Lazerlipoliz, Vaser lipoliz, Slim lipo ve Smart lipo ve Doktor Araştırmaları

Durumunuza çok üzüldüm, böyle bi yerde ameliyat olmak korku filmi gibi olur sanırım, bende mart 10 da vaser lipo yaptırdım, mayıstada bi ameliyat olacağımya, Allah yardımcımız olsun, para gözlerden korusun

Merhabalar.deneyimlerinizi ayrintili olarak paylastiginiz icin cok tesekkurler..sizin operasyonunuz uzerinden saniyorum bir yil gibi bir sure gecmis..suanki goruntunuz nasil?.gobek bolgesinde dalgalanma,bozuklu var mi yoksa puruzsuz ve guzel bir doku goruntusu mu var?.cevap verirseniz cok sevinirim..

Şu an 65 kiloyum, yani ameliyat öncesi kilomdan daha fazlayım.
Ameliyattan sonra hayatım boyunca hiç yaşamadığım iştah ve doyumsuzluk yaşadım. Birkaç metabolizma (endokrinoloji) hekimi ile görüştüm. Hepsi durumun metabolik sendrom gibi göründüğünü ve yüksek ihtimalle ani şekilde 3-4 kilo yağ kaybetmiş olmanın buna sebep olduğunu düşündüklerini ifade ettiler. Vücut kaybettiği yağı yerine koymak için çabalamıştı ve başarılı da olmuştu. Ancak burada önemli nokta şu; lipo yapılan basen ve alt karında yağ hücresi sayısı çok azaldığı için aldığım kilolar lipo yapılmayan yağ hücresi sayısı ameliyattan önceki sayıda olan yerlerde toplanmıştı.
Şimdi basen yok ama bacaklarım Roberto Carlos gibi. Alt karında yağ yok ancak göbek deliğinden itibaren üst gövdede yağlanma var. Sırtımda cildim çok kalınlaştı, deri altım çok yağlandı, bel oyuntum kayboldu. Yani eskiden armut vücutlu bir kadınken şimdi güreşçi gibi görünüyorum :'( Üstelik basen ve alt karında lipo yapılan bölgeler dalga dalga, iç bacakta gevşeme var. iç bacaktaki dikiş izleri hala duruyor (konudan bağımsız ancak meme protez dikiş izleri de oldukça kötü, hala duruyor). Sol bacak ve basende asimetriler var (en çok da bu asimetrilere sinir oluyorum).
Doktor Bey hata olabileceğini kabul ediyor ancak düzeltilmesi adına bir çözüm önerisinde bulunmaktan ziyade, "Şahane görünüyorsunuz" gibi cümleler ile modunuzu yükseltip sizi gönderiyor. Bu arada kendisi sevdiğim bir doktordur, ama bundan sonra cerrahi operasyonlar için değil de dolgu ve botox uygulamaları için giderim.
Daha önce çok fazla araştırma yapmış olduğum için bu cilt gevşekliği ve dalgalanması probleminden uzaklaşmak amacıyla ameliyattan sonra 3. haftadan itibaren lenf drenaj, endermoloji ve G5 masajları yaptırdım düzenli olarak 6 ay boyunca. Personal trainer ile düzenli spor yaptım (halen yapmaya devam ediyorum, zaten ameliyattan önce de spor yapardım, bu benim hayatımın parçası) ve gerçekten dikkatli beslendim ama sonuç değişmedi
Bunların olacağını bilseydim, hayatta yaptırmazdım. Mali konular bir tarafa, operasyondan sonra 2 ay çok zor geçti. O çektiğim zorluğa ve ameliyatın risklerine hiç değmedi. Keşke hiç yaptırmasaydım, harcadığım para cebimde kalsaydı, çektiğim acılar olmasaydı ve o anesteziyi almamış olsaydım.
Daha detaylandırmak mümkün ama özetle bunlar benim deneyimlerim. Size bol şans dilerim.

selam , öncelikle geçmiş olsun. bakırköy sadi konuk hastanesinde mehmet gencere göğüslerimle ilgili bir operasyon yaptıracağım bende. siz memnunsunuz sanırım kendisinden
Evet gayet memnunum. Çok iyi bir doktordur ve hep çözüm odaklıdır. Yani olmamasını diliyoruz ancak ihtimaller dahilinde olan bir komplikasyon oluşsa bile onu çözmeye, hastayı mutlu etmeye çalışan bir hekim ve hep objektiftir.

Merhaba. Şimdi nasılsın. Liposakşın sonucunu yazar mısın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…