- 15 Temmuz 2016
- 277
- 89
- 28
- 30
- Konu Sahibi meltemkirlangic
Kızlar zayıflama için gittiğim özel clinic medilife da dün lazere başladım. Gelişmeleri burdan yazacağım. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar zayıflama için gittiğim özel clinic medilife da dün lazere başladım. Gelişmeleri burdan yazacağım. :)
Fiyat konusunda özel clnc medilife ı ararsanız daha iyi olabilir ilk seans çokgüzel geçti gayet güler yüzlüler ve hijyenik bi ortam dökülmeler gerçekleşiyor zaten Ankara Kızılay daNerede bu hastane ilk izleniminiz nasıl ve fiyat ne kadar
Ne kadar fiyat cikardilar acaba bilgi verebilircmisiniz
Ve kac seans
Tum vucut yaptiracagim biyer ariyorum ankarada
Nerde yaptiracagimi sasirdim
Nsc klinik dusunuyodum ama cayyolundaymis cok uzak bana
Lonicera diye bi poliklinik duydum arkadasim onerdi tunalida ama o merkezle ilgili hic yorum bulamadim
Biran once bulup baslamam lazim kış gecmeden
Merkez seçimi cok zormus
Cihazlarda değişen bir durum o cihazın 13- 14ü başka bir cihazın 20sidir belki sen tüy yanığı kokusu alıyormusun yaptırdığın süreçte bu önemli tatlım?Selam arkadaslar dun 2.nci seansimi yaptirdim. Makinenin modeli alexandrite epicare dozu sordugumda 13 14 ile yaptim bacaklarina dedi koltuk alti ve genitale daha yuksek yaptim dedi. Doz dusuk degilmi diye sordugumda makine yeni kalibre edildi daha yuksek yaparsam yanik olusur dedi. Huzursuzum bana dusuk gibi geliyor bugday tenliyim tuylerim siyah ve kalin. Sizce yeterlimi yardim lutfen
alexandrite epicare 13 14 normalmi sizce tenim bugday tuyler siyah. 2.nci seansta genital disinda dokulme azdi. Yanik kokusunu fazla alamadimCihazlarda değişen bir durum o cihazın 13- 14ü başka bir cihazın 20sidir belki sen tüy yanığı kokusu alıyormusun yaptırdığın süreçte bu önemli tatlım?
Ilk yaptirdigimda almistim o kokuyuCihazlarda değişen bir durum o cihazın 13- 14ü başka bir cihazın 20sidir belki sen tüy yanığı kokusu alıyormusun yaptırdığın süreçte bu önemli tatlım?
Esmerseniz dogru demisler. Ben bugday tenliyim 13 14 dedilerBnde bugün bir klinikte yaptırdım. Genital ve koltuk altına 12 ile bacak ve kola 9 ile atış yaptılar. Bu şekilde bitmez ki falan dedim. Onlarda esmersin ve yanık oluşur dedi. Çok tereddütteyim şuan
içim biraz rahatladı siz böyle söyleyince inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırızEsmerseniz dogru demisler. Ben bugday tenliyim 13 14 dediler
Kalbini ferah tut. Kafana takilanlari sor. Ben aslinda beyaz tenliyim ama yillardir deniz gunes beni bugday tenli yapti. Lazere basladigimda bacaklarim hafif bronzdu korktular.Bnde bugün bir klinikte yaptırdım. Genital ve koltuk altına 12 ile bacak ve kola 9 ile atış yaptılar. Bu şekilde bitmez ki falan dedim. Onlarda esmersin ve yanık oluşur dedi. Çok tereddütteyim şuan
Ins canim. Sen nerede basladin ve nerelerineiçim biraz rahatladı siz böyle söyleyince inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız
Koluna hangi lazeri kullaniyorlarBnde bugün bir klinikte yaptırdım. Genital ve koltuk altına 12 ile bacak ve kola 9 ile atış yaptılar. Bu şekilde bitmez ki falan dedim. Onlarda esmersin ve yanık oluşur dedi. Çok tereddütteyim şuan
Kalbini ferah tut. Kafana takilanlari sor. Ben aslinda beyaz tenliyim ama yillardir deniz gunes beni bugday tenli yapti. Lazere basladigimda bacaklarim hafif bronzdu korktular.
Ins canim. Sen nerede basladin ve nerelerine
Alanyada yaptırıyorum. Tüm bacak, koltuk altı, genital ve alt kol. 6 seans paket olarak 2200 TL. Ben esmerim ve epeyi koyu tenliyim . Her bölgeye alex ile yapıldıKoluna hangi lazeri kullaniyorlar
Keske nd yag yaptirsaydin esmer tenliler icin cunku nd yagAlanyada yaptırıyorum. Tüm bacak, koltuk altı, genital ve alt kol. 6 seans paket olarak 2200 TL. Ben esmerim ve epeyi koyu tenliyim . Her bölgeye alex ile yapıldı
Bulunduğum ilçede nd yag yapabilecek güvenli bi yer yok ne yazıkki Hatta güvenip gidebileceğim tek yer bu klinik. Buradada tek bir cihaz varKeske nd yag yaptirsaydin esmer tenliler icin cunku nd yag
Yakmasinlarda. Yinede faydasini gorursun uzulmeBulunduğum ilçede nd yag yapabilecek güvenli bi yer yok ne yazıkki Hatta güvenip gidebileceğim tek yer bu klinik. Buradada tek bir cihaz var