LE MACIG ve ABROKET

lavinya29

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
250
11
45
arkadaşlar bu ürünün orjinalini nerden alabilirim ben istanbulda oturuyorum bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

Merhaba lavinya

ben leg magic ve abrocket spor aletlerini internet üzeri sipariş verdim.Orjinal mi bilmiyorum ama orjinal ürün ile aynı işlevi görüyordur herhalde.

Bu arada leg magic aldım fakat evde bi köşede duruyor şimdi.Egzersizleri inanılmaz yorucu ve zor geldi bana.Bi müddet sonra sıkılınca kaldırdım bir köşeye.Faydası düzenli yapılırsa olur gibime geliyor.

Bide ayaklarımı kanepe altına sıkıştırıp mekik çekmeyi abrockete tercih ederim.Bilmiyorum belki ben beceremedim ama çok saçma bi ürünmüş gibi geldi bana.

leg magic bendede var , evet başlarda biraz zor geliyor insana ama alıştıkça daha rahat yapılıyor cnm ,
cd deki egzersizler zaten hemen ilk başlarda yapılmamalı bence o hareketler alıştıkça yapılmalı diye düşünüyorum , ben ilk aldığımda cd deki hareketleri yapmadım önce üzerimdeki hamlığı atmak için sadece bacaklarımı aç kapa yaptım , onuda mesela 20 kez bi yaptım dinlendim sonra bunun gibi 2 set daha yaptım , cd deki egzersizlerede bende yeni başladım yavaş yavaş yani , ilk başta o kadar yüklenince insan gerçekten soğur zaten ya :))

ab rocket yok bende , ama bi mağazada deneme yapmıştım ama hiç sevmedim ya , hani arkaya doğru yatıp tekrar doğruluyosun ya o hareketi yaparken aletin kendiside böyle bi havaya kalkıyo gibi geldi bana
kesinlikle evde ayaklarını kanepeye sıkıştırıp yapmak banada daha iyi geldi bence gereksiz bi ürün , yada ben beceremedim yapmayı bilemiyorum :))

leg magic işe yaradımı kızlar? almak istiyorum kararsızım ama
2 çeşit var nette. 1. si sağa sola açılıyor sadece 2. si dairesel circle glide diye geçiyor nette. hangisini almak daha mantıklı?

X