Lazerle Göz Ameliyatım

my__world

Bslngc-->64,5-Gncl-->59-Hdf-->58
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
516
330
323
Uzun yıllardır yaptırmak istiyordum. Sonunda karar verdim ve yarın oluyorum. İnşaallah memnun kalırım. Gelişmeleri buradan paylaşacağım.

Evet cok sukur ameliyatimi bugun oldum. Iki goz toplamda 15 dakika kadar surdu. Bir kac saat gozumde sulanma oldu. Sonra gecti. Su an goruntuler net degil doktor birkac gune netlesir dedi .

gecmis olsun. gelismeleri yazarsaniz sevinirim :)
Ameliyat olalı 1 ay oldu. Çok şükür gözlerim şu an net görüyor. keşke daha önce yaptırsaymışım. Korneam ince olduğu için Lasek Wavefront yöntemiyle oldum. Bu yöntemde gözün net görmesi 1 ayı buluyormuş ki benimde öyle oldu. şu an çok iyi şükürler olsun.

cok sevindim cok gecmis olsun cnm.

Geçmiş olsun...nerede hangi hastanede yaptirdiginizi öğrenebilir miyim? Öncesinde gözlük mü kullaniyordunuz yoksa lens mi?

Geçmiş olsun...nerede hangi hastanede yaptirdiginizi öğrenebilir miyim? Öncesinde gözlük mü kullaniyordunuz yoksa lens mi?
Merhaba bildirim gelmedigi icin mesajinizi yeni gordum kusura bakmayin. Gozluk kullaniyordum. Uzagi goremiyordum ve arti olarak astigmat sorunumda vardi. Adana Niv Göz hastanesinde Ibrahim Taşkin beye oldum. Cok memnun kaldim. Doktor beyi gonul rahatligiyla tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…