
Valla kendiniz ne güzel çıkarmışsınız ben hayatta cesaret edemezdim . Hiç tamponda kullanmadım. Şuan kanama yok ama ileriki günlerde olur mu acabaYoooo bekletmediler. Anestezi etkisinin biraz geçmesini bekledim. Tamponu evde çıkarırsın dediler o kadar. Yani ben eve geldim bir süre sonra kendim çıkardım
Hayır tampon takılmadı bana karnıma doğru içte sızlama oldu bir iki gün geçti şuan ama bir ay içerisinde 3. Adetimi oldum ona anlam veremedim en başta et suyu gibi su geldi 5 gün sonra adet sonra 5 gün normal sonra bugün yine adet oldumSize de sonda ve tampon takıldı mı acaba ? Ben de bugün oldum. Ağrısız ara sıra iğnelenme gibi ağrılar oluyor ama sorun yaratacak gibi değil. Tek sorunum sonda ve tampon
Kanamam 1 ay oldu dediniz ben regl sonrası girmiştim operasyona şuan operasyon sonrası 2. Defa regl oldum Buda mı normalEvet normal merak etmeyin benim 1 ay oldu daha yeni yemi kesiliyor
Anladım çok geçmiş olsun. Bence bir kaç ay bu şekilde adet olunması normaldir.Hayır tampon takılmadı bana karnıma doğru içte sızlama oldu bir iki gün geçti şuan ama bir ay içerisinde 3. Adetimi oldum ona anlam veremedim en başta et suyu gibi su geldi 5 gün sonra adet sonra 5 gün normal sonra bugün yine adet oldum
Kanama uzun sürebilir sonuçta nemli bir ortamda oranın iyileşmesi uzun sürebilir. Benim 2. Ayım geçti hala bazen kanama geliyorKanamam 1 ay oldu dediniz ben regl sonrası girmiştim operasyona şuan operasyon sonrası 2. Defa regl oldum Buda mı normal
Evet bir ayda 3 defa regl oldum benKanamam 1 ay oldu dediniz ben regl sonrası girmiştim operasyona şuan operasyon sonrası 2. Defa regl oldum Buda mı normal
Hastane konusunu bilmiyorum ama leep den sonra hemen ayağa kalkabilirsin. Acı sıfır
Hastane konusunu bilmiyorum ama leep den sonra hemen ayağa kalkabilirsin. Acı sıfır
Ben geçen hafta oldum operasyon kısa sürüyor ama tüm günüm hastanede geçti genel anestezi ile oldu odaya çıkınca da 3 saat gözetim altında kaldım çok az ağrım oldu odada iğne yapmışlardı onun dışında et suyu gibi akıntım vardı bugün sanırım on gün sonra yeniden adet oldum