• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazere başladımmmm :)

Kızlar zayıflama için gittiğim özel clinic medilife da dün lazere başladım. Gelişmeleri burdan yazacağım. :)

Ne kadar fiyat cikardilar acaba bilgi verebilircmisiniz
Ve kac seans
Tum vucut yaptiracagim biyer ariyorum ankarada

Nerde yaptiracagimi sasirdim
Nsc klinik dusunuyodum ama cayyolundaymis cok uzak bana

Lonicera diye bi poliklinik duydum arkadasim onerdi tunalida ama o merkezle ilgili hic yorum bulamadim

Biran once bulup baslamam lazim kış gecmeden
Merkez seçimi cok zormus

Ne kadar fiyat cikardilar acaba bilgi verebilircmisiniz
Ve kac seans
Tum vucut yaptiracagim biyer ariyorum ankarada

Nerde yaptiracagimi sasirdim
Nsc klinik dusunuyodum ama cayyolundaymis cok uzak bana

Lonicera diye bi poliklinik duydum arkadasim onerdi tunalida ama o merkezle ilgili hic yorum bulamadim

Biran once bulup baslamam lazim kış gecmeden
Merkez seçimi cok zormus

6 seans için anlaştık şuan paketler var isteğinize göre gidip görüşseniz daha sağlıklı olur özel clnc medilife Kızılay da özelden adresi göndereyim

Selam arkadaslar dun 2.nci seansimi yaptirdim. Makinenin modeli alexandrite epicare dozu sordugumda 13 14 ile yaptim bacaklarina dedi koltuk alti ve genitale daha yuksek yaptim dedi. Doz dusuk degilmi diye sordugumda makine yeni kalibre edildi daha yuksek yaparsam yanik olusur dedi. Huzursuzum bana dusuk gibi geliyor bugday tenliyim tuylerim siyah ve kalin. Sizce yeterlimi yardim lutfen

Selam arkadaslar dun 2.nci seansimi yaptirdim. Makinenin modeli alexandrite epicare dozu sordugumda 13 14 ile yaptim bacaklarina dedi koltuk alti ve genitale daha yuksek yaptim dedi. Doz dusuk degilmi diye sordugumda makine yeni kalibre edildi daha yuksek yaparsam yanik olusur dedi. Huzursuzum bana dusuk gibi geliyor bugday tenliyim tuylerim siyah ve kalin. Sizce yeterlimi yardim lutfen
Cihazlarda değişen bir durum o cihazın 13- 14ü başka bir cihazın 20sidir belki sen tüy yanığı kokusu alıyormusun yaptırdığın süreçte bu önemli tatlım?

İkinci seans bitti haftaya 3. seansa gidicem Mehmet Akgün le zayıflama bayan arkadaşlarla lazer gayet iyi şuan 15 gün sonra dökülmelerim başladı her 2 seanstada konrtrolde de tekrar tarama yapıldı devamını yazarım soruları olanlara yardımcı olmayı isterim.

Cihazlarda değişen bir durum o cihazın 13- 14ü başka bir cihazın 20sidir belki sen tüy yanığı kokusu alıyormusun yaptırdığın süreçte bu önemli tatlım?
alexandrite epicare 13 14 normalmi sizce tenim bugday tuyler siyah. 2.nci seansta genital disinda dokulme azdi. Yanik kokusunu fazla alamadim

Bnde bugün bir klinikte yaptırdım. Genital ve koltuk altına 12 ile bacak ve kola 9 ile atış yaptılar. Bu şekilde bitmez ki falan dedim. Onlarda esmersin ve yanık oluşur dedi. Çok tereddütteyim şuan

Bnde bugün bir klinikte yaptırdım. Genital ve koltuk altına 12 ile bacak ve kola 9 ile atış yaptılar. Bu şekilde bitmez ki falan dedim. Onlarda esmersin ve yanık oluşur dedi. Çok tereddütteyim şuan
Kalbini ferah tut. Kafana takilanlari sor. Ben aslinda beyaz tenliyim ama yillardir deniz gunes beni bugday tenli yapti. Lazere basladigimda bacaklarim hafif bronzdu korktular.

Kalbini ferah tut. Kafana takilanlari sor. Ben aslinda beyaz tenliyim ama yillardir deniz gunes beni bugday tenli yapti. Lazere basladigimda bacaklarim hafif bronzdu korktular.

Ins canim. Sen nerede basladin ve nerelerine

Koluna hangi lazeri kullaniyorlar
Alanyada yaptırıyorum. Tüm bacak, koltuk altı, genital ve alt kol. 6 seans paket olarak 2200 TL. Ben esmerim ve epeyi koyu tenliyim . Her bölgeye alex ile yapıldı

Back