MERHABA ÖNCELİKLE YAZINA BAYILDIM HOŞ EPEYCE SÜRE OLMUŞ YAZMAYALI AMA MERAK EDİYORUM SON DURUMUNU. BENİM LAZER LİPOLİZLE İLGİLİ SANKİ YAPILDIKTAN BİR KAÇ SENE SONRASINDA KİŞİLERDE PİŞMANLIK GÖRÜYORUM.Özelden yazdım kızlar :)
]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MERHABA ÖNCELİKLE YAZINA BAYILDIM HOŞ EPEYCE SÜRE OLMUŞ YAZMAYALI AMA MERAK EDİYORUM SON DURUMUNU. BENİM LAZER LİPOLİZLE İLGİLİ SANKİ YAPILDIKTAN BİR KAÇ SENE SONRASINDA KİŞİLERDE PİŞMANLIK GÖRÜYORUM.Özelden yazdım kızlar :)
]
10 yil oncekinden sonra vucudunuz ne slemde hic kilo alip verdinizmi veya vucutta dalgalanma vs. OldumuÇok sevindim olduğunuza bende istiyorum ama cesaretim ve vaktim yok basen ve üst. Bacağım bi incelse On yıl önce liposuction oldum ama çok istediğim gibi olmadı bu yaptırdığınıın üstünlğü ne kadar acaba çok sordum fiyatıda özelden yazarmısınız rica etsem
ya bu kadın gerçekten dengesiz!Bugün 2 .günüm dün estetica levent hastanesi hakkında yazdığım olumlu değerlendirmeleri geri alıyorum sabah saat 6 idi çağrı butonundan hemşireyi cagirdim 1 saat geçti gelmedi yanımda refakatçi yok ne yapayım serumu aldım lavaboya gittim mecburen gözlerim karardı klozete oturabildigime şükrettim orda bayılmışım uyandım ne kadar süre sonra bilmiyorum üzerinden bi ter boşaldı acil butonu var klozetin yanında basıyorum hala gelen giden yok bağırdım bi müddet hemşire diye yan odanın refakatçisi geldi gitti ve hemşireyi çağırdı sagolsun sanırım ilk çağırmam ile arasi 1.5 saat kadar ve hemşire dedi ki kusura bakmayın ben bu 1.5 saat içinde düşük tansiyondan ölebilirdim sanırım ve soyledigi kusura bakmayin sanki lokantada yemek soyledim de gec geldi gibi saglik bu boyle bi rezillik omrumde ilk kez yasadim ve gelelim alper tuncele 1 kere gordum ameliyattan sonra sekreterine watsaptan yazdim bi cevap dahi yazmadi hersey parayi alana kadar bilesiniz
şimdi nasılsınız? toplam maliyeti bana da yazar mısınız?selam kızçelerimm :)
Bugün ikinci haftam doldu ve artık ağrılarım yok şükür, morluklarım da epey azaldı. Sadece karın bölgesinde yer yer sert, kaskatı bölgeler ve minik dalgalanmalar var, 2 hafta tabii ki çok erken bir süre ama gene de içim rahat etmedi doktoruma danıştım. Doktorum bunların ameliyat sonrasında biriken kan pıhtıları ve ödem olduğunu söyledi; elbette böyle kalmayacak hepsi tamamen gidecek için rahat olsun dedi. En çok korktuğum şey o bölgelerin öyle kalma ihtimali; o yüzden baya rahatladım.
