- 25 Nisan 2015
- 121
- 38
- 98
- 32
- Konu Sahibi siyaheyulaa
-
Yaptırdığın yere bi danış onlarlık bişey mi acaba hiç böyle şeylere şahit olmadım ..Arkadaşlar merhaba.1 senedir vücuduma lazer yaptırıyorum diod buz lazer.Son 3 aydır kollarımda delik delik kıl çukurları oldu.Diplerinde de siyah kıl kökleri batıklar var.Kollarımı açamıyorum ilk aylar çok güzeldi şimdi berbat resmen ne yapıcam bilmiyorum.Böyle bir durumla karşılaşan var mıtek ben miyim çok kötü hissediyorum. ne yapmalıyım
Canım maalesef aynı ama lazeri bıraktıktan sonra biraz yavaş da olsa düzelmeye başladı.Benim kendim anladığımsa benim cildimde tavuk derisi denen bir rahatsızlık varmış ve bu cilt kurudukça daha çok ortaya çıkan bir şeymiş.Lazer de cildi kuruttuğu için ilk zamanlar sorun yok gibi dururken lazerden etkilenmeyen tüyler dışa çıkamayıp batık oluşturmaya bu da cildi mahvetmeye başladı.Hepsinin temeli kuruluktu ama bunu kimse anlamadı.Uzun araştırmalarım sonunda buldum ve 1 aydır sabah akşam özel bir yağ ile nemlendiriyorum.Görüntü yarı yarıya düzeldi.Lütfen lazerden önce cildinizi tanıyın.Son durum nedir?
Tavsiye etmiyorum bıraktıktan sonra batıklarım arttı.Azalma olmadı.El üstlerim daha kalın çıktı maaşesefÇok geçmiş olsun. Peki bu sorun dışında kollar için diod tavsiye ediyor musun?
Yaa kötü olmuş gerçekten sizin adınıza üzüldüm. Ben de kollarım için kesin çözüm arıyorum ama anlaşılan yok gibi.Tavsiye etmiyorum bıraktıktan sonra batıklarım arttı.Azalma olmadı.El üstlerim daha kalın çıktı maaşesef
Yaa kötü olmuş gerçekten sizin adınıza üzüldüm. Ben de kollarım için kesin çözüm arıyorum ama anlaşılan yok gibi.
Teşekkür ederim. İğneliye de cesaret edemiyorum, ayrıca nokta nokta yanık lekeleri kalıyor diyorlar, doğru mu?Igneli epilasyon kesin cozum.
Teşekkür ederim. İğneliye de cesaret edemiyorum, ayrıca nokta nokta yanık lekeleri kalıyor diyorlar, doğru mu?
Zaten asıl mesele de bu. İşin ehlini bulmak lazım. Kime güvenicez bilmiyorum, yorumların da bazıları ne yazıkki gerçek değil.Yapan kisi isin ehliyse hicbir iz leke kalmiyor. Iyi bir uzman bulun.
Zaten asıl mesele de bu. İşin ehlini bulmak lazım. Kime güvenicez bilmiyorum, yorumların da bazıları ne yazıkki gerçek değil.
İnşallah ben de cesaretimi toplayıp yaptırmayı düşünüyorum. Maddi anlamda biraz rahatlayınca ama.Haklisiniz. Ben cok arastirip yaptirdim. Hatta bu forumdan buldum uzmani. Ve baska sehre gidip yaptirdim. Yasadigim şehirdekilere guvenemedim korktum iz leke kalir diye.
Emin olabilirsiniz çok güzel baktım.Nemlendiricilerimi eksik etmedim ama birkaç ay sonra yani lazer seanslarımın bitimine doğru ortaya çıktı bu durum ve benim cildim kuru cilt olduğu için diğer ciltler gibi de değil çok hassas.Bu yüzden her cilde de lazer olacağını düşünmüyorum artık.Çünkü tüylerimin çoğu geri çıktı ve daha kötü oldu.Bu yüzden bakım olsa da olmasa da eğer tüylere kesin çözüm olmuyorsa kalınlaştırıyorsa cildi daha kötü ediyor.Dikkat etmek gerekSizin yanlışınız lazer yaptırıp cildinize gerekli ilgiyi göstermemeniz. Yani lazer yaptırıp kendi haline bırakmayın. Bunun için lazer sonrası çeşitli losyon ve kremler var. Diode lazer şuan en iyi çözüm. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?