• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazere başlıyorummmmmm

nesliertn

Miniğini bekliyor =)
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
469
48
73
34
Merhaba kızlarr :1:

Ve nihayett yarın lazer epilasyona başlıyorummmmmmm:21::21:

Tüm bacak + genital + koltuk altı + göbek + çene hepsi 2400 tl :23: her gittiğimde 400 tl vereceğim yaklasık 6 seans :23:

Özel bir hastanede yaptıracagım.

Umarımm bende bu tüylerimden (kıllarımdaaannn) kurtulurummm bıktımmm artıkkk :5::5::14:

Son düzenleme:
aa çok pahalı deilmi , şuan heryerde kampanya var hatta özel hastanelerde bile tüm vücud 1000 tl

Evet pahalı ama burayı tercih etmek istedim. hem yakın hemde tavsiye üzerine :31: bu aksam ilk seansıma baslıyorum.

Bende bugun baslayacam ve cok korkuyorum acisina dayanabilirmiyim diye. Siz ilk defami yaptiriyorsunuz bende 6seaslik anlastim ama benim bi arkadas tam bitmesi icin 12 seans falan gitmen gerekiyo dedi gelismeleri yazardan sevinirim

Ben genital ve koltuk altı için 700 tl vermiştim :8: Sizinki biraz pahalı gibi :10:
Genitalde katsaydınız bari içine :1:
Ben çok memnunum. 4. seansıma gircem ocak ayında.
Ayrıca ben de sizin gibi çene için de ayriyeten gitmiştim. Çenedeki kalın kıllar yok oldu. Ama küçük tüyler gitmiyor uyarayım dedim :31:

Son düzenleme:
Bende bugun baslayacam ve cok korkuyorum acisina dayanabilirmiyim diye. Siz ilk defami yaptiriyorsunuz bende 6seaslik anlastim ama benim bi arkadas tam bitmesi icin 12 seans falan gitmen gerekiyo dedi gelismeleri yazardan sevinirim

ben daha önce gitmiştim ozaman farkı bir makina vardı tabi. ama devam etmedim sonuc güzeldi tabi devam etseydm daha iyi olabilirdi :) sonucları yazarım elbette. bende korkuyorumm :) inşallah dayanırım.

Ben genital ve koltuk altı için 700 tl vermiştim :8: Sizinki biraz pahalı gibi :10:
Genitalde katsaydınız bari içine :1:
Ben çok memnunum. 4. seansıma gircem ocak ayında.
Ayrıca ben de sizin gibi çene için de ayriyeten gitmiştim. Çenedeki kalın kıllar yok oldu. Ama küçük tüyler gitmiyor uyarayım dedim :31:

genitali kendim isteyerek çıkardım. yaptırmak istemiyorum.

ayrıca cene ve boyun kısmımdada var. göbegimde sadece cizgi degil epey bir bölüm :14:

6-8 seansta biteceği söylendi umarım biter

Son düzenleme:
ben daha önce gitmiştim ozaman farkı bir makina vardı tabi. ama devam etmedim sonuc güzeldi tabi devam etseydm daha iyi olabilirdi :) sonucları yazarım elbette. bende korkuyorumm :) inşallah dayanırım.

Onceden bi tecrubenizin olmasi guzel ben birazdan ilk seansa gidecem kendimi kasmaktan basim agridi :(

Son düzenleme:
sanki fiyatı biraz çok gibi geldi.bende özel bi hastahanede yaptırıyorum alexandirete benimki de. tüm bacak + kol altı + genital 1200 tl ama benim bu verdiğim fiyat 3 sene önceki fiyattı.bide benim seanstan 3 hafta sonra da rötüşlar vardı toplam 8 seans 8 rötüş 16 defa gittim.

sanki fiyatı biraz çok gibi geldi.bende özel bi hastahanede yaptırıyorum alexandirete benimki de. tüm bacak + kol altı + genital 1200 tl ama benim bu verdiğim fiyat 3 sene önceki fiyattı.bide benim seanstan 3 hafta sonra da rötüşlar vardı toplam 8 seans 8 rötüş 16 defa gittim.

canım sonuç nasıl bitt mi sende

canım sonuç nasıl bitt mi sende

benim kıl köklerim biraz yoğundu.kıllar inceldi tüy şeklinde kaldı ama tamamen bitmedi ne yazık ki.bi kaç defa ağdayla aldın.kökleri olmadığı için o kadar acımadı ve tüy şeklinde çıkıyor kökleri sert değil yani.ama bacak kısımlarımda hemen hemen bitti diyebilirim.hem bölgeye göre hem de vücut yapısına göre değişiyor.

benim kıl köklerim biraz yoğundu.kıllar inceldi tüy şeklinde kaldı ama tamamen bitmedi ne yazık ki.bi kaç defa ağdayla aldın.kökleri olmadığı için o kadar acımadı ve tüy şeklinde çıkıyor kökleri sert değil yani.ama bacak kısımlarımda hemen hemen bitti diyebilirim.hem bölgeye göre hem de vücut yapısına göre değişiyor.

anladım canımçok saol

normal canım merak etme 1 hafta 10 güne kadar dökülme başla nasıl memnun kaldın mı o önemli

Valla canim benim bi arkadasim 2 saat surdu dedi kadin 50 dakika sonra bitti diyince bastanmi savdi diye dusundum ilk seansimdi zaten memnun kaldim cunku ben cok korkmustum acisindan bekledigimden cok ii gecti

Back