hangi cihaz kullanılıyor canım
Bende bugun baslayacam ve cok korkuyorum acisina dayanabilirmiyim diye. Siz ilk defami yaptiriyorsunuz bende 6seaslik anlastim ama benim bi arkadas tam bitmesi icin 12 seans falan gitmen gerekiyo dedi gelismeleri yazardan sevinirim
Ben genital ve koltuk altı için 700 tl vermiştimSizinki biraz pahalı gibi
Genitalde katsaydınız bari içine
Ben çok memnunum. 4. seansıma gircem ocak ayında.
Ayrıca ben de sizin gibi çene için de ayriyeten gitmiştim. Çenedeki kalın kıllar yok oldu. Ama küçük tüyler gitmiyor uyarayım dedim
ben daha önce gitmiştim ozaman farkı bir makina vardı tabi. ama devam etmedim sonuc güzeldi tabi devam etseydm daha iyi olabilirdi :) sonucları yazarım elbette. bende korkuyorumm :) inşallah dayanırım.
Kendinizi kasıcak kadar bir sey yok merak etmeyinOnceden bi tecrubenizin olmasi guzel ben birazdan ilk seansa gidecem kendimi kasmaktan basim agridi
Koltuk alti genital bolge tum bacak 50 dk surdu kizlar normal mi sizce ben 2 saat falan surer diye dusunuyordum anlamadim
sanki fiyatı biraz çok gibi geldi.bende özel bi hastahanede yaptırıyorum alexandirete benimki de. tüm bacak + kol altı + genital 1200 tl ama benim bu verdiğim fiyat 3 sene önceki fiyattı.bide benim seanstan 3 hafta sonra da rötüşlar vardı toplam 8 seans 8 rötüş 16 defa gittim.
canım sonuç nasıl bitt mi sende
benim kıl köklerim biraz yoğundu.kıllar inceldi tüy şeklinde kaldı ama tamamen bitmedi ne yazık ki.bi kaç defa ağdayla aldın.kökleri olmadığı için o kadar acımadı ve tüy şeklinde çıkıyor kökleri sert değil yani.ama bacak kısımlarımda hemen hemen bitti diyebilirim.hem bölgeye göre hem de vücut yapısına göre değişiyor.
rica ederim cnm ne demek
normal canım merak etme 1 hafta 10 güne kadar dökülme başla nasıl memnun kaldın mı o önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?