lazerin dayanılmaz acısını ne azaltır? yardım

nevertime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
1.403
622
53
Merhaba..yeni lazer epilasyona başladım alex cihazıyla.İlk girişimde mahvoldum çoooook acıdı canım.Ağlıcaktım utanmasam dondurucu veya acıyı azaltıcak ne kullanabilirim deneyimi olan tavsiyede bulunabilir mi lütfen?

Buz torbası ve çok az bepaten sürün

tamam soriyim peki fiyatı nedir pahalı bi kremmi
Can'ım küçük tüpler halinde içinde 5 adet var evet pahalı bir krem 50 tl almıştım ben gecen sene genital bölge ağdayı yapamıyordum onula alıştırdım Can'ım sen lazer yapana sor mutlaka

İşlem öncesinde bölgeye buz torbası ile soğuk uygulama yapmasını söyleyin.Daha az acıyacaktır..

Ben alex olana gitmiyorum. Ama benziyor. Soğuk hava üflemeli vortex. Orada sprey satıyorlardı. 25 lira bir şey. Çok uygun. En azın 10 seans yeterli gelir. 10 dakika önce sıkınca komple uyuşuyor. Spreyimin üstünde adım yazıyor. Orada bıraktım. Gidince adını sorarım. Çok rahatlarsın.

Adini bende merak ettim spreyin. İğnelide de kullanılır mi acaba?

merakla adını bekliyorum sizden...bana gittiğim yerde hiç böle bişey var demediler o acımı gördükleri halde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…