• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazerle dislerini beyazlatan varmi?

melikelike

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
317
72
98
Konuyu doğru yeremi açıyorum bilmiyorum. O kadar fırçalamaya rağmen dişlerim sarı. Sanırım diş minelerimden dolayı. Şuan çürük dişim yok bütün dolgularimi yaptırdım. Sadece ön dişimin bir tanesinde küçük kırık var oda dişimi beyazlatmak istediğim için sonraya kaldı. Lazerle diş doktoruna yada evde dişlerini beyazlatan varmı işe yarıyor mu? Inanın gülerken elimle ağzımı kapıyorum. Aşırı bir sarılığı yok ama kim istemez bembeyaz dişleri olsun. Acılı bir islemmi çok merak ediyorum. Birde maliyeti ne kadar dır cevap yazarsanız çok sevinirim.

Benimde dişlerim çok bembeyaz değil bende senin gibi düşündüm 2 seans beyazlattırdım ama yine aynı oldu boş yere para verme.. Ben limon ve Tuzla fırçalıyorum bazen birde sen'le Başlayan diş macununu kullanıyorum daha iyi şuanda

Dişçimin dediğine göre kahve ve çay tüketimi varsa lazerle beyazlatma 3 ay sonra boşa gitmiş oluyo.

Çayı kahveyi bırakırsanız zaten düzenli fırçalamayla olduğundan daha açık renk olur.

Benimde dişlerim çok bembeyaz değil bende senin gibi düşündüm 2 seans beyazlattırdım ama yine aynı oldu boş yere para verme.. Ben limon ve Tuzla fırçalıyorum bazen birde sen'le Başlayan diş macununu kullanıyorum daha iyi şuanda
Limon ve tuzla dise cok zarar verirsin :( bence devam etme buna

Back