Kızlar ben lazer epilasyona başladım ve 2 seansım bitti. Açıkçası biraz apar topar başladım, düşünmeye pek zamanım yoktu. Bir de bacaklarımda çok fazla batık oluyordu, gittiğim yerdeki yetkili, özellikle iltihaplı batıklar için doktorlar bile bize gönderiyorlar dedi. Ama içim pek rahat değil açıkçası. Ben lazer işleminden değil, bir daha tüylerin hiç çıkmaması durumundan çekiniyorum açıkçası. Sonuçta doğal bir şeyi bozuyoruz, çıkması gerekiyor ki çıkıyor. Belki de onlar sayesinde vücutta zararlı bir şeyler dışarı atılıyor?? Bir de bebek istiyoruz, tedavi görüyorum. Sonuç alana kadar biter belki diye başladım, sonuçta bebiş ne zaman gelir belli değil. Kısacası kafam karıştı bir akıl verin lütfenYarım bırakıp ağdaya devam etsem kötü bir görüntü olur herhalde?
merhabalar, ben eylüle kadaryaptrdım 3 ana seans 3 de kontrol senasına gittim, ama ara verdim eylülden beri gitmiyorum maddi durum nedeniyle... bu süreç içinde kesinlikle ama kesinlikle tüyleri kökünden almamak gerektiğini biliyorum ve eminim bu konuda. jilet ve tüy dökücü kremler de kıl kökünü güçlendirdiği için önerilmiyor, trimmer dediğimiz tüyün cilt üstündeki kısmını almaya yarayan alet kullanabilirsin. ya da makas...
Agda yapmanın ne sakıncası oluyor acaba
Bnde on seans ıpl den sonra bıraktım.neden mi ? pcos olduğumu öğrendim bir sebebi bu ,diğeride gittiğim merkezin özensiz olması ve sadece ticari çıkarları için beni kandırmaları idi.pco olduğumu duyunca sözleşmeyi bahane edip seansa almadılarr.halbuki tedavi sonrası alabilirlerdi..çok kavga ettim ama ...neyse sinirlerim bozuldu yine :|
ne saçma sebep ileri sürmüşler öyle. ben de pcos'um ve tedavisini devam ettirdiğim sürece lazerin etki edeceğini öğrendim. şimdi kol altım ve genitalim bitmek üzere. tabi daha sonra tekrar hormon dengesi bozulunca tüy çıkma ihtimali var. ancak yakılan kıl kökünden tekrar çıkmıyor,yeni kıl kökleri oluşabiliyor. bu sebeple hormonlara dikkat edicem artık.
sözleşmede 12 ay yazıyordu ben pco olduğumu öğrenmeden önce bizzat bunu defalarca sordumm ''tarih önemli değil dimi siz bana bitiş garantili dediniz'' diye evet dediler. fakat hastalığımı duyunca 12 ayınız dolmak üzere sizi alamayız dediler.valla ben onlarla kvga etmekten yoruldum her defasında . o yüzden canları cehenneme!
evet benim için biraz pahalı ve acı bir tecrübe oldu buda =|dikkat edersen özelllikle ipl kullananlar böyle bitiş garantili kampanya yapıyor,sonra zaman ya da seans sınırlaması yapıp insanları başlarından savıyorlar. çünkü ipl'de bitiş garantisi olamaz. herkes bi şekilde yolunu buluyor valla.
sonradan epilasyona devam etme gibi bi planınız varsa kökünden almayın ama yok artık devam etmem bitti diyorsanız ağdaya devam etmenizin hiç bir sakıncası yok.Kızlar ben lazer epilasyona başladım ve 2 seansım bitti. Açıkçası biraz apar topar başladım, düşünmeye pek zamanım yoktu. Bir de bacaklarımda çok fazla batık oluyordu, gittiğim yerdeki yetkili, özellikle iltihaplı batıklar için doktorlar bile bize gönderiyorlar dedi. Ama içim pek rahat değil açıkçası. Ben lazer işleminden değil, bir daha tüylerin hiç çıkmaması durumundan çekiniyorum açıkçası. Sonuçta doğal bir şeyi bozuyoruz, çıkması gerekiyor ki çıkıyor. Belki de onlar sayesinde vücutta zararlı bir şeyler dışarı atılıyor?? Bir de bebek istiyoruz, tedavi görüyorum. Sonuç alana kadar biter belki diye başladım, sonuçta bebiş ne zaman gelir belli değil. Kısacası kafam karıştı bir akıl verin lütfenYarım bırakıp ağdaya devam etsem kötü bir görüntü olur herhalde?
ben de 3 seans gidip bıraktım. aslında devam edecektim ama kocacım bunun için para vermem zararlı olabilir dedi. daha yeni olduğu için zararları zamanla daha iyi anlaşılacak. bi de tüyler derinin nefes almasını sağlıyor. onları kökten yok edersek hastalık çıkarmamız kaçınılmaz. şimdi hamileyim ve o kadar zorlanıyorum ki almak için. offf bi de doğuma temiz gitmem gerekiyor. hazırlıksız yakalanmasam bari.
Konuyu açalı uzun süre olduğu için cevaplandığını görmemiştim, cevap yazan arkadaşlar teşekkür ederim. Bugün de 3. seansıma gittim. Bu sefer lazer başlığını değiştirip ciltte daha az kayan ve diğerine göre birazcık daha acıtan başka bir başlık taktı. O başlık ince olan tüylere de etki etmesini sağlıyormuş. Bir dahaki seansım aşağı yukarı bir ay sonra. Halen bebiş de yok, bakalım önce lazer mi bitecek bebek mi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?