Selamlar,
Toplamda 6 seans gittim 2 seansım daha var. Son haliyle söyleyebilirim ki sadece güneşte belli olan tüyler kaldı diz kapağı bölümünde. Zaten diz bölgesi en inatçı bölgeymiş. Bu haliyle bile rahatsız edici değil artık. İlk halini görseniz orman gibiydi. Kesinlikle kökten alım yapmadım. Hep söyledikleri kökleri canlandıracağı. Zaten bu haliyle gündelik yaşamınızda almanıza gerek bile kalmıyor çünkü elinizle bile hissetmiyorsunuz. Anca denize gideceğim zaman güneş göreceksem nezaketen jiletlerim herhalde.
Bu lazer olayları biraz şans ve araştırmaya bağlı bir şey. Cilt renginiz uygunsa iyi sonuçlar alınıyor her zaman. Bir de gittiğiniz yerin profesyonel olması çok önemli. 50-100 tlye lazer yaptırmak diye bir şey yok esasında. Benim gittiğim yer sanki hastane gibi. Güzellik salonu değil ciltle ilgili tüm problemlere bakılan bir klinik. Daha ilk seansımda %70 i yok oldu gibi bir şey. Araştırmak ve biraz paraya kıymak da gerekiyor.
Tek sıkıntı artık tamamen bitmesini ve rahat rahat güneşlenmek istiyorum. Ya öncesinde ya sonrasında güneşlenemiyorsunuz. Bronzken lazer seanslarım hep ertelendi ve süreç uzamış oldu.