Lcd tv de hangi markayı önerirsiniz?

bizimkide pıhılıps ozaman ince ince araştırıp aldık görüntü kalitesi falan güzel memnunuz
ilerleyen zamanlarda salonada almayı düşünüyoruz ama bu sefer sony bravıa
cidden en iyisi o
ama alırken renk kalitesine pikseline dikkat etmek lazım ona göre

bi kere alınacak bişey diye sony aldık
görüntü kalitesi süper:lepi:
memnunuz gerçi çok yeni:delphin:

biz de yeni aldık sony bravia 5 yıl garantili olması bizi cazip geldi
yalnız en iyi görüntüyü elde edebilmemiz için kablo almamız gerektigini söyledi kuran servis
60 liraymıs fıyatı sanırım ama ben yine de soracagım fiyatını bilişim marketlerinebenneyaptımki

biz de yeni aldık sony bravia 5 yıl garantili olması bizi cazip geldi
yalnız en iyi görüntüyü elde edebilmemiz için kablo almamız gerektigini söyledi kuran servis
60 liraymıs fıyatı sanırım ama ben yine de soracagım fiyatını bilişim marketlerinebenneyaptımki

evet biz de öyle kalınca bir kablo aldık o civarda fiyatlı.biz 50 ytlye almıştık sanırım

daha önceki lg idi,odada kazma gibi durdu.
şimdi samsung aldık 70.000 kontrast .ben çok memnunum hem çok estetik,hemde çok net.

bizde samsung lcd almistik kapaliyken bile bi ses cikariyordu illaki fisini cekiyorduk esimin tepesini attirdi o ses ve yari fiyatina sattik suan tv yok evde sony alacagiz sanirim yakinda

herşeyden önemlisi kontrast oranı ve pikseli ne kadar yüksek olursa o kadar iyi. alıcağınız markada ilk dikkatinizi çeken bu olmalı. samsung lcd en iyilerinden size tavsiye ederim

canım bizde alırken çok araştırdık LG de karar kıldık çünkü gittiğin yerlere sorarasan diğer markaların içinde bulunan bi parçayı LG üretiyormuş ve çokta memnunuz zaten şöyle bi mağazada vitrinden bile anlaşılıyor görüntü kaitesi ben tavsiye edrim

Bizde lg den aldık yeni, gayet memnunuz. LG parça üreticiside olduğu için özellikle 3d özelliği için gözü daha az yoran bir yapıdaymış tvler

Back