Banyo Dekorasyonu Led ışıklı musluk başlığı kullanan var mı?

lemlem07

Guru
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2010
2.753
41
318
Diğer
Bayanlar merhabalar.. sizlere biirşey sormak istiyorum belki çoğunuz ilk defa görecek, ben int de gördüm çok hoşuma gitti..
ısıya duyarlı bu led ışıklı musluk başlıklarından kullanan var mı aranızda?
suyun ısısına göre mavi veya kırmızı oluyormuş, bazıları pilli bazıları suyun hareketinden alıyormuş enerjisini..

Eki Görüntüle 328085

Ürün Özellikleri:
Kolayca monte edilebilir
Nikelaj kaplama
2 ayrı başlığı ile farklı musluklara uyar
Enerjiyi akan sudan alarak pil, elektrik veya batarya bağlantısına gerek duymaz
Su tasarrufu ve filtreleme sistemi ile minimum su tüketimi sağlar
Su sıcaklığı 25 derece ve altında ise Yeşil yanar
Su sıcaklığı 26-35 derece arasında ise Mavi yanar
Su sıcaklığı 36-45 derece arasında ise Kırmızı yanar
Su sıcaklığı 45 dereceden fazla ise Kırmızı-Mavi uyarı ışığı yanıp sönmeye başlar.

şöyle bişeymiş.. benim sorum şu almayı düşünüyorum ama ne kadar dayanıklı bişey? iki üç gün sonra bozulur gider mi? rengi belli olmayacak derecede soluk mu yanıyor? bir sürü sitede var ve fiyatlrı çok farklı. 12,75tl ye de var, 40 küsürlerede var.. bazıları pilli yazıyor falan.. kararsız kaldım.

ben hala almadım işlerimdeki yoğunluktan dolayı nete bile giremedim bir haftadır.. zaten o ilk gördüğüm zamanki hevesimde geçti, belki daha sonra alırım

ilginçlik adına ilk başta hoş geliyor ama zamanla insanın psikolojisini bozar bu.
musluktan kan akar gibi ya da yosunlu su gibi boşverin hem paranıza yazık hemde mis gibi şeffaf suyumuzu kullanalım içinde pislik kireç vs. varsa da görürüz.
bu konu aklıma kolaları getirdi, mavi kolalar ilk çıkınca içtim ama ıııı olmamış, her yenilikte çuk oturmıyor ya.

Bende evime cam musluk aldım ama ışıklı diil ışıklıda pil bitme sorunu falan olabilir diye düşündüm. Benimkinin resmi aşağıda çok şık duruyo tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…