Lea-Anne Ellison doğumdan sonra

Caddy

Guru
Pro Üye
Emoji Skoru
2.004
Puanlar
448
Yer
Kocaeli
Pek çok kadın için 8 ay ve daha sonrası için formül basittir: “Ağır kaldırmayın, zor işlerle uğraşmayın ve sırtınızı yaslayıp oturun."
$Lea-Anne Ellison doðumdan sonra (4).jpg

Fakat 35 yaşındaki halterci Lea-Anne Ellison bu formülü yıktı ve ağırlıkla çalışırkenki fotoğraflarını Facebook hesabı üzerinden yayımlayınca olanlar oldu!

15 Eylül tarihinde yayımladığı fotoğrafına 16 bin yorum alan Ellison’ın yaptığını destekleyenlerin yanında pek çok kişi ve doktor dehşete kapıldı.
$Lea-Anne Ellison doðumdan sonra (6).jpg

Bebeğinin sağlığını tehlikeye attığı için ağır eleştirelere mahsur kalan Lea-Anne Ellison doğumdan sonra yine objektif karşısına geçti ve bebeğiyle poz verdi.

Kendini destekleyenlere kibarca teşekkür eden Ellison, 12 yaşında bir çocuğa daha sahip.

Hamilelik döneminde egzersiz yapan kadınların daha az kilo aldığı ve sağlık risklerinin azaldığı bilinse de Ellison’ın bu durumu doktorlar tarafından abartılı bulunmuştu.

Ellison ise yazdığı yorumda "Destek veren herkese teşekkür ederim. Nefret edenler zaten olacaktı. Neyse ki benim hayatım, onların ellerinde değil. Tekrar herkese teşekkürler" ifadelerini kullandı

Gebelikte egzersiz ve spor için tıklayınız!

$Lea-Anne Ellison doðumdan sonra (10).jpg$Lea-Anne Ellison doðumdan sonra (1).jpg$Lea-Anne Ellison doðumdan sonra (3).jpg$Lea-Anne Ellison doðumdan sonra (2).jpg$Lea-Anne Ellison doðumdan sonra (4).jpg$Lea-Anne Ellison doðumdan sonra (6).jpg$Lea-Anne Ellison doðumdan sonra (7).jpg$Lea-Anne Ellison doðumdan sonra (8).jpg$Lea-Anne Ellison doðumdan sonra (9).jpg$Lea-Anne Ellison doðumdan sonra (5).jpg

Son düzenleme:
Ne diceğimi şaşırdım !!!
Bu ne azim böyle, kaldırmış olduğu ağırlıklar gebe biri için oldukça riskli...
Neyse ki şanslı ve sağlıklıymış,bebeğini sapasağlam doğurduğuna göre....

Hareketler neyse diyeceğim de o kadar ağırlık falan kaldırması.
Biz mi anormaliz o mu anormal acaba?

Hamileyken spor yapılır tabi ki sonuçta bi hastalık falan değil . Ben de pilates yaptım. Ama bu kadarı da çok abartı bence.Az ağır kaldirsam karnım agriyordu biz mi çok nariniz anlamadım ki. O bebeğe o agirlik kaldirmayla iyi bi sey olmamış. Bence cok büyük sorumsuzluk.:19:

Hamileyken ağırlık mı kaldırmış:30:
Abartmış..
Allahtan bebeğe biirşey olmamış.
Çok abartıyorlar bazı şeyleri.Plates ,yüzme bende yaptım ama ağırlık kaldırmak çok riskli.

Jimnastik hareketleri tamam da yani ağırlık kaldırmak nedir hangi doktora sorarsanız sorun riskli tabii ki illa birşey olacak olacak değil ama riskleri çok büyük ve bir anne adayı bu riski nasıl alır ya bir şey olsaydı vicdan azabı çekmez miydi bir garanti veremez ki hiçbir doktor bir şey olmaz diye kim uygun bulur bunu. :20:

2 hafta önce harıl harıl süpürge yaptım diye lekelenme yaşadım. Bu kadının yaptığını yapsam herhalde bebeğimin yerinde yeller eserdi. Şanslı kadın :44:

abartmış bence kadın
spor yapılır da ağırlık kaldırmak biraz abartı olmuş sanki

Hayatim iyiki elestirilenlerin elinde degil demis, sendeki mantik iyiki bizde degil.

Erken doğurup da hastaneden eli boş çıksaydı o zaman görürdük,bazı insanlar fazla şanslı

gündeme gelmek için neler yapıyorlar ya insan hayatıyla oynamak bu kadar kolay demekki.allah akıl fikir versin

gündeme gelmek için neler yapıyorlar ya insan hayatıyla oynamak bu kadar kolay demekki.allah akıl fikir versin

Olmamış ! Ama ya olsaydı !
Karnında bir can ile can pazarına girmek böyle olurdu sanırım ..

Olmamış ! Ama ya olsaydı !
Karnında bir can ile can pazarına girmek böyle olurdu sanırım ..

evet bende öyle düşünüyoum. malesef insanlarda artık acıma kalmamış, kendinden bir parçayı bu kolay tehlikeye atabiliyo

2 hafta önce harıl harıl süpürge yaptım diye lekelenme yaşadım. Bu kadının yaptığını yapsam herhalde bebeğimin yerinde yeller eserdi. Şanslı kadın :44:

mervecim sorma ya :26:

Allahtan saglicakla dogmus bebegi..

Ya hersey ters gitseydi ??

kadın zaten bu sporla uğraşıyor belliki.doğum yapmış bebeği daha ufacık kadının karnı dümdüz ne çatlak vak ne bi fazlalık.helal olsun walla :KK9:.biz tembel milletiz.belki de bu yüzden çok fazla nazlı olmamız.:KK51:

Back