Herkese merhaba öncelikle umarım konuyu dogru yere açmışımdır.. Lazer benim için bir dert oldu çünkü Lazere gtmeye karar verdım ve 1 2 yerle gorustum bugün. Kimi tüm vücut için 1500 diyo kimi 1000 .. Nette kampanyalar oluyor şehir fırsatı grupfoni gibi sitelerde tüm bacak 70 tl. Merak ettgmden gttm tum vücudu 890 lıraya yapıyorlar. Bende nasıl tum bacak 70 tl o zaman dedm 5 seansmıs bu arada. İşte belki bitmicek de zaten 10 seans gelmen gerekiyorda fln dedi. Tüm vucut alsan daha uyguna gelir dio bide. Diode makina kullanıyorlarmıs. Ben çok korktugum için denetmek istedm pek ağrımadı sizce derecesınımı dusurdu kızlar? 22 derece dedi çok düşük değilmi dedm sora 28 derece ile yaptı. Diode ile lazer yaptıranlar kaç derece ile yapılıyor size acaba? Diğer Alexandrite Lazer daha mı iyi sizce? Gittiğim yerler çeşitli şekilde ikna etmeye çalışıyor ama hangisine inanacağımı şaşırdım.
Açıkçası kafam o kadar karısık kiii fikirlerinizi bekliyorum .. Tesekkur ederim şimdiden.
Açıkçası kafam o kadar karısık kiii fikirlerinizi bekliyorum .. Tesekkur ederim şimdiden.