Kızlar selam,
Birkaç gün önce genital beyazlatma işlemi yaptırdım ve yaşadıklarımı paylaşmak, aynı zamanda sizden tecrübe almak istiyorum. İşlem öncesi bayağı araştırma yapmıştım, genelde bu uygulamanın 3 seans olarak yapıldığını gördüm. Ama benim doktorum sadece 1 seans yaptı, toplamda 50 dakika sürdü ve lokal anestezi uygulandı.
İşlem sırasında çok acı yoktu ama sonrasında… inanılmaz bir sızlama başladı. Özellikle batikon sürdüğümde yanma ciddi şekilde artıyor. Bebek yağı biraz rahatlatıyor ama yine de çok hafif bir geçici etki. Şu anda kabuklanmalar oluştu ve bacaklarımı tam açıp kapatamıyorum, çünkü acıyor. Oturup kalkmak bile dikkat istiyor.
En çok kafama takılan şey şu:
Çevremde bu işlemi yaptıranlar ya da internette yazanlar “ertesi gün normal hayatıma döndüm” diyor. Ama ben 4 gündür resmen sadece yatıyorum. Evdeyim, dışarı adım atamıyorum. İç çamaşırı bile giymiyorum, sadece bol pijamayla dolaşıyorum.
Yani bu durum sizce normal mi? Herkes bu kadar kolay mı atlatıyor gerçekten?
İyileşme sürecinde ne kullandınız, neler iyi geldi? Kaç gün sürdü toparlanmanız?
Bilen, yaşamış olan, bir fikri olan herkesin yorumunu sabırsızlıkla bekliyorum. Çünkü çevremde bu konuyu rahatça konuşabileceğim kimse yok ve içim hiç rahat değil.
Şimdiden teşekkür ederim canım kadınlar…