Bugün size korsenin öneminden bahsedeceğim. ameliyat sonrasında ödem ve şişliği azaltmak için 1 hafta varis çorabı ve üç ay kadar da korse giymek şart. Benim korseyle ilgili en çok zorlandığım şeyler: öncelikle askıları (malum sütyeni bile askısız kullanan dar omuzlu bir insan olduğum için askılar benim omuzlarımı acıtıyor ve iz yapıyor), ikincisi de korsenin diz altına kadar devam etmesi bu da benim için etek giyememek demek; çünkü eteğin altından görünüyor onun dışında hiçbir sorun olmadı. İlk zamanlar korse sımsıkı tutarken ikinci haftamda ödemler biraz azaldığı için hafif bir bollaşma bile hissediyorum şu an. Şu an vücudun yeniden şekillendiğini düşünürsek korse bu anlamda daha sıkı ve dümdüz bir karın için hayati önemde diyebilirim sanırım. Diğer bir noktada otururken korsenin katlanmaması ve iz yapmaması için korse kullanımına extra özen göstermek. O yüzden otururken arkaya doğru yayılarak oturmak gerekiyor. Ayrıca dalgalanmaların önüne geçmek için yapılması gereken en önemli şeylerden biri de düzenli masaj tabii ki. Günde 2 - 3 kez aşağıdan yukarı doğru hafifçe bastırarak (özellikle ödem olan bölgelere) 15-20 dk süreyle masaj yapmak çok önemli. Şimdilik bu kadar kızlar ilerleyen aşamalarda tekrar gelişmelerden haberdar ederim.. :) öptüm sizii
merhaba kızlaar,
Basenler, kalın bacaklardan ve minik bir armut göbekten şikayetçi bir bayan olarak bir süredir lazerlipoliz, vaser lipoliz, slim lipo ve smart lipo konularını araştırıyorum. Araştırmalarım devam ederken de bu süreci sizinle paylaşmak istedim; çünkü internette ve forumda birçok bilgi bulunmasına rağmen bu bilgilerin hepsi çok dağınık ve yetersiz kalabiliyor. Ben de hazır detaylıca araştırmamı yapıyorken aranızda benim gibi kafası karışık olanlar varsa onlara da yardımcı olması ve konunun toplu-detaylıca bir yerde durması amacıyla bu konuyu açtım. Diğer bir amaç da lazer lipoliz maceramdan bu postları günlük olarak kullanmak ileride hatırlamak ve bakıp bakıp gülmek
Öncelikle benim de kafamın çok karıştığı lazer ekipmanlarından başlayalım. Lazer lipoliz, vaser lipoliz, slim lipo, smart lipo ve soğuk lipo.
Vaser lipoliz: Dr. İrfan Aydın gibi kimi doktorlara göre yakma riski en az olduğu söylenen bir lazer aleti. (Baska doktorlar ise öyle düşünmüyor) Ancak yağ alımı için kullanılan kanüller diğerlerine göre çok daha büyük(yarim cm kadar) olduğu için delik izleri daha büyük oluyor ve eski teknokoji ürünü.
Smart lipo: lazer ekipmanları içinde en eski teknoloji ürünü olan ve bu yüzden çoğu doktorun tercih etmediği bir alet.
Lazer lipoliz: en çok tercih edilen ekipman. Birkaç mm büyüklüğünde kanüllere sahip bu da daha küçük delikler ve izler demek. Ayrica kayda değer bir sıkılaştırıcı etkisi de mevcut.
Slim lipo: lazer lipoliz aleti ile benzer olarak birkaç mm'lik kanülleri olan etkili bir alet ve diğerlerine oranla sıkılaştırıcı etkisi daha belirgin.
Soğuk lipo: sanırım sadece kozmetik amaçlı ve pek de etkisi bulunmayan yağ aldırmak isteyenler için uygun olmayan alet. Kullananlar hiçbir etkisini görmediğini söyleyerek genelde memnun kalmıyor.
Soğuk lipo dışındaki tüm lazer ekipmanları doktorların söylediğine göre 10 dk'da 1 litre yağ alabiliyormuş. Bu durumda önemli olan hangisinin daha etkili olduğu ve tabiki sıkılaştırıcı özelliğinin bulunması. Şimdi lazer ekipmanları konusunda aydilandiysak sonraki postlarda sıradaki konulara geçelim. ☺
Bu arada konuyla ilgili ya da tecrübe sahibi arkadaşlar, lütfen fikirlerinizi belirtin
5 ay önce yaptırdığım vaser lipolizden sonuç alamadım. Ameliyatı lipomatik ile tekrar yaptı doktorum. Henüz 3 gün oldu sonucu merakla bekliyorum
Hangi doktora yaptırdınızBen de 20 Nisan 2018’de vaser liposuction (basen, ust bacak, gobek) ve meme protez operasyonlari gecirdim.
Boyum 1.64, operasyona 64 kilo ile girdim ve 69 kilo ile ciktim.
1 gece hastanede kaldim ama keske daha fazla kalsaydim. Hastanede kaldigim gece 2 kere carsaf ve yorgan degistirildi. Alt karinda odemi bosaltmak amaciyla birakilan 2 adet direnden cilginca odem ve kan siziyordu. Hastaneden ayrilmadan hemen once kapatti doktorum o direnleri.
Ayrica her tarafim morluk ve odem icindeydi ve bu morluklarin tamamen gecmesi tam 6 hafta surdu. Odemler ise 3 aya kadar varligini surdurdu. Titiz sekilde korse kullandim, morluk giderici ve hucre yenileyici kremlerle sabah aksam masaj yaptim, gunde 3-5 lt su ictim, 2. haftadan itibaren hafif tempolu ama minimum 5 km suren yuryusler yaptim, dusuk karbonhidratli beslendim.
