Berki bi kaciniz taniyodur Lee Jung Hee yi ? Kendisi Güney Koreli 2 Cocuk Sahibi bir Kadin ama yasadigi seyler insanlari düsündürmeli ! . HIKAYESI .LÜTFEN OKUYUN
Herkese Merhaba
Sizlere korku ve Hüzran dolu Hayat Hikayemi anlatmak isiyorum.
Ben Kirli bir Kadinim.
40li Yaslarimdayim ve iki genc erkegin annesiyim . Ogularim 5-6 yaslarinda geldiklerinden begri fuhusa zorlaniyorlar.
Kulaga inanilmaz gelebilir ama hepsi dogru ,bende bu örgütün bir parcsiyim.Kendi Ailem (annem,babam ve kiz kardesim) ve Kocam uzun süredir seks partnerleri.
Partnerlerden kastim : uyusdurucu kullaniorlar ve grup seks yapiyorlar.Ayrica insanlari uyarici ilac ve Haplarla tuzaga düsürüp para kaynagi olarak kullaniorlar ve esleri ile cocuklarini da cinsel birlesmelere zorluyorlar.
Onlar icin fuhus utanc verici degil sadece PARA kaynagi.
Kocam beni ve Ogullarimi on yildir cesitli yerlere götürüp fuhusa zorluyorlar .Kocam ismimi ve Kimligimi kullanarak herseyi yapti. Tehlikeli görünen her seyi bana yaptirdi ve yakalanirsa bütün sucu bana atmak icin hazirdi.Bize hic para vermedi , Cocuklari okula hep o götürüp getirdi. Okul dan sonraki Aktivitelere gitmelerine hic izin vermedi. Benim Ogularim hayatlarini kapali alanda yasadilar.Disariya cikip Günesi gördüklerinde bile Mutlu oluyorlardi .Kocam herkese "mutlu Aile" fotoraflarini göstererek güzel bi Aile oldugumusu insanlara göstermeye calisdi.22 yasinda Kocam bana tecavüz etti ve evlendik.Daha sonra bana uyku ilaclari verip fuhus yapmami söyledi.Kisa süre sonra bir esi veoglu oldugunu ögrendim ama cok GECTI.Benimle evlenme sebebi beni KULLANMAK icin di .Tabiki cok kollaydi cünkü Kocam ve Ailem uzun zamandir bu seyde birlikte calisiyorlardi ve "aile isi" ne dönüsdügü icin mutlulardi.20 yil boyunca Dayak yedim cünkü Ogularimin bu isin icinde olmasini istemedim. Müsderi olmayan bir günde Kocam Cocuklarima Müsderiyi nasil tatmin edicegini ögretti !!Bizi cekip eger Ihbar edersen bu Görüntüleri yayarim digerek tehdir etti. Ben Polise defalarca gittim ama hic biri bana inanmadi.Haber verdim ama Haberi bile cikartmadilar. Simdiye kadar sadece 30 kisiyi ihbar edebildik ama biz güclü kalip Savasicagiz . En azindan 13 yasindaki cocuklarim icin bunu yapmak istiorum . onlari kurtarmak istiorum ve güzel bir hayat yasamalarini. LÜTFEN GERCEGI ORTAYA CIKARMADA YARDIM EDIN !
HIKAYENIN SADECE YARISINI YAZDIM DAHA COK SEY VAR ..LÜTFEN HERKES BU HIKAYEYI OKUYUP DUA EDDIP DESTEK OLSUN TWITTERDA HASTAG VARDI B KAC KERE YENIDEN CIKCAKMIS HABER VERMEYE CALISIRIM ..elimizden pek birsey gelmesede DUA EDELIM