Lazerlipoliz, Vaser lipoliz, Slim lipo ve Smart lipo ve Doktor Araştırmaları

Selam kızlar sizden çok özür dileyerek bu konudaki son postumu paylaşıyorum.

Bir süre önce aldığım ve bir türlü veremediğim kiloları takıntı seviyesine getirerek kendimi yiyip bitiriyordum. Tabi herkesin farklı bir bünyesi ve vücut şekli var benim vücut şeklim armut tipi olduğu için aldığım tüm kilolar da özellikle basenleri toplandı dolayısıyla ben de kendimi yürüyen bir çift kalçadan ibaret görmeye başladım. Sağlıklı beslenme ve spor yapma konularını kendimce ama yanlış uygulamamdan dolayı da kilo veremediğim gibi bir de kilo almaya devam ediyordum. Bunun sonucu olarak girdiğim depresyon ve çaresizlik hissi beni başka yollar aramaya itti.

Kısa süreli bir araştırmadan sonra yağ aldırma ve teknolojinin birleşmesinden oluşan kolay zayıflama ve bölgesel kilolardan kurtulma yöntemi olarak keşfettiğim lazer lipolizi buldum. Bu adeta bana bir çıkış kapısı ve kolay yoldan zafer olarak göründü. Çok zayıf olacak fıstık gibi incecik kalçalarım ve belim sayesinde bütün erkekler peşimden koşacak herkes bana hayran olacaktı. Zayıf olduğum için çok mutlu olacaktım.

Sonra göğüslerini yaptıran bir arkadaşımla bir gün konuşurken bana söyle dedi: "bir çift göğüs bana mutluluk getirmedi." Arkadaşımın kocasıyla arasında bazı problemler vardı, hayatından genel anlamda mutsuzdu ve bir arayış içerisindeydi. Mutluluk arayışındaydı. Sonra düşündüm acaba daha küçük kalçalar bana mutluluk getirir mi gerçekten? Tüm bunları düşünürken bi yandan daha önce daha önce taekwondo yapmıştım şimdi de kick box 'a başladım, bir dil öğreniyorum şu an bir yandan da pilates yapıyorum ve yeni ortamlara girip yeni insanlar tanıyorum. Bu arada da sağlıklı beslenme ile ilgili araştırmalar yaptım ve neden kilo aldığımı hatta bir de üzerine veremediğimi çözdüm sonunda. Sonra kilo almam durdu ve biraz da beslenmeme dikkat ederek zayıflamaya başladım.

Sonra bir şeyi farkettim ben lazer lipoliz ile zayıflasam veya bölgesel kilolarimdan kurtulsam bile beslenmemde neyi yanlış yaptığımı bilmediğim ve doğrusunu öğrenip düzeltmediğim için ben daha sonra yine kilo alacak ve yine böyle operasyonlara kalkışacaktım.

Ve tüm bunlardan sonra acaba bir çift küçük kalça bana mutluluğu getirir miydi? Şimdi düşünüyorum da sanırım cevabım hayır! Evet zayıf olmak elbette bana kendimi daha iyi hissettirir ve ben zayıflamanın doğru yolunu öğrendim; pekala bunu kendim de başarabilirim. İri basenlerime gelince; evet ben vücut tipi olarak armut tipi bir vücuda sahibim ve çok zayıf olsam dahi bu kalçalarım belki daha küçük olacak ama hiçbir zaman dar kalçalı zayıf bir kadınınki gibi bir kalçaya ya da kürdan gibi bacaklara sahip olamıcam.

Sanırım en güzeli kendini olduğu gibi sevip öyle kabul etmek. Ben sarışın mavi gözlü 1.80 boylarında manken vücuduna sahip bir kadın değilim ve hiçbir zaman da olamıcam. Neden manken gibi bir vücudum yok diye kendimi hirpalamaktansa kendimi basenlerimle sevmeyi öğrenmem gerek çünkü sadece tek bir bedene sahibim ve ölünceye kadar benimle kalacak ona çok iyi bakmam ve olduğundan fazlasını beklememem lazım. Vücudumu olabileceği en iyi hale getirebilirim ama Victoria Secret mankeni olamam modellik yapmadığım sürece olmam da gerekmez zaten. Nasıl ki zebraya hadi sen at ol diyemem ya da bir kediye kükre demek gibi, saçma olur bu.

