Kızlaar fikirlerinize ihtiyacım var :)
canım ben yüz bölgesi icin ndyag'a devam ediyorum cok da memnunum 1 ay oldu halen herhangi bişey yok 4.seansımdı ama sen galiba vücut bolgesi icin soruyorsun onu bilemiyorum
Evet canm ben vücut için soruyorum Mersin de gdcem ıns karar verırsem :) Tesekkur ederm cevabn için
Herkese merhaba öncelikle umarım konuyu dogru yere açmışımdır.. Lazer benim için bir dert oldu çünküLazere gtmeye karar verdım ve 1 2 yerle gorustum bugün. Kimi tüm vücut için 1500 diyo kimi 1000 .. Nette kampanyalar oluyor şehir fırsatı grupfoni gibi sitelerde tüm bacak 70 tl. Merak ettgmden gttm tum vücudu 890 lıraya yapıyorlar. Bende nasıl tum bacak 70 tl o zaman dedm 5 seansmıs bu arada. İşte belki bitmicek de zaten 10 seans gelmen gerekiyorda fln dedi. Tüm vucut alsan daha uyguna gelir dio bide. Diode makina kullanıyorlarmıs. Ben çok korktugum için denetmek istedm pek ağrımadı sizce derecesınımı dusurdu kızlar? 22 derece dedi çok düşük değilmi dedm sora 28 derece ile yaptı. Diode ile lazer yaptıranlar kaç derece ile yapılıyor size acaba? Diğer Alexandrite Lazer daha mı iyi sizce? Gittiğim yerler çeşitli şekilde ikna etmeye çalışıyor ama hangisine inanacağımı şaşırdım.
Açıkçası kafam o kadar karısık kiii fikirlerinizi bekliyorum .. Tesekkur ederim şimdiden.
1. paket ödeme yapma, seans başı öde, istedgnde ayrılırsın , senı bağlamaz, ve zamanla azaldıkca indirim olur zaten.
2. özel hastaneleri tercih et mutlaka. zaten bakanlık yasakladı ama hala devam edıyor.
3. tüy ve cılt tıpıne gore cıhaz sec... bak bırcok sıkayetçi var iyi araştır. alex tavsıyem, ama son cıkan ütüleme daha ust teknlji , onlarda alex ten daha ıyı olduklarını söyluyorlar, acı daha az, heryerde yok şuan belki oyuzden sıkıntı yaşayabılırsın,
4. hem alex tipi cıhazların, hem utueme yontemlı cıhazların cakmaları pıyasada delı gibi para kırıyor, orijinali olan markalar ile çalışın .
5. ben alex yaptırdım, kardeşm utu yaptryor, benm bıttı çok memnun kaldım. kardeşim devam ediyor ama oda hızlı sonuç aldı..
sorunz varsa yardmcı olablrım
Bende bi merkezde başlamıştım 4 ay gittim sonra okul bitti devam edemedim memlekette olduğum için.Bitiş garantili almıştım paket bacak genitaldi.Faydası oldu tabi ki ama öyle aman aman bi şi yoktu ve hala parasını taksitli ödemek zorundayımBence önce seans olarak git 3-4 seans sonra belli olur paket alıyorsun sona memnun kalsan da kalmasan da paran gitmiş oluyor.4.seans sonunda baya azalma olmuştu sona bi kaç ay sona geri çıktı Diode demişlerdi bu arada.
tsk canm bende parayı verip sonra pişman olurum diye korkuyorum açıkçasıo yüzden seans seans gidcem bende inş faydasnı gorurum ya.. Acıyomuydu pekii bana denedgnde ben pek bişe hissetmedm
canıım mesajına cvp veremiyorum cünkü site izin vermiyor şimdiye kadar 50 den az yorum yazdığım icin[/QUOTE
anladm canm ıstersen burdan yaz
canıım mesajına cvp veremiyorum cünkü site izin vermiyor şimdiye kadar 50 den az yorum yazdığım icin[/QUOTE
tamam :) ndyagı sormuşsun o da alexandrite gibi diode gibi bi lazer ceşidi
tabi ndyag icin lazerde kullanılmaz diyenler de var ancak ben denedim ve etkisini gordüğüm icin bu kadar net konşuyorum
1. paket ödeme yapma, seans başı öde, istedgnde ayrılırsın , senı bağlamaz, ve zamanla azaldıkca indirim olur zaten.
2. özel hastaneleri tercih et mutlaka. zaten bakanlık yasakladı ama hala devam edıyor.
3. tüy ve cılt tıpıne gore cıhaz sec... bak bırcok sıkayetçi var iyi araştır. alex tavsıyem, ama son cıkan ütüleme daha ust teknlji , onlarda alex ten daha ıyı olduklarını söyluyorlar, acı daha az, heryerde yok şuan belki oyuzden sıkıntı yaşayabılırsın,
4. hem alex tipi cıhazların, hem utueme yontemlı cıhazların cakmaları pıyasada delı gibi para kırıyor, orijinali olan markalar ile çalışın .
5. ben alex yaptırdım, kardeşm utu yaptryor, benm bıttı çok memnun kaldım. kardeşim devam ediyor ama oda hızlı sonuç aldı..
sorunz varsa yardmcı olablrım
tsk canm bende parayı verip sonra pişman olurum diye korkuyorum açıkçasıo yüzden seans seans gidcem bende inş faydasnı gorurum ya.. Acıyomuydu pekii bana denedgnde ben pek bişe hissetmedm
Yaptırdın mı kuzum pekiHerkese merhaba öncelikle umarım konuyu dogru yere açmışımdır.. Lazer benim için bir dert oldu çünküLazere gtmeye karar verdım ve 1 2 yerle gorustum bugün. Kimi tüm vücut için 1500 diyo kimi 1000 .. Nette kampanyalar oluyor şehir fırsatı grupfoni gibi sitelerde tüm bacak 70 tl. Merak ettgmden gttm tum vücudu 890 lıraya yapıyorlar. Bende nasıl tum bacak 70 tl o zaman dedm 5 seansmıs bu arada. İşte belki bitmicek de zaten 10 seans gelmen gerekiyorda fln dedi. Tüm vucut alsan daha uyguna gelir dio bide. Diode makina kullanıyorlarmıs. Ben çok korktugum için denetmek istedm pek ağrımadı sizce derecesınımı dusurdu kızlar? 22 derece dedi çok düşük değilmi dedm sora 28 derece ile yaptı. Diode ile lazer yaptıranlar kaç derece ile yapılıyor size acaba? Diğer Alexandrite Lazer daha mı iyi sizce? Gittiğim yerler çeşitli şekilde ikna etmeye çalışıyor ama hangisine inanacağımı şaşırdım.
Açıkçası kafam o kadar karısık kiii fikirlerinizi bekliyorum .. Tesekkur ederim şimdiden.
Yaptırdın mı kuzum peki
Hangısını yaptırdın tatlım bende yaptırıcam ama güvenemiyorum İğneli mi yaptırsam diye düşünüyorum ama çok zor diyorlaryaptrdm tatlm yaptrdm :) hatta devam edyrm
Hangısını yaptırdın tatlım bende yaptırıcam ama güvenemiyorum İğneli mi yaptırsam diye düşünüyorum ama çok zor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?