Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar yaşadığınız olumsuzluklar var mı?ya da keşke yaptırmasaydım diyor musunz?
batma kuruuktan mı oluyor acaba?bi de kuruluk ameliyattan sonra kalıcı mı,yoksa belli süre sonra geçiyor mu?
Ben daha yeni ameliyat oldum amelyttan ilk çıktığmda oldu batma ama sadce ilk 24 saat öyle.. evet kuruluk oluyor ama eczanelerde suni göz yaşı damlaları var onlardan alıp kullanablrsn sdce gözleri kuru olanlar deil normal kişilerde gözlerinin güzel olması için kullanıyor yani bunlar çözümü olan şeyler öyle bi niyetn varsa lensle uğraşmak yerine ol derm..
cnm ya ben sunı goz yası kulnadım kuruluktan dolayı bıtınce kullnamadı ama devam edıyo benıom batma malesef sence doktora gozukupte ole mı tekrardan alıyım yoksa gıtmeden dırek eczaneden alımmı kı recetesı de duruyo
bu arada normal ınsanlar gozlerının guzel gozukmesı ıcın kullnıyo goz yasını demıssın ya nasıl yanı gozler daha mı guzle gozukuyomus cıdden :))
Ya doktora gözükmeden alabilirsin bence gözlerimde lens varken kuruduğundan alıyordum reçete ile satılan birsey deil söylesen verirler bi zararı yok çünkü canm.. Ya gözleri kuruma olmadanda kullanan tanıdıklarım var gözleri böle ıslak ıslak olanları güzel gözlü bulurlar ya ondan dedim
4 sene önce lens kullanıyordum gözlerimde kuruluk yaptığı için o sıralar kullanmıştım şimdi lazer oldum şimdi 2 günlüğüm daha doktor bir hfta kullan dedi senin için rahat etmicek doktora cıkıp sor bence :)
Memnunum ya çok garip bi duygu alışkanlık olarak sabah uyandığımda gözlüklerimi arıyorum..
Gözüm uygun mu diye yapılan tetkikler ve ameliyat toplam 1.500 fiyatında canm
​evet özele canım trakya göz hastanesinde..
anladım cnm hayırlı olsun bası bu amelıyatı gecıren kısılerde gozde batma hısı oluyomus sende de ole bısey oluyo mu ve de amelıyat sırasında bı acı ya da agrı yasadınmı kc dk surdu acaba