• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer'e pzt baslıyorum, fıyat'da yardım lutfen!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Arkadaslar lazer merkezi buldum tanidik sayesinde;

Bikini + Koltuk Alti + Yarim Bacak bitme garantili 1000 YTL.

sizce bu fiyat uygunmu yoksa kaziklaniyormuyum? Bu arada benim coook az kil problemim var. Yani normal birine gore 50% hatta 60% daha azdir.

Lutfen yardim edin cunku kaziklanmak istemiyorum.

Birde sari tuy goren bir lazer yokmu ya???? varsa lazer cihazin ismi nedir?

Birde su an konulari inceledigimde biraz sok oldum cunku ya killarim sarir ve sonra onlar gitmezse, lazer onlari gormedigi icin param cope gitsin istemiyorum! lazer merkezine sormam gereken sorulari sordum ama yinede kafam karisti. zaten az kilim var, simdi onlarda sararirsa ozaman ne olcak?

sarı tüyleri lazerler görmüyor diye biliyorum.
çok tüylü değilseniz, başka bir yöntemle bitirmeyi deneyin bence.
acısına dayanabilirseniz iğneli epilasyon, lazerden daha kesin sonuç verir.
lazerde %100 bitmez demişti benim konuştuğum uzman. %80 - %90 arası başarı sağlanır dedi.

şartları başta çok iyi konuşun, yazılı olarak belirleyin. ilerleyen seanslarda sorun yaşamayın.

canim hangi lazere gideceksin bilmiyorum ama, ben 15kere yuzum icin diode lazere gittim. ve gecen artik biraktim. benim yuzumdekiler azdi inceydi renkleri acikdi. ama simdi yuzumdekiler cogaldi renkleri dahada koyulasti. Ben sana cidden okadar rahatsiz olmuyosan tavsiye etmem, ama bende boyle sonuc verdi sende baska turlu verebilir.

ben şahsen çok rahatsız olmasayım lazare başlamazdım ama bir hayli fazla benim sıkıntım..herşeyin doğalı daha evla bence..benim vücudumda tespit ettiğim lazerin işe yaradığı bölgelerde acı hissettim ama bel bölgemdeki tüyler sarıya yakın ve inceydi orada hiçbir acı hissetmedim işe yaramadı sanırım

bu fiyat çok ii bence bitene kadar sa ii sanırım öyle denemekte fayda var 2 seanstan sonra beli oluyor azaldığı

valla cnm bahsettiğin bölgeler bitene kadar 1000 TL ise çokk iii valla.ben koltukaltı bikini tüm bacak bir seansa 590 veriyorum::(:(((( umarım biterde verdiğim paraya değer.ıstanbulda çok uygun yerler var lazer için bitene kadar belli bir fiyat veriyolar ama burda öle değil seans ücreti alıyolar maleseff o zamanda külfetli oluyo iştee:S

walla arkadaslar 1000 ytl vermedim ve baska yerde oldum lazeri, hersey icin 240 ytl odedim ve bugun 2ci ayim doldu halen cikmadilar. 2 hafta sonra tekrar gitcem ve tekrar bir seans 240 ytl odicem. cok ama cok memnun kaldim bu gittigim yerden.

bak ne güzel araştırıp daha uygun bir yer bulmuşsun hayırlı olsun
bende kol+bikini+tüm bacak+koltuk tüm vücut yüz hariç 1300 tl ye yaptırıyorum 8 seans gidicem

Arkadaslar lazer merkezi buldum tanidik sayesinde;

Bikini + Koltuk Alti + Yarim Bacak bitme garantili 1000 YTL.

sizce bu fiyat uygunmu yoksa kaziklaniyormuyum? Bu arada benim coook az kil problemim var. Yani normal birine gore 50% hatta 60% daha azdir.

Lutfen yardim edin cunku kaziklanmak istemiyorum.

Birde sari tuy goren bir lazer yokmu ya???? varsa lazer cihazin ismi nedir?

canim fiyat uygun fakat ben gecen sene gittim bikini kol alti ve biyik hepsi icin seans basi 230 odedim 7 seans gittim fakat tamamen bitmedi benim cok azdi ustelik birakinca eskiden ne kadar cikiyorsa yine cikiyor sadece tuy seklinde cikiyor simdi fark bu miktar ayni kim tamamen bitiyor diyorsa ya yalan soyluyor yada tuyleri bitmeye musaitmis yalniz sari tuleri gormuyo birde onemli olan kokun siyah olmasiymis onu daha iyi goruyormus

bencede fıyat gayet uygun bende gıdıyorum ama kızlar paket actırmak daha akıllıca ve bıtene kadar gıdıyosun dıger turlu seans basına para alıyolar

istanbul özel çapa hastanesi tüm vücut kampanya yapmış komple 1000 ytl hepsinden kurtuluyosun 8 yada 10 seans sürermiş en fazla
ben gidecektim ama sarı tüyler için gelmemiş makine. deneme yapıyolar zaten bilgi veriyolar ama giden arkadaşlar çok memnundu..

bak ne güzel araştırıp daha uygun bir yer bulmuşsun hayırlı olsun
bende kol+bikini+tüm bacak+koltuk tüm vücut yüz hariç 1300 tl ye yaptırıyorum 8 seans gidicem

deniz saydıgın bölgeler toplam 8 seansa mı 1300 verecen, yoksa her bır seans mı 1300?

ben ızmırde sadece ust bacak tek seans 350 tl verıyorum:(((

Arkadaşlar biraz daha bekleyin eylğl gibi yeni kampanyaar oluyor tüm vücut bitme garantili 1500 falan oluyor...
Zaten yazın lazer tehlikeli, güneşle temas etmesi durumunda leke yapıyor... Sürekli pantolon uzunkollu dolaşmak istemiyorsanız tabi...

Bende düşünüyorum aslında ama yüz hariç tüm vücut 1750 civarı idi en son yani bide bu indirimli hali idi şimdi ne olmuştur acep.

Back
X