• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazeri Yarım Bırakanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi meysa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

meysa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
281
112
103
Antalya
Lazeri yarım bırakıp agdaya dönen var mı arkadaşlar? Eskisinden daha mı çok çıkar yarım bıraksak?

Ben yaptım pişmanımm..
Ne güzel azalmıştı ama ağda tekrar kökleri harekete geçirdi 7 ay oldu bırakalı ve ağdaya başlayalı yavaş yaavaş eski haline dönüyor..
Yeniden başlıycam epilasyona ve bitene kadar sabredicem...

Ben yaptım pişmanımm..
Ne güzel azalmıştı ama ağda tekrar kökleri harekete geçirdi 7 ay oldu bırakalı ve ağdaya başlayalı yavaş yaavaş eski haline dönüyor..
Ben yaptım pişmanımm..

Eskisinden daha mı çok cikmaya başladı? Yani lazere başlamadan önceki halinden daha mi cok cikiyor.
Kaç seans sonra birakmistiniz siz??

5 seans sonra, hayır eskisinden çok değil ama o kadarda çok değil arada..
Bence bırakma yarım...

Bende yarım bıraktım. bi süre gidemedim 3 ağda yapmak zorunda kaldım. geçen ay tekrar gittim daha doğru düzgün çıkmadılar bile. 5 seans gittim bu arada.

5 seans sonra, hayır eskisinden çok değil ama o kadarda çok değil arada..
Bence bırakma yarım...

benim iki seans oldu gideli. sonuna kadar devam edemicem gibi geliyor. yani en fazla 3 seans daha gidebilirim. ozman bırakacagıma şimdiden bıraksam mı kafam karıştı, tekrar agdaya dönsem eskisinden daha çok çıkar mı diye? toplamda 8 seansa yazılmıstım bu arada.

Bende yarım bıraktım. bi süre gidemedim 3 ağda yapmak zorunda kaldım. geçen ay tekrar gittim daha doğru düzgün çıkmadılar bile. 5 seans gittim bu arada.

agdaya döndügünüzde eskisi gibi mi çıkıyordu peki ?

Ben de yarim biraktim iki yil önce kadar ama lazer yaptirirken seyrelme olmuştu ve biraktiktan sonra eski halime döndümbi cogalma gerceklesmedi simdilik ağda yapiyorm

Ben de yarim biraktim iki yil önce kadar ama lazer yaptirirken seyrelme olmuştu ve biraktiktan sonra eski halime döndümbi cogalma gerceklesmedi simdilik ağda yapiyorm

seyrelme olan yerlerde de mi tekrar cıkmaya basladı? kaç seans sonra bırakmıstınız siz?

seyrelme olan yerlerde de mi teknazi yerlecıkmaya basladı? kaç seans sonra bırakmıstınız siz?
Ben 3seans sonra biraktim 17yasindaydim acisina dayanamadim..:) su an seyrelen bazi yerler seyreldigi gibi duruyor ama diğer yerler lazerden onceki halim gibi bir artis yok eskiye dondum

Ben cikisonra biraktim 17yasindaydim acisina dayanamadim..:) su an seyrelen bazi yerler seyreldigi gibi duruyor ama diğer yerler lazerden onceki halim gibi bir artis yok eskiye dondum

Hmm iyi ya bende jilet vuruldugu icin eskisinden daha cok cikar diye korkuyordum. Lazerin verdigi rahatlik paha bicilemez tabi. Ama herkes birsey diyor. ister istemez kafa karisiyor. Bi kerede baslamis bulundum. Yarim birakmayi dusunuyorum o yuzden bilemedim.

Back