Le Pari V.I.P Sizce Nasıl Kızlar?

_eftelya_

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
2.712
1.152
373
Kızlar alışveriş sitelerinde sık sık karşıma çıkıyordu bu model ama fiyatı oldukça yüksek geliyordu bana.Markafonide gördüm az önce de.Bu marka nevresim takımı kullanan var mı hiç?

Beğendiğim modelde bu;

Eki Görüntüle 172524

Nasıl sizce?

Arkadaşlar biliyorum,herkes öyle bir geçer zaman ki'yle meşgulsünüz ama kampanya süresi bitmek üzere,bi yardımcı olsanız çok sevineceğim :))

ben de markafonide le pari nin başka modelini almıştım..güzel çıktı..yastıkları falan kocaman güzel ve kaliteli bir ürün.memnun olmadığım tek yönü çarşafının lastikli olmamasıydı..onun dışında güzel yani..

ben de markafonide le pari nin başka modelini almıştım..güzel çıktı..yastıkları falan kocaman güzel ve kaliteli bir ürün.memnun olmadığım tek yönü çarşafının lastikli olmamasıydı..onun dışında güzel yani..

Çok teşekkür ederim mavigul86;

İlk online alışverişim olacak bu,çok heyecanlıyım :))
Yorumunuz da gaza getirdi beni şimdi :))

önemli değil ne demek.rahatlıkla al hiç bir sorun çıkmıyo...ve farkettiysen piyasa fiyatına göre çok uygun dışarda bulamazsın bu fiyata kaçırma derim ben

önemli değil ne demek.rahatlıkla al hiç bir sorun çıkmıyo...ve farkettiysen piyasa fiyatına göre çok uygun dışarda bulamazsın bu fiyata kaçırma derim ben

Evet fiyatı görüp,kampanyanın bitmesine de saatler kaldığını öğrenince elim ayağıma dolaştı.Hepsi burada çok tavsiye ediliyor ama bence fiyat olarak en yükseği de o site.Görünce gerçekmi bu diye bi kaç kere baktım hatta :))

Ve ilk siparişimi verip,bende internetten alışveriş yapanlar kervanına katılmış bulunuyorum artık :))

Hadi hayırlısı...

Back