Peki bu ben kilolu halimle mutluyum bundan sonra şişman biri olarak hayatıma devam etmek istiyorum ve beslenmeme hiç dikkat etmicem demek mi? Hayir. Aldığım kiloları derhal vericem ve kendimi iyi hissettiğim ideal kiloma geri döneceğim. Şimdilik bu yolda güzel bir başlangıç yaparak 65 ten 61e düştüm tabi daha uzun yolum var.

Doktor ve lazerlipoliz araştırmalarımı yarıda bıraktığım için özür dileyerek beni mazur görmenizi istiyor ve yeni çizdiğim bu sağlıklı yolda sizden desteklerinizi bekliyorum. Naçizane kişisel düşüncelerimdir yaptırana da yaptıracak olana da asla bir şey diyemem. Herkesin kendi yolu, kendi fikirleri ve kendi hayatı. Bu da benim yolum işte. Hepinizi çok öperim

Bu arada bu uzun ve sağlıklı yolda bana eşlik etmek veya fikir ve tecrübelerinizi paylaşmak isterseniz açtığım yeni konuda (konumun adı: Sağlıklı beslen dolu dolu yaşa/Yaşam Günlüğü) sizleri bekliyor olacağım

Gercekten supersin
Kitap okur gibi okudum tabiki once kilolarini vermeye calis bende gelip okuyacagim yazilarini
Mutlu kal

Gercekten supersin
Kitap okur gibi okudum tabiki once kilolarini vermeye calis bende gelip okuyacagim yazilarini
Mutlu kal

Canım benim çok teşekkür ederim desteğin icin umarım ulaşabilirim hedefime malum çokça sabır ve azim isteyen bir yol bu ve bende ikisi de yok ama uğraşıyorum yapcam insss hepimizin kalbinden geçenlerin gerçek olması dileğiyle ❤

merhaba ben tüm yazılarını okudum en doğru yolu seçmişssin işallah hedefinede ulaşırsın ablam iki tane operasyon geçirdi göğüs küçültme ve karın gerdirme göğüsler küçülünce bayağı rahatladı ancak karın gerdirme sonrasında dikkat etmediğinden mide bölgesi anormal şişti. Hoş gözükmüyor şu an, bende doktara gittim 78 kiloyum doktor bana zayıfla öyle gel dedi. bende doktoruma sordum zayıflayabilirsem size neden geleyim diye gülüştük tabiki. İşin sırrı senin yaptığın gibi harakete geçmek ve kendinle barışık olmak. Bana heyecan verdi yazın acaba dedim spora diyete başlasam mı ... Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim tatlimm şu an no sugar diet yapiyorum bazen dayanmak zor oluyor ama uğraşıyorum. Bi yerden başlamak lazım yoksa olmuyor malum yaz da geldi ben olabildiğince kendimi motive etmeye ve kararlı olmaya çalışıyorum. O doktor bana da aynısını dedi. zayiflayabilir misin diye sordu önce bana, ben de zayıflarım daha önce yaptım dedim. Sonra durdum kendi kendime zayiflayabilir miyim gerçekten? o zaman burda isim ne? dedim madem zayiflayabiliyorum kendi işimi kendim görürüm dedim . motivasyonunu hiç düşürme tatlım inan kararlılığınla her şeyi alt edebilirsin hatta sen de katıl konulara birbirimizi gaza getirelim

