Tuvalet Eğitimi Lazımlık dışında başka birşey kullanmak istemiyor

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

esrtml

esra
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
1.201
6
116
İstanbul
merhaba arkadaşlar.kızım 21 aylık tuvalet eğitimini tamamladık çok şükür.sorunumuz şu lazımlık dışında başka bier şey kullanmak istemiyor.klozetten korkuyor aparatı takınca rahat olmuyor istemiyor.kucağımda tutatım diyorum onu da istemiyor sadece lazımlık istiyor yaklaşık 3 hafta oldu bezden kurtulalı.ev içinde olunca bakıcısında yada komşuda sorun olmuyor ama bu yüzden dışarı çıkıp gezmeye korkuyorum 3 haftadır bu yüzden uzun bir gezintiye çıkamadık.bi kere bi markete gideyim dedim ondada saatlerce tuttu tuvalete götürdüm ağladı istemedi eve gelince yaptı bi kere artık dayanamadı altına yaptı .eğer klozete yada benim tutmama alışsa dışarısı problemi olmaz heryerde yaptırabilirim.şimdi bu duruma alıştırabilmek için bi öneriniz yada önerileriniz var mı şimdiden teşekkürler

arkadaşlar konuyu hallettim.benle benzer sorun yaşayanlar için çözümünü aktarayım dedim.komşuya gittik.asyayı iyice sıkıştırdım beklettimde beklettim komşuya gittiğimizde kaza falan olmasın diye ara ara tuvalete götürüyodum.lazımlığı ortadan kaldırdım.çişi gelincede asya bak lazımlık yok klozete yap dedim. oda mecbur yaptı gene ilk tercihi lazımlık ama çaresiz olunca klozete yapabiliyomuş.bugün dışarı çıktı alışveriş merkezine saatlerce tuttu gene eve gelince yaptı.ama zorda kalsaydı yapardı gene bi iki kere daha denedim yaptı.küçük basit konular gibi görünüyor ama yaşam kalitesi çok olumsuz etkiliyor .bu sınavıda geçtik bakalım sırada ne var.

hayırlı olsun darısı basımıza benıdme oglum 17 aylık bende lazımlık aldım bı deneme yapmak ıstıyorum henuz konusmuyor oglum sız bu tuvalet işine ne zaman baslamıstınız ılk:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…