Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu lazzoni

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Ftsftm

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
352
20
318
arkadaslar lazzonıden mobılya alan var mı? kalıtesı nasıldır bılgınız var mı?

dayımlar lazzoniden koltuk ve tv ünitesi aldılar çok memnunlar.

ben bayılıyorum tasarımlarına. yatak odaları, yemek odaları, koltuk takımı, üniteleri.... ama çok pahalı benneyaptımki

bana güzel bir indirim yapacak olsa lazzoni, bedava her yerde reklamını yaparım valla kaydirigubbakcemile3

Biz geçen c.tesi modoko ya gittik nişanlımla
Bir kaç mağaza dolaştık falan
derken tam çıkarken hadi bide lazzoniye bakalım dedik
Aman Allahım o da ne herşey o kadar güzel ve kaliteliki muhteşem ötesiydi
Ama fiyatları pahalı malesef..Şuan da bi kampanyaları var 15 Nisana kadar sanırım :%18 Kdv indirimi var....

benim kuzenim lazzoni kullanıyor mükemmel takımları ama pahalı gercekten

Modokada ki şubesinden bizde koltuk takımı bakmıştık çok güzel ürünleri var ama fiatları son derece pahalı...

güzel ürünleri var ama o fiyatlara değmez bence
italyanvari isimli türk magazasi ,bagdat caddesinde filan da yer actılar
isim satıyorlar biraz da fiyatları gereginden pahalı

yatak odasını kullanıyorum çok şık ve kaliteli o paraya değiyo ne yazıkki...

Çok kaliteli bir o kadarda modern kesinlikle tavsiye ederim.
Ben de almayı çok arzu etmiştim,Kelebek Mobilya ile fiyatlarını kıyaslayıp daha pahalı olduğunu görünce koşullar uygun olmadığı için alamamıştım.
Şartlar elveriyorsa almanızı öneririm.

oturma odası hariç tüm mobilyalarımı lazzonıden aldık. kesınlıkle coookkk kalıtelı.
tabı bıraz pahalı delikafadulden
napalım 4 aydır mobılya için gez gez gez gez :jeyyar:
artımk delırmek uzereydımmm.. delikafadulden

bende salon takımımı lazzoniden aldım canım:) köşe koltuk, yuvarlak koltuk ( daha mağazaya gelmemiş internette var çok şık), tv ünitesi, yemek odası ve duvar kağıdı:) hani şu beyaz tv ünitesinin arkasındaki kelebekli kağıt var ya görmüşsündür mutlakaopuyorumnanaktan
o kadar mobilyacı gezdik, lazzoni kadar sade ve şık olanını görmedik, %18 kdv indirimi olmasa biraz zor alırdık amasırnaşık şey
bu arada mobilyaların ne renk canım??

kalitesini bilmem ama görünümleri çok güzel mobilyaların:)

yatak odası baktım çokta begendim ama 11 bin deyince maalesef almam kesinlikle çok pahalı:2:

sanırım cevap bıraz gec oldu ama :) mobılyalarım beyaz renk ama maalesef kı hıc memnun kalmadım.. 8 ayda 2 kez tamıre gıttı koltuk takımım dıkıslerı attı. gayet ıyı ılglendıler sorumsuzluk yapmadılar ama sorun hallolmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…