Merhabalar ..Ben dün İzmir de Necdet Şişman a gittim lazer destekli liposuction için benim sorunum kalın bacaklar ve karın bölgesi .diz yanlarımdan üst bacak ve karın için 6000tl istedi ..Fiyat bilgisi için yazıyorum .Ayrıca iyi bir DR olarak duydum

excuse me cok güzel yazmissin herseyi canim...bende yaklasik 5 ay önce Alper beye ameliyat oldum, göbek simit ic bacak, gercekten Samimi bir Doktor ve olacaklari en bastan söylüyor ve gerek görmedigi yerleri yapmiyor... sonuclarin oturmasi Zaman aliyor acele etmemem sabirli olmak gerek ilk baslarda ödem cok oldugundan Zaman Zaman endiseye kapildim hic fark yok diye ama 3 ay sonra ödemler tamamen gidince sekil degismeye basliyor. ve 6 ayda %80 sonuc aliniyo 1 seneye kadarda incelme devam ediyor dedi Alper bey.
benimde göbek ve simitlerde ilk basta tas gibi sertlikler oldu sürekli yaglarla masaj yapmak gerek zamanla geciyo...hissizlikte geciyo zamanla..
ben korseyi söylendigi gibi 6 hafta degil 3 ay full taktim...))
sonuctan aslinda memnunum ama takintili oldugumdan mükemmeli istiyorum
bu yüzden zamanla olacagina inaniyorum...
diyet konusundada sana bol sans diliyorum en iyisini yapiyorsun...önce zayifla
ve ömrü boyu hep diyette olan biri olarak tavsiyem spor ve Protein agirlikli ye...
hatta karbonhitratlari cikar hayatindan 10 günde bir kendini ödüllendir istedigini ye sonra yine diyet metabolizmani kandirmak icin :) biz kadinlar istedikten sonra basaramicagimiz hicbirse olamaz :)) KIB

Arkadaslar bu ne ya simdi bir rejlam gordum 4 d nedir Allahaskina?

Arkadaşlar net bir şekilde söylüyorum Dr. İrfan a sakın ama sakın gitmeyin bundan seneler önce de yazmıştım buraya... benim mahkemen hala devam ediyor. Seneler oldu hala bekliyorum şimdi yargıtay da..

Bilginize sakın gitmeyin !!

Selam kızlaaar

En son görüşmemizden bu yana kilo verdim spor yaptım bir çok güzel insanla karşılaştım dost oldum.
Ancak zayıflamama rağmen basenlerim ve kalın üst bacaklarım bir türlü incelmedi ve istediğim gibi olmadı. Kalın basenlerim hâlâ gözüme batıyordu. Sonra dedim ki madem zayıflamana rağmen hala istediğin gibi olmadı madem elinden geleni yaptın; benden sana izin git lazer lipolizini ol diye izin verdim kendi kendime evet biliyorum biraz tükürdüğümü yalamak gibi olacaktı ama düşündüm iyice; sonra dedim ki kendime haklı olmak mı mutlu olmak mı? Mutlu olmayı seçtim. Mutlu olacaksam eğer sözümden de geri adım atarım.

Sözün kısası 1 hafta önce üst bacak, iç bacak, basen, karın ve simitlerden Dr Alper Tuncel e lazer lipoliz oldum. Şu an için çok iyiyim işin zor kısmı bitti. Şimdi size gelişmeleri aktaracağım beklemede kalın.

Öncelikle ilk günden başlamalıyım sanırım. Ameliyat öncesi doktorum çizimleri yaptı ve olacakları anlattı daha sonra hemşireler geldi birkaç belge imzalattı (ameliyatı ve getirdiği sorumlulukları kabul ettiğime dair ) ardından anestezi uzmanı geldi. Ameyathaneye kadar uyanıktım son sözüm ne zaman uyucam oldu sanırım :) bu arada hemşirelerin ve anestezi uzmanının güler yüzlü olduğunu da belirtmeliyim.
Ameliyattan sonra uyandığımda başımda doktorum vardı, ameliyatın ayrıntılarını ve bundan sonraki süreçte neler olacağını benimle paylaştı. O gün anestezi ve ilaçların etkisiyle neredeyse tüm gün uyudum. Doktorum hastanede kalmamı uygun gördüğü için geceyi hastanede geçirdim. İlk gün, günde 20 saat spor yapmış ya da 10 kişi toplanıp beni odunla dövmüş gibi ağrılarım vardı; ancak acı eşiğim yüksek olduğu için şükür çok sorun olmadı. Bu arada ilk gün tuvalete gitmek zor olacağı için sonda takılıydı; sadece akşam hastanede yürüyüş yaparken elimde idrar torbasını taşımak biraz zoruma gitti.Bu arada muhakkak yanınızda bir refakatçi olsun çünkü tek başınıza üstesinden gelemeyebilirsiniz.

