lazerin başıma açtıkları :(

liabrendl

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
311
Puanlar
333
merhabalar arkadaşlar. ben izmirde adı duyulan ve türkiyenin birçok ilinde şubesi olan ismi duyulmuş bir güzellik merkezinde lazere başladım diod lazere tam 7 seans gittim esmerim ve yüzümde cok fazla tüy hatta zamanla cımbızla bıyıklarım erkek bıyıgı gibi olmuştu ala ala ne kadar temizlersem temizliyim köklü olduğu için derimin altında kalıyorlardı pskolojim cok bozulmuştu lazere başladım yaz boyu tek kıl tüy kalmadan geçirdim o bıyık izlerimdende kurtuldum ama en son 7inci seansımda olmayacak şey oldu ve kıllarım dökülü cıkma evresinde sanki aylardır almamışım hiç lazere gitmemişim gibi sert ve jiletlenmiş gibi boynum yanaklarım cıktı :( tras makinesiyle kısaltıyorlardı ondanmı bilmiyorum ama benim tek bıyıklarım sertti diğerleri ayva tüyü gibi siyah ama inceydi sizce bu neden olabilir? ve bana kalırsa yüze lazere sakın gitmeyin iğneliye gidin.

yüze lazer uygulamak ciddi profesyonellik gerektirir. kıllar ayva tüyü şeklindeyse ve sarı tonlarındaysa kesinlikle lazere girilmemelidir.

Kusma denen şey olmuş canim.sönmeyebbaşlayacaktır. Keşke ince tüylere yaptirmasaydin.

Kusma denen şey olmuş canim.sönmeyebbaşlayacaktır. Keşke ince tüylere yaptirmasaydin.
evet canım ama bilgisizlik işte artık baya kalınlar dahada kalınlaşmazlar herhalde kusma denen olay ne bilgin varmı?

yüze lazer uygulamak ciddi profesyonellik gerektirir. kıllar ayva tüyü şeklindeyse ve sarı tonlarındaysa kesinlikle lazere girilmemelidir.
yok esmerim kıllarım siyah ama diod lazer etkilemez diyorlardı ütüleme sistemi bende niye böyle oldu 7inci seansta anlamadım

Canim tuğ inceliyor daha sonra artis ve kalinlasma oluyor.yani tüyler hamle yapiyor.ama 2 seans sonra daha rahat olursun. Ben 5.seansta yasadim bunu

Canim tuğ inceliyor daha sonra artis ve kalinlasma oluyor.yani tüyler hamle yapiyor.ama 2 seans sonra daha rahat olursun. Ben 5.seansta yasadim bunu
valla cok sevindim cevabına. bende normal değil dedim sanki derimin altında hazırda beklemişler gibi birden bu kadar sert ve çoğalarak cıkması. normalde memnundum lazerden cünkü yaz boyu kıl tüy derdi cekmedim bıyıklarım cok sertti ve deri altında kalıyorlar diye kök izleri vardı o hallerimi unutamıyorum :( doktora gittiğimde doktor leke dedi annnem bıyık o demiştide inanmamıştım kızmıştım sen nerden biliceksin demiştim ki gercekten de öyleymiş suan yok cok sağol canım benim..

3 yıl önce bende yaptırdım ve şuan günlük alıyorum yüzümü ve lekelerim kaldı :(

canım ben yüzümü zaten alıyordum tüyde olsa rahatsız ettiği için lazer yaptırmadan önce
acıkcası ben yazın lazere girip denize gidip güneşlendimde ama ben yaz kış güneş kremimi 50 faktörlük yanımdan ayırmam. ve cok sükür lekem yok inşallah böyle devam eder :/

Back