Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buz torbası ve çok az bepaten sürünMerhaba..yeni lazer epilasyona başladım alex cihazıyla.İlk girişimde mahvoldum çoooook acıdı canım.Ağlıcaktım utanmasam dondurucu veya acıyı azaltıcak ne kullanabilirim deneyimi olan tavsiyede bulunabilir mi lütfen?
Çıkınca canımbuz torbasını nezaman koycam ki kadın beklemeden patır patır vuruyo ışınları?
Çıkınca canım
Lazer yapan kişiye sorun emla diye bir krem var o uyuşuturuyor eğer sorun olmaz sür derse sürünama o an acısı için ne yapmalıyım.çıktıktan sonra zaten acımıyo. lazer sırasında çok acıyo
Lazer yapan kişiye sorun emla diye bir krem var o uyuşuturuyor eğer sorun olmaz sür derse sürün
Can'ım küçük tüpler halinde içinde 5 adet var evet pahalı bir krem 50 tl almıştım ben gecen sene genital bölge ağdayı yapamıyordum onula alıştırdım Can'ım sen lazer yapana sor mutlakatamam soriyim peki fiyatı nedir pahalı bi kremmi
Evet kullandım Ağdanın acısını duymamak için burada konusu var aratır emla krembide faydası olur mu siz kullandınız mı.bu c.tesi seansım var çok korkuyorum ya
Rica ederim sorunca buraya yazarmısınz merak ettim ne diyecek sizetamam çok teşekkürler.
Merhaba..yeni lazer epilasyona başladım alex cihazıyla.İlk girişimde mahvoldum çoooook acıdı canım.Ağlıcaktım utanmasam dondurucu veya acıyı azaltıcak ne kullanabilirim deneyimi olan tavsiyede bulunabilir mi lütfen?
Merhaba..yeni lazer epilasyona başladım alex cihazıyla.İlk girişimde mahvoldum çoooook acıdı canım.Ağlıcaktım utanmasam dondurucu veya acıyı azaltıcak ne kullanabilirim deneyimi olan tavsiyede bulunabilir mi lütfen?
Adini bende merak ettim spreyin. İğnelide de kullanılır mi acaba?Ben alex olana gitmiyorum. Ama benziyor. Soğuk hava üflemeli vortex. Orada sprey satıyorlardı. 25 lira bir şey. Çok uygun. En azın 10 seans yeterli gelir. 10 dakika önce sıkınca komple uyuşuyor. Spreyimin üstünde adım yazıyor. Orada bıraktım. Gidince adını sorarım. Çok rahatlarsın.
Adini bende merak ettim spreyin. İğnelide de kullanılır mi acaba?
Çok tşk. Ederim :)Hiç bilmiyorum. Ama mantıken kullanılmalı. Orada iğnelide yapılıyor. Kullanıp kullanmadıklarını sorayım gidince.
Ben alex olana gitmiyorum. Ama benziyor. Soğuk hava üflemeli vortex. Orada sprey satıyorlardı. 25 lira bir şey. Çok uygun. En azın 10 seans yeterli gelir. 10 dakika önce sıkınca komple uyuşuyor. Spreyimin üstünde adım yazıyor. Orada bıraktım. Gidince adını sorarım. Çok rahatlarsın.
kaç atışla yapıyor size