• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazerle epilasyon

izmirligzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
63
0
36
İzmir
slm arkadaşlar lazerle epilasyona başlıycam. yaptıranlar yorum yapabilirmi? kesin çözümmü. ben daha yeni eliyim ilersi için sakınca varmı.

ilerisi için bi sakıncası yok,ama yüzde yüz çözümü yokmuş bu işin.ama yüzde seksenbeş yok oluyor,gerisi de sorun olmuyor zaten,yani 2 sene düzenli gidip (2 ayda bir) sonrasında yılda bir ya da 2 yılda bir gidebilirsin :31:

Son düzenleme:
ilerisi için bi sakıncası yok,ama yüzde yüz çözümü yokmuş bu işin.ama yüzde seksenbeş yok oluyor,gerisi de sorun olmuyor zaten,yani 2 sene düzenli gidip (2 ayda bir) sonrasında yılda bir ya da 2 yılda bir gidebilirsin :31:

teşekkür ederim canım sağol sen yaptırdınmı? acısı nekadar? :)

genital bölge için emla diye bi krem var canım onu kullan,acısını önlüyor.koltukaltı için dayanırsın zaten,bikaç dakikalık bişey sürüyor.

genital bölge için emla diye bi krem var canım onu kullan,acısını önlüyor.koltukaltı için dayanırsın zaten,bikaç dakikalık bişey sürüyor.

ctesi günü ilk seansa girdim. dayanılmayacak bir acı değil fakat ben kendimi çok sıkıp kastığım için titredim. saga sonra yapan kızla konuşmaya başlayınca rahatlayabildim. sonuç ne olcak bakalım

Back