• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazerli yere ağdanın sonucu: olmayan yerlerde de kıl

sedali20042006

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
342
34
118
İstanbul
Selam kızlar. Benim çok can sıkıcı bir sorunum var. Ben lazere başladım (bacak, genital, kollar yarım ve koltuk altı; ayrıca cilt doktorunda da yüzümü yaptırmıştım ama memnun kalmayıp, vücudumu yaptırdığım yere yaptırtcağım).
Ben geçen kış başlamıştım ama sürekli seyhatta olduğum için ara verip, yazın da zor durumda kalıp ağda yaptırdım (hayatımda ilk defa yüzüme de yaptırdım!!)....
Sonuç: ağda yaptırdığım her yerde kıllar çıkıyor hem de uzun uzun koyu koyu :85: üst koluma lazer yaptırmamıştım. sadece sağ üst kolumda 1tane bölgeye bir atış yapılmıştı kalın bir kıl var diye...
Lazer yaptırtmadığım yerler normal...Ama ağdadan sonra (!!!) lazer yapılan tüm yerlerimde kıllarım öyle fışkırdı ki, boynum kıl dolu. Lazerci kıza geçen ay gittim yeni randevu için, en son şubatta gidebilmiştim, şok oldu:53:
Böyle birşey ilk görüyorum dedi, naptın diye kızdı da biraz bana. Tenim yazın güneşten koyulaştığı için anca randevu alabildim. Şimdi haftaya randevum var. Ama şuan o kadar üzgün ve umutsuzum ki!
Ya bitmeyecek, tam aksine sanki artık hep çoğalcakmış gibi geliyor bana.
Bu tür ola yaşayan var mı aranızda ? Yada bana tavsiye da bulunabilen yada bir açıklaması olan ? Gerçekten çok üzülüyorum. İle seansım süperdi. Lazer yapılan yerler gerçekten çıkmıyordu ben de, tâ ki ağdaya kadar:110:

bende de tam tersi oldu uzun süre lazere gittim ara ara biten bölgeler vardı ama tamamen bitmeyeceğini anladm ve ağdaya başladım ağdayla daha da azaldı gibi geldi bana da bence bu lazer olayı tamamen kişisel bi durum kimsenin durumu başka biriyle uymuyo

Back