Lazere giderken ağda yapmak?

hayalperestt60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
21
-14
36
25
hanımlar ben tüm vucut lazere gidiyorum bacak kol k.altı genital hepsini tek seansta yapıyor ama kıllar eşit zamanda uzamıyo sonraki seansa gitmek için hepsinin çıkmasını bekliyorum. kollarımdaki ve elimdeki kıllar diğer bölgelere göre daha çabuk çıktı ve kötü gözüküyo bi süre jiletle aldım ama 1 güne tekrar çıkıyolar o bölgelere ağda yapsam yaptırdığım lazerin etkilerini sıfırlamış mı olurum her gün jiletle mi almalıyım

Evet ağdayla alırsan sil baştan olur idare etmeye çalış

Benim bildiğim kadarıyla lazere giren kişi jilet kullanamaz onun yerine tras makinasi kullanılır. Bunu gittiğim yer sürekli uyararak söyler pandemi döneminde yüzüme makina vurmak istemedim çakmakla yaktım sonrasında gittiğim yere belirttim. İyi yapmışsınız dediler. Sizde sorun isterseniz ikisinden birini yapın jilet eskisinden beter yapar

Ağda zaten olmaz da hergun jiletle de alınmaması gerekiyor. O killar çıkacak zaten 10-14 gün içinde dökülmeye başlar

Lazer yapılırken kıl köküne dokunmamak gerekiyor.
Jilet, tüy dökücü vb şeklinde ancak boyunu kısaltabilirsiniz.
Ama çıkan tüylerin zaten 5 günde falan dökülüyor olması lazım, neden uzuyor ki?

genital ve koltukaltında öyle oldu hala da çıkmadı gibi bacakta bazı ve kolda bazı yerlerde çıktı uzadı koluma yaparken elime de atış yapıyodu elimdekiler çıktı hatta hiç etkisi olmamış gibi daha 2. seanstayım uzadıkça jiletleyip tekrar gidiyorum ilk zamana göre biraz inceldi ve azaldı gibi kalanları da seansa gitmeden jiletliyorum. jilet/makine kalınlaştırır diyolar ama zaten lazer yapılacağı için pek farketmez diye düşünüyorum hatta yapan kadın lazer kalın kılları daha iyi görür demişti ama elimde etkisi yok gibi o yüzden biraz korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…