Lazerle leke tedavısı (koltukaltı kararması ıcın)

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.120
arkadaslar malum sıcak sır agda koltukaltı için cok zararlı oluyor .bır zaman sonra koltukaltı bolgende koyulasma oluyor .bende de hafif koyulasma oldu gibi . nette arastırıken "lazerle leke tedavisi" diye birsey duymustum.yalnz leke tedavısını arastrdıgımda genellıkle yanık , sıvılce lekelerını tedavı ettıgıne daır bılgılere ulastım,acaba koltukaltı bolgeesinde ki kararmayı da yok edebılr mı ?yaptıran arkadslar var mı ?sımdıden tesekkur ederım .

Son düzenleme:
Evet arkadaşım bende bu durumdan rahatsızım.ama hiç duymamışım.bilgisi olan arkadaşların dikkatine....!

benımde aynı sorunum var banada bırı bebehanten die bi merhem önerdı ne kadar dogru tartışılır??

benımde aynı sorunum var banada bırı bebehanten die bi merhem önerdı ne kadar dogru tartışılır??

tatlım ben ne bebeantenler ne merhemler kullandımm,soyucu kremler bıle kullandım hıc bır yararı olmadıgı gıbı aksıne zaraı oldu.soyucu kremler ozellıkle,derıyı soya soya derının en alt tabakasına ınerek tahrıs oldu .ve o tahrıs olan kısım yara gıbı ız bıraktı sımdı . o yuzden boyle bılıp bılmedık kremlerı surmemek en saglıklısı bence.

Son düzenleme:
slm güzelim,ben de buğday tenli bir bayanım özellikle,sir ağdadan sonra koltuk altım karardı.Bende çözümü lazerde buldum 3 seans gittim ve şuan koltuk altlarım bembeyaaz tavsiye ederim.yalnız makineyi iyi arştır özelden atarsan msj cvp yazarım.

Merhaba bende bu konuyla ilgili çözüm arayanlardanım özelden msj at cevap veririm demişsin baska bi arkadasa ama yeni olduğum için özelden msj atma hakkım yok malesef rica etsem burdan cevap verir misin yada özelden sen bana msj atabiliyosan ordan yazar mısın?

ya özelden msj atamıyoruz malesef mümkünse burdan bilgi verebilirmisin
teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…