valla canım ben kullanıyorum o şampuanı zaten içeriği güzel diye almıştım ilk başlarda güzel geldi hatta buradada övdüm güzel diye ama az bi süre sonra saçlarımda kaşıntı başladı ama şampuana kondurmadım devam ettim kullanmaya ama baktım saçlar daha fazla yağlanır oldu inanılmaz kaşıntı artı kepek problemi kafa derimde kocaman kepekler falan şampuandan oldu yani her şampuan herkese iyi gelmiyor bitireyim diye uğraştım ama bitmedi iyiki büyük boyunu almamışım kafa derimi tahriş etti resmen denemek için alacaksan sana küçük boyunu öneririm belki senin saçına iyi gelir
:)) Kimi şampuanlar gerçekten ilk başta çok güzel yapıyor sonra gerçek yüzünü yavaş yavaş göstermeye başlıyor :)) Benimde başıma geldi pantene kullandım dedim harika süper ötesi 3-4 yıkamadan sonra dediğin gibi kaşıntı kepek kafa derimde yara oluşmaya başladı bitiremedim bile sıvı el sabunu olarak kullandım öyle bitirdim..valla canım ben kullanıyorum o şampuanı zaten içeriği güzel diye almıştım ilk başlarda güzel geldi hatta buradada övdüm güzel diye ama az bi süre sonra saçlarımda kaşıntı başladı ama şampuana kondurmadım devam ettim kullanmaya ama baktım saçlar daha fazla yağlanır oldu inanılmaz kaşıntı artı kepek problemi kafa derimde kocaman kepekler falan şampuandan oldu yani her şampuan herkese iyi gelmiyor bitireyim diye uğraştım ama bitmedi iyiki büyük boyunu almamışım kafa derimi tahriş etti resmen denemek için alacaksan sana küçük boyunu öneririm belki senin saçına iyi gelir
Canım ben zaten en az haftada bir bakım yapıyorum mesela mayonez maskesi,yumurta maskesi ve bunların içine mutlaka çeşitli yağlar ekliyorum ama kaşıntım kesilmedi umarım sen memnun kalırsın kafa derim berbat durumda ne yazıkki daha öncede başka bir şampuana daha böyle reaksiyon göstermişti ne yazıkkicanım bende şampuanı dün aldım ama daha başlamadım kullanmaya kokusu hiç benim tarzım değil şekerli bi kokusu varbenim saçım aslında çok çabuk etkilenir kaşınır kepeklenir eczane şampuanlarından başkasını uzun süre kullanamam ama şunu farkettim bir süredir saçıma yoğun bakım yapmaya başladım eczane şampuanı kullanmama gerek kalmadı yani saçlar nemsiz kalınca ve herhangi bir değişiklik yapınca kepeklenme yapıyor bence sende saç dibine bir süre yağlı bakımlar yaparsan kaşıntı ve kepeklenmeden kurtulabilirsin bu şampuanı da kullanırken bakım yapmaya devam edicem muhtemelen ilk birkaç kullanımda pek iyi bir sonuç alamayacağım ama belki beklediğim gibi kötü sonuç da çıkmayabilir :) her halukarda tuz içermeyen bir bitkisel şampuan kullanmak istiyordum farkettim ki kullandığım otacı sarımsaklı şampuanda bile tuz var bir de bunu deneyeceğim bakalım deneyince sonuçlarını yazarım buraya :)
Aynen canım benim daha öncede başıma gelmişti bu durum:)) Kimi şampuanlar gerçekten ilk başta çok güzel yapıyor sonra gerçek yüzünü yavaş yavaş göstermeye başlıyor :)) Benimde başıma geldi pantene kullandım dedim harika süper ötesi 3-4 yıkamadan sonra dediğin gibi kaşıntı kepek kafa derimde yara oluşmaya başladı bitiremedim bile sıvı el sabunu olarak kullandım öyle bitirdim..
Dogru canim bize iyi gelmeyen bi baskasina iyi gelebilir kesinlikle herkesin sac yapisi bir degil gercekten :)Aynen canım benim daha öncede başıma gelmişti bu durum(kafa derimi tahriş etti resmen ama bi başkasına iyi gelebilir içeriğini beğendiğim için almıştım zaten
Dogru canim bize iyi gelmeyen bi baskasina iyi gelebilir kesinlikle herkesin sac yapisi bir degil gercekten :)
Evet canim ya ilk zamanlarda harika yapiyor saci kimi sampuanlar zamanla gosteriyor gercek yuzunu :) insallah bi sikinti yasamazsin rahat rahat kullanirsinevet canım bana da her şampuan iyi gelmiyor ama bu bişi yapmadı
Şampuanı hala kullanıyor musun?evet canım bana da her şampuan iyi gelmiyor ama bu bişi yapmadı