- 20 Haziran 2016
- 40
- 3
- 29
- Konu Sahibi EsmerrMaruzz
Kızlar yaptiran yokmu hic bilginize ihtiyacim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
600 mü gercektenBen Tuğrul Abacıoğlu ile konuştum Gaziosmanpaşada 600 dedi hemen yapalım dedi ama Süleyman Eserdağ da gerek yok sen zaten esmersin dedi aslında çok bir para değil acısı vs de yok dene bence =)
Cvp verir misiniz sadece 600 vajina beyazlatmaBen Tuğrul Abacıoğlu ile konuştum Gaziosmanpaşada 600 dedi hemen yapalım dedi ama Süleyman Eserdağ da gerek yok sen zaten esmersin dedi aslında çok bir para değil acısı vs de yok dene bence =)
Esra cabuk comertle gorustum bende burda bilgi bulamadim ama etkili hastalarindan bahsetti arastiriyorumKızlar yaptıran yok mu yaa etkili mi bu yöntem bosuna para harcamak istemiyorum
Ben yaptırdım Esra Hanıma çoktamemnun kaldım bölge ton attı açıldı evlenmeyi düşünüyorum hazırlık niyetine gittim öneririm.Esra cabuk comertle gorustum bende burda bilgi bulamadim ama etkili hastalarindan bahsetti arastiriyorum
bu ismin reklamı geçiyor sanırım birkaç gündür zaten ankara düşünmüyorum istanbulda ikamet ediyorumEsra cabuk comertle gorustum bende burda bilgi bulamadim ama etkili hastalarindan bahsetti arastiriyorum
Burda bir sürü doktor ismi var ben baya araştırdım gördüm deneyimlerimizin paylaşılması için kurulan bir bölüm değil mi yanlış mı biliyorum acaba ? Forma girmeden baya burda yazanları okuyan biriydim önceden çoğu şeyide burdan bakıp yaptım memnun kaldığımda oldu kalmadığımda bana söylememişsiniz ama doktor bir diye yazdım yanlıs olmasın.bu ismin reklamı geçiyor sanırım birkaç gündür zaten ankara düşünmüyorum istanbulda ikamet ediyorum
Reklam düşüncesi neden geçti anlayamadım ama yaptırdım ben yani bilgilendirmek için adresine kadar yazanlar var süreç şöyle lokal anestezi yapılıyor sonra işlem acısız bir şekilde geçiyor 25 dakika sürdü 10 gün oldu dökülmelerim oldu nemlendirici kremler kullandım dökülen yerlerde açılmış renk zaten belli 5 gün sonrada Esra Hanıma kontrole gidicem sonuçlanınca tekrar yazarım umarım istediğinizi bulursunuz.bu ismin reklamı geçiyor sanırım birkaç gündür zaten ankara düşünmüyorum istanbulda ikamet ediyorum
Acısız bir işlem zaten uyşturuluyor. 15 günde de etkisini görüyorsunuz soyulmalar ve ardından yenilenen deri kendini belli ediyor.Kızlar bende yaptırmayı düşünüyorum bu işlemi ankaradayım nasıl geçiyor süreç bilgilendirme lütfen.
ben kumralım bir ton koyusu şuan 2buçuk 3 ton arası açıldı benimde çok koyuydu rengi bana göre ideal durumda.Renk tonu ne kadar farkediyor acaba? Ben beyaz tenliyim ama özel bölgem resmen siyah. Ben de bir cözüm bulmak istiyorum artık
Tamer bey zaten bu konuda bir videoyla ünlü olmuştu. Yalnız 7 mesajınızın 7si de Tamer beye yönlendiriyor. Keşke böyle ucuz reklamlara girmeseler.Davinci diye bir yer Dr Tamer bu konuda profesyonel canlar.
Siz ne kadara yaptırdınız?ben kumralım bir ton koyusu şuan 2buçuk 3 ton arası açıldı benimde çok koyuydu rengi bana göre ideal durumda.