• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

le vele marka battaniye

baypipo

annesinin birtanesi
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
946
0
96
Samsun
le vele markasını duyan varmı arkadaşlar bu akşam gezerken girdik bi mağazaya yorgan bakacaktım nanoelyaf yorganları gösterdi bir de battaniye gösterdi süperdi yani her rengi var yatağının üstüne ser ne örtü bişey gerekmez ve yumuşacık bir yönü farklı bir yönü farklı çok güzeldi ama le vele markAYI ilk defa duydum duyan yada kullanan varmı nasıl biliyormusunuz? nanoelyaf yorganlar çok güzel 100 tlye indirdi peşin fiyatta. antialerjik, antibakteriyel, nefes alan elyaf daha bir sürü özelliği var çok güzel bir yorgan. hiç duydunuzmu yazın lütfenbilmiyorumkismile

ben evkurdan bi tane aldım o markadan. kırmızı renkli ve gül efektli battaniye diye geçiyor. peluş gibi tüylü ama alt tarafı polar.sanırım dediğiniz de bu. ben yatak örtüsü amaçlı aldım yani günlük sermek için.şuana kadar bi sorun yaşamadım ..daha yıkamadım zaten. ama makinede yıkanıyomuş. mikrofiber özelliği varmış.tezgahtar öyle söylemişti.

ben evkurdan bi tane aldım o markadan. kırmızı renkli ve gül efektli battaniye diye geçiyor. peluş gibi tüylü ama alt tarafı polar.sanırım dediğiniz de bu. ben yatak örtüsü amaçlı aldım yani günlük sermek için.şuana kadar bi sorun yaşamadım ..daha yıkamadım zaten. ama makinede yıkanıyomuş. mikrofiber özelliği varmış.tezgahtar öyle söylemişti.

aynen öyle tam dediğin gibi deniz ve mehtapalkisalkisalkis çok beğendim ben çokda yumuşak bir tarafı polar bir tarafı tüylü. bende günlük yatağıma sermek için alıcam siyah rengini yatak odam beyaz olacak çünkü. çok yumuşak bayıldım ama fiyatı biraz pahalı geldi bana 120 den 100 tl ye indirdi peşin fiyatta.sen kaça almıştın sorması ayıp olmazsa:kedi:
tşk ea.s.derim bu arada tek yazan sensin

ne demek.. burda birbirimize yardımcı oluyoruz sonuçta. ben dediğim gibi evkurdan aldım. bana da kampanya falan dediler 100 tl.ama ben taksitle aldım.hemde 15 ay. bu evkur uzun dönem taksitlendirmeleriyle meşhur. evet biraz pahalı. yani 100liraya günlük bi yatak örtüsü alınır belkide. ama benim de hoşuma gitti. çok güzel duruyor. benimki kırmızı abajurlarıma uydurdum ben de. mobilyam venge.ama şunu söyliyim yatağı tam kapatmaz. yani yerlere kadar uzanmıyor örtünce.zaten bende günlük kullanıyorum

ne demek.. burda birbirimize yardımcı oluyoruz sonuçta. ben dediğim gibi evkurdan aldım. bana da kampanya falan dediler 100 tl.ama ben taksitle aldım.hemde 15 ay. bu evkur uzun dönem taksitlendirmeleriyle meşhur. evet biraz pahalı. yani 100liraya günlük bi yatak örtüsü alınır belkide. ama benim de hoşuma gitti. çok güzel duruyor. benimki kırmızı abajurlarıma uydurdum ben de. mobilyam venge.ama şunu söyliyim yatağı tam kapatmaz. yani yerlere kadar uzanmıyor örtünce.zaten bende günlük kullanıyorum

benim yatağımı japon yatak alcam bana orda kapatır dediler eğer japon yataksa dediler gerçi kapatsın yada kapatmasın çok güzel farketmez kapatmasadayerimseniben