- 8 Ağustos 2023
- 8
- 2
- 19
-
- Konu Sahibi luvslalice
ben alex lazere gittim 2 yıl şu an çıkanlar da böyle incecik çok yakından baktığımda görünen tüyler. onun dışında çıkmıyor. ama yine de 4-5 ayda bir gidiyorum lazere. zaten tamamen bitmeleri imkansızMerhaba lazere gidiyorum leda diot makina mart ayinca ucuncu seasimi oldum diger seansimi mayisa verdi uzamalarina zaman lazim diye tuyler azalsada yine de cıkmaya devam ediyor ve bu beni cok rahatsiz ediyor nisandayiz ve yasadigim yer cok sıcak dogru duzgun giyinemiyorum tuylerden kaynakli ne zaman rahatca dolasabilecegim bir sonuc alirim
Genitalden iyi sonuç aldınız mıben alex lazere gittim 2 yıl şu an çıkanlar da böyle incecik çok yakından baktığımda görünen tüyler. onun dışında çıkmıyor. ama yine de 4-5 ayda bir gidiyorum lazere. zaten tamamen bitmeleri imkansız
ben en iyi sonucu ordan aldim valla. benim genital kalın ve siyahtı o yüzden şu an genelde bacak-kol gidiyorum. genital anca senede bir giderim.Genitalden iyi sonuç aldınız mı
4 -5. seansta falan yazin rahatlayacagim kadar azalmis olur muben alex lazere gittim 2 yıl şu an çıkanlar da böyle incecik çok yakından baktığımda görünen tüyler. onun dışında çıkmıyor. ama yine de 4-5 ayda bir gidiyorum lazere. zaten tamamen bitmeleri imkansız
bende de gozle gorulur azalma var fakat yazin cogunun gitmis olmasini istiyorum rahatca giyincek kadar biri baktiginda goze batmayacak hicBenim 2. Seans da bile gözle görülür bir azalma var
Daha nerden baksan 2 seans daha olacak illaki o zamana daha farklı olurbende de gozle gorulur azalma var fakat yazin cogunun gitmis olmasini istiyorum rahatca giyincek kadar biri baktiginda goze batmayacak hic
benim 1 yıldan sonra rahatladığım bir duruma geldiler. o bir yıl içinde lazerden sonraki 2-3 hafta temizdi ama sonrasında seyrek de olsa çıkıyordu kıllar ve belli oluyordu.4 -5. seansta falan yazin rahatlayacagim kadar azalmis olur mu
Onun içinde 2.3 ayda bir tekrardan yaptırmak gerekiyor galibabenim 1 yıldan sonra rahatladığım bir duruma geldiler. o bir yıl içinde lazerden sonraki 2-3 hafta temizdi ama sonrasında seyrek de olsa çıkıyordu kıllar ve belli oluyordu.
evet ben ilk basladığımda ayda bir gidiyordum sonra birbuçuk ay oldu. simdi de 3-4 ayOnun içinde 2.3 ayda bir tekrardan yaptırmak gerekiyor galiba
Bakalım gorucez tek tük çıkanlara razıyım
Ben 2. Seansa gittim gözle görülür azalma varevet ben ilk basladığımda ayda bir gidiyordum sonra birbuçuk ay oldu. simdi de 3-4 ay
azalıyorlar zaten her seansta ama biz komple rahatladığımız zamandan bahsediyoruzBen 2. Seansa gittim gözle görülür azalma var
8 seans anlaştık sonra arada hatırlatma yaparız dediazalıyorlar zaten her seansta ama biz komple rahatladığımız zamandan bahsediyoruz
ben 9+2 almistim. bittikten sonra da çıktıkça tüyler devam ediyorum tek seanslar halinde8 seans anlaştık sonra arada hatırlatma yaparız dedi
Aynen benimde o şekilde olacak inşallah en azından şuan kinden iyidirben 9+2 almistim. bittikten sonra da çıktıkça tüyler devam ediyorum tek seanslar halinde