Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende yüzüme yaptırıyorum..sir agda yaparken daha az acıyodu vallaa.....felaket bi agrıısı varmışş..güya acısız lazer yazıyoduuu amaaa yalannnnnnnnnistedigi kadar acısınnn gitcem kurtulayım yeterki şu kıllardan..offf offf...emlayı agda yaparken kullanmıştım hiç işe yaramadı bendeee...belkiii az sürdüm emin deilimm ama çok etkisi yokkk
1 tüp yeterli oluyor beni uyuşturmaya. Benim sadece dudak bölgesi ve arkaya doğru o nemli bölge korkunç acıyor. :1no2: Normalde ağrı eşiğim de yüksektir mesela sir ağda hiç acımazdı benim genitalde.
ben 2 yıldır yaptırıyorum ve hala acı hissediyorum bence acı hissetmekte normal ve bana emla krem falan sürme lazerin etkisini azaltır demişlerdi ama kullanan arkadaşlarda var gerçekten lazerin etkisini azaltır mı bilmiyorum
cnm ben Ankarada tüm bacak,alt kol, koltukaltı,genıtal ve bıkını 8 seans 1 yılda aleksandrate ıle 2000 tl ye yaptırıyorum,fıyat uygun dersen gondereyım ozelden ısmını.