Cevremde aci esigi en yuksek insan kendimi bilirim ama gercekten hayatim boyunca ilk defa bir acidan yildim. Dokularin iyilesmesini ve bu acikarin dinmesini iple cektim. Hepsi iyilesti ama mutsuzum, istedigim sonucu alamadim. Gercekten bunca sikintiya degmez eger asimetri duzeltmek gibi bir amacla bu operasyona niyet etmediyseniz.
Herkese bedeniyle mutlu oldugu gunler dilerim.
Hangi doktora ve ne kadara yaptirdiniz acaba?Ben de 20 Nisan 2018’de vaser liposuction (basen, ust bacak, gobek) ve meme protez operasyonlari gecirdim.
Boyum 1.64, operasyona 64 kilo ile girdim ve 69 kilo ile ciktim.
1 gece hastanede kaldim ama keske daha fazla kalsaydim. Hastanede kaldigim gece 2 kere carsaf ve yorgan degistirildi. Alt karinda odemi bosaltmak amaciyla birakilan 2 adet direnden cilginca odem ve kan siziyordu. Hastaneden ayrilmadan hemen once kapatti doktorum o direnleri.
Ayrica her tarafim morluk ve odem icindeydi ve bu morluklarin tamamen gecmesi tam 6 hafta surdu. Odemler ise 3 aya kadar varligini surdurdu. Titiz sekilde korse kullandim, morluk giderici ve hucre yenileyici kremlerle sabah aksam masaj yaptim, gunde 3-5 lt su ictim, 2. haftadan itibaren hafif tempolu ama minimum 5 km suren yuryusler yaptim, dusuk karbonhidratli beslendim.
Cevremde aci esigi en yuksek insan kendimi bilirim ama gercekten hayatim boyunca ilk defa bir acidan yildim. Dokularin iyilesmesini ve bu acikarin dinmesini iple cektim. Hepsi iyilesti ama mutsuzum, istedigim sonucu alamadim. Gercekten bunca sikintiya degmez eger asimetri duzeltmek gibi bir amacla bu operasyona niyet etmediyseniz.
Herkese bedeniyle mutlu oldugu gunler dilerim.
selam kızçelerimm :)
Bugün ikinci haftam doldu ve artık ağrılarım yok şükür, morluklarım da epey azaldı. Sadece karın bölgesinde yer yer sert, kaskatı bölgeler ve minik dalgalanmalar var, 2 hafta tabii ki çok erken bir süre ama gene de içim rahat etmedi doktoruma danıştım. Doktorum bunların ameliyat sonrasında biriken kan pıhtıları ve ödem olduğunu söyledi; elbette böyle kalmayacak hepsi tamamen gidecek için rahat olsun dedi. En çok korktuğum şey o bölgelerin öyle kalma ihtimali; o yüzden baya rahatladım.
Bugün size korsenin öneminden bahsedeceğim. ameliyat sonrasında ödem ve şişliği azaltmak için 1 hafta varis çorabı ve üç ay kadar da korse giymek şart. Benim korseyle ilgili en çok zorlandığım şeyler: öncelikle askıları (malum sütyeni bile askısız kullanan dar omuzlu bir insan olduğum için askılar benim omuzlarımı acıtıyor ve iz yapıyor), ikincisi de korsenin diz altına kadar devam etmesi bu da benim için etek giyememek demek; çünkü eteğin altından görünüyor onun dışında hiçbir sorun olmadı. İlk zamanlar korse sımsıkı tutarken ikinci haftamda ödemler biraz azaldığı için hafif bir bollaşma bile hissediyorum şu an. Şu an vücudun yeniden şekillendiğini düşünürsek korse bu anlamda daha sıkı ve dümdüz bir karın için hayati önemde diyebilirim sanırım. Diğer bir noktada otururken korsenin katlanmaması ve iz yapmaması için korse kullanımına extra özen göstermek. O yüzden otururken arkaya doğru yayılarak oturmak gerekiyor. Ayrıca dalgalanmaların önüne geçmek için yapılması gereken en önemli şeylerden biri de düzenli masaj tabii ki. Günde 2 - 3 kez aşağıdan yukarı doğru hafifçe bastırarak (özellikle ödem olan bölgelere) 15-20 dk süreyle masaj yapmak çok önemli. Şimdilik bu kadar kızlar ilerleyen aşamalarda tekrar gelişmelerden haberdar ederim.. :) öptüm sizii
Mehmet Gencer gerçekleştirdi operasyonlarımı.Hangi doktora yaptırdınız
Doktorum Mehmet Gencer, maliyet bilgisini özelden paylaştım.Hangi doktora ve ne kadara yaptirdiniz acaba?