İlk gün hastanede ağrı kesici, ilaçlar ve tüm gün uyumamın etkisiyle çok hızlı geçti ama hatırı sayılır ağrılarım olduğunu da eklemeliyim . Onun dışında beni zorlayan şeyler tuvalete gitmek, eğilip kalkmak ve yatağa yatıp kalkmakta zorlandım.

Ikinci gün eve gidince biraz daha rahatladım ancak özellikle ilk üç gün biraz zordu. İlk üç gün lazer lipo deliklerinden kanlı sızıntılar oldu o yüzden yatağıma fazladan çarşaflar serdim. ayrıca her yerim mosmor ve kaskastıydı ancak bunun normal ve beklenen bir durum olduğunu zaten biliyordum o yüzden korkmadım. İlk üç günü atlatınca biraz rahatladım, bugün ilk haftam doldu ve baya rahatlamış durumdayım. Ancak ilk günler o acıyla yapmasa mıydım acaba? bu acıya değecek mi? diye düşündüğüm zamanlar da oldu.

Şu an oldukça rahatım ama hâlâ ayakkabılarımı giyerken eğilip kalkarken ve yatıp kalkarken biraz zorlanıyorum; o yüzden işe dönmek için (eğer masa başı bir işte çalışmıyorsanız) 1 hafta gibi bir sürenin yeterli olacağına inanmıyorum. En az 2 hafta diye düşünüyorum iyice iyileşmek için .

Düşünen arkadaşlar için şunu unutmayın: bu her şeyden önce bir ameliyat ve her ameliyatta olduğu gibi bunun da acı, ağrı ve minik de olsa yara izi gibi etkileri ve az da olsa riskleri var. Hiçbir operasyon kolay değildir o yüzden "çok basit bir işlem, çok kolay 1 saatlik ufak bir işlem olacak, ameliyat sonrası da hemen çıkar evime günlük yaşantım dönerim " gibi toz pembe hayallerle gitmeyin. Olacakların bilincinde olun ve (ağrı, acı, günlük yaşama dönme süresi vb) bunları göze alarak girin bu sürece yoksa üzülebilirsiniz. Ben tüm bunları önceden uzunca bir süre araştırdığım ve tüm bunları öğrenerek operasyona girdiğim için hiç üzülmedim ve hayal kırıklığına uğramadım.

Kamu spotu bittiğine göre sizinle şimdi bir haftalık sonucumu paylaşayım :) daha 1 hafta olmasına rağmen basenlerim tamamen gitmiş durumda göbeğim korseyle dümdüz duruyor ; ancak hala katı ve ödemlerim çok fazla. Her gün düzenli olarak masaj yaptığımı da eklemeliyim . Buna rağmen şu anki sonuç bile beni çok mutlu ediyor.

Şimdilik bu kadar . Bundan sonraki sürecin de sizinle paylaşmaya devam edeceğim. Aklınıza takılan bir şey varsa bana sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım . hepinizi kocamann öperimm

Son düzenleme:
selam kızçelerimm :)

Bugün ikinci haftam doldu ve artık ağrılarım yok şükür, morluklarım da epey azaldı. Sadece karın bölgesinde yer yer sert, kaskatı bölgeler ve minik dalgalanmalar var, 2 hafta tabii ki çok erken bir süre ama gene de içim rahat etmedi doktoruma danıştım. Doktorum bunların ameliyat sonrasında biriken kan pıhtıları ve ödem olduğunu söyledi; elbette böyle kalmayacak hepsi tamamen gidecek için rahat olsun dedi. En çok korktuğum şey o bölgelerin öyle kalma ihtimali; o yüzden baya rahatladım.

