Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptım pişmanımm..
Ne güzel azalmıştı ama ağda tekrar kökleri harekete geçirdi 7 ay oldu bırakalı ve ağdaya başlayalı yavaş yaavaş eski haline dönüyor..
Yeniden başlıycam epilasyona ve bitene kadar sabredicem...
Ben yaptım pişmanımm..
Ne güzel azalmıştı ama ağda tekrar kökleri harekete geçirdi 7 ay oldu bırakalı ve ağdaya başlayalı yavaş yaavaş eski haline dönüyor..
Yeniden başlıycam epilasyona ve bitene kadar sabredicem...
5 seans sonra, hayır eskisinden çok değil ama o kadarda çok değil arada..
Bence bırakma yarım...
Bende yarım bıraktım. bi süre gidemedim 3 ağda yapmak zorunda kaldım. geçen ay tekrar gittim daha doğru düzgün çıkmadılar bile. 5 seans gittim bu arada.
Ben de yarim biraktim iki yil önce kadar ama lazer yaptirirken seyrelme olmuştu ve biraktiktan sonra eski halime döndümbi cogalma gerceklesmedi simdilik ağda yapiyorm
Ben 3seans sonra biraktim 17yasindaydim acisina dayanamadim..:) su an seyrelen bazi yerler seyreldigi gibi duruyor ama diğer yerler lazerden onceki halim gibi bir artis yok eskiye dondumseyrelme olan yerlerde de mi teknazi yerlecıkmaya basladı? kaç seans sonra bırakmıstınız siz?
Ben cikisonra biraktim 17yasindaydim acisina dayanamadim..:) su an seyrelen bazi yerler seyreldigi gibi duruyor ama diğer yerler lazerden onceki halim gibi bir artis yok eskiye dondum