• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazerle tüy sarartma (Q-switch Nd-Yag lazer) yaptıranlar yorumlarınızı bekliyorummm

karamelsos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
81
4
28
merhaba,

ben yüz bölgeme nd yag lazer uygulatıyordum ve memnundum. 4 seans olmustu. fakat sehir değişikliği yaptığımdan dolayı ve yaz dönemi olduğundan dolayı. yeni bir cihaz olan Lazerle tüy sarartma (Q-switch Nd-Yag lazer) i önerdiler. ve yüz bölgeme ilk defa uygulattım. bu lazeri daha önce kullanan arkadaşlar yorumlarınız bekliyorum? ne gibi sonuçlar elde ettiniz tüyleriniz azaldı mı ?

bu konuyla ilgili bnm de sıkıntım var lazerle tüy sarartma iyi oluyo mu bana bılgı verebılır mısın yanı kalıcı mı ve ucreti ne kadar:46:

Kesinlikle yapmayin. Bi arkadasim yaptirdi ve hic memnun kalmadi tuylerini arttirdi. Ve bosuna para 2 hafta sonra tekrar siyahlasiyor.kesin cozum igneli

Arkadaşlar yaptıranlar nasıl sonuç aldınız? İnce tüyler için özellikle tavsiye ediliyor bence çok da mantıklı. Tetikleme riski var mı bu aletin??? Benim görüştüğüm hasteneler yok dedi zaten kalıcı birşey değil 1.5-2 aylığına tüyler sarartılıyor ama düzenli yapıldığında tüylerin rengini açıp inceltiyormuş. Yaptıranlar herhangi bir tetikleme oldu mu yüz bölgesinde???

Arkadaşlar yaptıranlar nasıl sonuç aldınız? İnce tüyler için özellikle tavsiye ediliyor bence çok da mantıklı. Tetikleme riski var mı bu aletin??? Benim görüştüğüm hasteneler yok dedi zaten kalıcı birşey değil 1.5-2 aylığına tüyler sarartılıyor ama düzenli yapıldığında tüylerin rengini açıp inceltiyormuş. Yaptıranlar herhangi bir tetikleme oldu mu yüz bölgesinde???
Yukarda yazmistim simdi de tekrar edeyim. Bence kesinlikle yaptirma tetikleme yapiyor sonucta o da bi lazer turu bunu yapanlar para kazanmak icin tabiki de yapmaz diyecekler. Ve 1 2 ay sürmüyor en fazla 3 hafta. Onun yerine iğneli ui öneririm.

Back