Bugün size korsenin öneminden bahsedeceğim. ameliyat sonrasında ödem ve şişliği azaltmak için 1 hafta varis çorabı ve üç ay kadar da korse giymek şart. Benim korseyle ilgili en çok zorlandığım şeyler: öncelikle askıları (malum sütyeni bile askısız kullanan dar omuzlu bir insan olduğum için askılar benim omuzlarımı acıtıyor ve iz yapıyor), ikincisi de korsenin diz altına kadar devam etmesi bu da benim için etek giyememek demek; çünkü eteğin altından görünüyor onun dışında hiçbir sorun olmadı. İlk zamanlar korse sımsıkı tutarken ikinci haftamda ödemler biraz azaldığı için hafif bir bollaşma bile hissediyorum şu an. Şu an vücudun yeniden şekillendiğini düşünürsek korse bu anlamda daha sıkı ve dümdüz bir karın için hayati önemde diyebilirim sanırım. Diğer bir noktada otururken korsenin katlanmaması ve iz yapmaması için korse kullanımına extra özen göstermek. O yüzden otururken arkaya doğru yayılarak oturmak gerekiyor. Ayrıca dalgalanmaların önüne geçmek için yapılması gereken en önemli şeylerden biri de düzenli masaj tabii ki. Günde 2 - 3 kez aşağıdan yukarı doğru hafifçe bastırarak (özellikle ödem olan bölgelere) 15-20 dk süreyle masaj yapmak çok önemli. Şimdilik bu kadar kızlar ilerleyen aşamalarda tekrar gelişmelerden haberdar ederim.. :) öptüm sizii

geçmiş olsun
bende tamamen yğrüyen bir armutum üstelik boyumda ufacık
benim basen dahil tüm bacağım kalın alper tunceri düşünüyorum yaklaşık 2 sene önce görüşmüştüm sonra ben de erteledim neticede ameliyat diyerek
güncel ücreti nedir alper beyin

Çok sevindim olduğunuza bende istiyorum ama cesaretim ve vaktim yok basen ve üst. Bacağım bi incelse On yıl önce liposuction oldum ama çok istediğim gibi olmadı bu yaptırdığınıın üstünlğü ne kadar acaba çok sordum fiyatıda özelden yazarmısınız rica etsem

Özelden yazdım kızlar :)

]

Öncelikle tüm bu değerli paylaşımlar için teşekkürler.
dizlerimde sorun var, tedavi görüyorum, uyguladığım diyetlerle sonuç alamadım. Tiroid bezlerim de küçülmüş, ilaç verdi dokorum. Yani spor yasak, diyetlerle de zayıflayamadım. Ancak dizlerime binen yükü de azaltmam lazım. Lazer lipo/slim lipo.yu yaptırmak istiyorum, biraz da korkuyorum. Acı, ağrı ortalama kaç gün sürüyor? Kendi kendimize eve gidebiliyor muyuz?
Çok geçmiş olsun, sevgiler.

Geçmiş olsun öncelikle Çok güzel ayrıntılı yazmışsınız ama son durumunuzu merak ettim.
Karın bölgesinde dalgalanmalar oldu yazmışsınız Aralık ayında. Son durum nedir? Düzelme oldumu yoksa hâlâ varmı?
Bacaklarda dalgalanma varmı? Yada gevşeme gibi bir durum yaşandımı?

Birde lipomatik diye bir şey duydum ama doğru düzgün bilgi bulamadım
konu sahibi sizin arastirmalariniz çok güzel emeğinize sağlık . Lipomatik hakkindada bilginiz varsa paylasirmisiniz?

5 ay önce yaptırdığım vaser lipolizden sonuç alamadım. Ameliyatı lipomatik ile tekrar yaptı doktorum. Henüz 3 gün oldu sonucu merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…