Şampuan ve Saç Kremleri Le Soleil Şampuan

valeriana

Guru
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
30
6
arkadaşlar şu aralar çok meşhur tv de bende biraz internette araştırdım ama ne kk da ne başka yerde doğru düzgün kullanan görmedim içinizde kullanan var mı acaba birde nereden temin edebiliriz ben küçük bir yerde yaşıyorum burada bulabileceğimi zannetmiyorum kullananlar varsa yardımcı olabilir mi acaba??

içeriğine baktım da baya bitkisel içerikli bende şuan otacını naturway sarımsaklı şampuanını kullanıyordum sıkıldım bitsin bunu almayı düşünüyorum inşallah bulabilirim

valla canım ben kullanıyorum o şampuanı zaten içeriği güzel diye almıştım ilk başlarda güzel geldi hatta buradada övdüm güzel diye ama az bi süre sonra saçlarımda kaşıntı başladı ama şampuana kondurmadım devam ettim kullanmaya ama baktım saçlar daha fazla yağlanır oldu inanılmaz kaşıntı artı kepek problemi kafa derimde kocaman kepekler falan şampuandan oldu yani her şampuan herkese iyi gelmiyor bitireyim diye uğraştım ama bitmedi iyiki büyük boyunu almamışım kafa derimi tahriş etti resmen denemek için alacaksan sana küçük boyunu öneririm belki senin saçına iyi gelir

canım bende şampuanı dün aldım ama daha başlamadım kullanmaya kokusu hiç benim tarzım değil şekerli bi kokusu var benim saçım aslında çok çabuk etkilenir kaşınır kepeklenir eczane şampuanlarından başkasını uzun süre kullanamam ama şunu farkettim bir süredir saçıma yoğun bakım yapmaya başladım eczane şampuanı kullanmama gerek kalmadı yani saçlar nemsiz kalınca ve herhangi bir değişiklik yapınca kepeklenme yapıyor bence sende saç dibine bir süre yağlı bakımlar yaparsan kaşıntı ve kepeklenmeden kurtulabilirsin bu şampuanı da kullanırken bakım yapmaya devam edicem muhtemelen ilk birkaç kullanımda pek iyi bir sonuç alamayacağım ama belki beklediğim gibi kötü sonuç da çıkmayabilir :) her halukarda tuz içermeyen bir bitkisel şampuan kullanmak istiyordum farkettim ki kullandığım otacı sarımsaklı şampuanda bile tuz var bir de bunu deneyeceğim bakalım deneyince sonuçlarını yazarım buraya :)

:)) Kimi şampuanlar gerçekten ilk başta çok güzel yapıyor sonra gerçek yüzünü yavaş yavaş göstermeye başlıyor :)) Benimde başıma geldi pantene kullandım dedim harika süper ötesi 3-4 yıkamadan sonra dediğin gibi kaşıntı kepek kafa derimde yara oluşmaya başladı bitiremedim bile sıvı el sabunu olarak kullandım öyle bitirdim..

Canım ben zaten en az haftada bir bakım yapıyorum mesela mayonez maskesi,yumurta maskesi ve bunların içine mutlaka çeşitli yağlar ekliyorum ama kaşıntım kesilmedi umarım sen memnun kalırsın kafa derim berbat durumda ne yazıkki daha öncede başka bir şampuana daha böyle reaksiyon göstermişti ne yazıkki(

Aynen canım benim daha öncede başıma gelmişti bu durum(kafa derimi tahriş etti resmen ama bi başkasına iyi gelebilir içeriğini beğendiğim için almıştım zaten

Arkadaşlar ben bu şampuanın bildiğimiz bitkisel şampuanlardan bir farkı olduğunu düşünmüyorum açıkçası, belirli bir müşteri kitlesi garanti olur Oradan tutar diye piyasaya sürüldü sadece bence

eveet şampuanı kullandım ve çok şükür ki sonuç güzel daha önce ilk kez kullandığım bir sürü şampuanın yaptığı allerji kaşıntı kepek şuanda yok gerçi daha ilk günün akşamı ama gayet güzel gibi duruyor şampuanın o bana korkunç gelen şekerli kokusu saçımda kalmadı gerçi saçıma bi ton şey sürüyorum yıkadıktan sonra ama bana şaşırtıcı gelen şey ise benim kullandığım diğer bitkisel içerikli şampuanlar genellikle jel formunda ve şeffaf renkli oluyordu bu daha çok kremsi bir şampuan hatta saç kremi gibi görünüyor sanırım bu yüzden de saçımı diğer bitkisel şampuanlar gibi çok sert yoluk yoluk yapmadı şuan için kullanmaya devam edeceğim saçımda da kepek kaşıntı yaparsa içine vitamin kırar bir de öyle denerim diğer bitkisel şampuanlardan bir farkı olmayabilir belki ama en azından tuz muz içermiyor genellikle bitkisel içerikli diye alıyoruz içi kimyasal dolu oluyor tesettürlü olmasamda sanırım bir süre bu şampuanı kullanacağım kullanmak isteyenlere de tavsiye edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…