Lazerle benimi aldırdım fakat şişlikler var

Glorfindel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
14
0
0
İstanbul
Öncelikle merhaba siteye yeni üye oldum önceden takit ediordum ama üye deildim.Bir konuda sıkıntım var 7ay önce plastik cerrahi benimi aldırmaya gitmiştim.Benim andımın tam ortasında 25 kuruş kadar büyüklüğünde ve sarı bişey kafama taş çarpmasından sonra oluştu.Doktor bey bana lazerle almayı önerdi bende tamam dedim.Çıkana kadar bi kaç kere devam ederiz dedi bende tmm dedim.İlk olarak yaptı 2 hafta sonra kontrole gel dedi, bende gittim.Sonra tekrar yaptı 2 ay sonra tekrar gel dedi.Tekrar geldim bir daha yaptı, 3 defa oldu toplam ve suan andımın ortası biraz kızarık şişlik var.Ramazan bayramı gelior.Havalar da sıçakladı saçlarımı da kestirmek istiorum bu yüzden kestiremiorum.Acaba Dermatoloji gidip keserek aldırıyım mı aldırmıyımmı kara veremedim.Doktor krem kullanmana gerek yok dedi ama şişlik ve kızarıklığın geçecek gibi deil ne yapmalıyım sizde arkadaşlar yardımlarınızı bekliorum.
Şimdiden Teşekkürler

Son düzenleme:
Yardım edebiliçek varmı arkadaşlar.Şişlik ve biraz kızarıklık var bunlar nasıl geçer ya önerebilceniz bi krem varmı şişliklerin inmesi için

Back