Lazere giden bayanlar yardım :((

dyg01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
3.333
309
123
İçel Mersin
Herkese merhaba öncelikle umarım konuyu dogru yere açmışımdır.. Lazer benim için bir dert oldu çünkü Lazere gtmeye karar verdım ve 1 2 yerle gorustum bugün. Kimi tüm vücut için 1500 diyo kimi 1000 .. Nette kampanyalar oluyor şehir fırsatı grupfoni gibi sitelerde tüm bacak 70 tl. Merak ettgmden gttm tum vücudu 890 lıraya yapıyorlar. Bende nasıl tum bacak 70 tl o zaman dedm 5 seansmıs bu arada. İşte belki bitmicek de zaten 10 seans gelmen gerekiyorda fln dedi. Tüm vucut alsan daha uyguna gelir dio bide. Diode makina kullanıyorlarmıs. Ben çok korktugum için denetmek istedm pek ağrımadı sizce derecesınımı dusurdu kızlar? 22 derece dedi çok düşük değilmi dedm sora 28 derece ile yaptı. Diode ile lazer yaptıranlar kaç derece ile yapılıyor size acaba? Diğer Alexandrite Lazer daha mı iyi sizce? Gittiğim yerler çeşitli şekilde ikna etmeye çalışıyor ama hangisine inanacağımı şaşırdım.
Açıkçası kafam o kadar karısık kiii fikirlerinizi bekliyorum .. Tesekkur ederim şimdiden.

canım ben yüz bölgesi icin ndyag'a devam ediyorum cok da memnunum 1 ay oldu halen herhangi bişey yok 4.seansımdı ama sen galiba vücut bolgesi icin soruyorsun onu bilemiyorum

Evet canm ben vücut için soruyorum Mersin de gdcem ıns karar verırsem :) Tesekkur ederm cevabn için

1. paket ödeme yapma, seans başı öde, istedgnde ayrılırsın , senı bağlamaz, ve zamanla azaldıkca indirim olur zaten.
2. özel hastaneleri tercih et mutlaka. zaten bakanlık yasakladı ama hala devam edıyor.
3. tüy ve cılt tıpıne gore cıhaz sec... bak bırcok sıkayetçi var iyi araştır. alex tavsıyem, ama son cıkan ütüleme daha ust teknlji , onlarda alex ten daha ıyı olduklarını söyluyorlar, acı daha az, heryerde yok şuan belki oyuzden sıkıntı yaşayabılırsın,
4. hem alex tipi cıhazların, hem utueme yontemlı cıhazların cakmaları pıyasada delı gibi para kırıyor, orijinali olan markalar ile çalışın .
5. ben alex yaptırdım, kardeşm utu yaptryor, benm bıttı çok memnun kaldım. kardeşim devam ediyor ama oda hızlı sonuç aldı..

sorunz varsa yardmcı olablrım

Bende seans seans ödemeyi dusunuyorum canm ama paket daha uyguna gelıyor oyle olunca..Ütüleme bende dusundum aslnda.. Bu gttgm yerde diode vardı işte kadın denedi hıc acımadı 28 derece ile yaptı düşük mü sizce?? tesekkurler canm cevabın için.

Bende bi merkezde başlamıştım 4 ay gittim sonra okul bitti devam edemedim memlekette olduğum için.Bitiş garantili almıştım paket bacak genitaldi.Faydası oldu tabi ki ama öyle aman aman bi şi yoktu ve hala parasını taksitli ödemek zorundayım Bence önce seans olarak git 3-4 seans sonra belli olur paket alıyorsun sona memnun kalsan da kalmasan da paran gitmiş oluyor.4.seans sonunda baya azalma olmuştu sona bi kaç ay sona geri çıktıDiode demişlerdi bu arada.

tsk canm bende parayı verip sonra pişman olurum diye korkuyorum açıkçası o yüzden seans seans gidcem bende inş faydasnı gorurum ya.. Acıyomuydu pekii bana denedgnde ben pek bişe hissetmedm

Bende öneriler üzerine özel hastanede bikini bölgesi ve koltuk altı kampanyalı alex lazer epilasyona başladım. Gitmeden baya araştırdım. Beyaz tenli isen ve koyu renkli kıllar varsa alex en iyisi diyebilirim. Ama hijyen açısından bence özel hastanede yaptırmalısınız. İlk seansa gittim, 2 ay sonra gidicem tekrardan. Biraz acı hissettim ama dayanılmayacak gibi değildi. Diode markayı araştırdım açıkçası çok önermiyorlar ama yine de siz bilirsinizç...

tsk canm bende parayı verip sonra pişman olurum diye korkuyorum açıkçası o yüzden seans seans gidcem bende inş faydasnı gorurum ya.. Acıyomuydu pekii bana denedgnde ben pek bişe hissetmedm

canıım mesajına cvp veremiyorum cünkü site izin vermiyor şimdiye kadar 50 den az yorum yazdığım icin

Konuyu d
ağıtmış olacağım ama gittiğiniz yerle ilgili bilgi verebilir misiniz acaba?? Ben de hastane düşünüyoeum da?? Teşekkürler şimdiden

Genitalde acıyordu cnm hele tüylerin siyah olduğu yerler daha fazlaydı.Bacaklarda da oluyor acısı ama yine katlanabiliyor 27-28le başladı gittikçe artıyordu.

Yaptırdın mı kuzum peki

Hangısını yaptırdın tatlım bende yaptırıcam ama güvenemiyorum İğneli mi yaptırsam diye düşünüyorum ama çok zor diyorlar

canm ıgnelı lazer yok kı ıgnelı epılasyon var kı hıc gerek yok.. ben alex olan aletten yaptrdm tum vucut benımkı özel bölgem ve koltuk altım alex dıger yerler dıode ve memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…