canım sewindim başlamışsın haydi hayırlısı bepanten kremi gece gür günde 3 defada sür 3-4 gün sürsen yerer
acıması normaldir ya işte okadar acıyo anlık acı dayanırsın ya biz kadınlar dayanıklıyızdır diyorum ama bende arada ay ayy diyorum yani ama sonucu görünce iyiki yaptırmışım diyiceksin çok güzel oluyo azıyıda düşünme artık bitti gitti
duş alma bugün alırsanda ılık duş al kremini sür kıllarla oynama canım onlar dökülür yandığı için çamaşırına takılıp acıya bilir kılları tek tek çekiyomuşsun gibi kafamçokkarıştı canım kendine iyi bak hoş kalla.s.
bende yeni başlıyorum tüm vücut hemde biraz tedirginim ve korkuyorum nedendir bilmem genital ve koltuk altı için gittim tüm vücut için anlaştım haftaya cumartesi ilk seans tüm vücudu nakit1550 ye yaptırıyorum acaba dha uygunu yoktur diymikaydirigubbakcemile2
kendimi bildim bileli bacaklarimda istenmeyen tüylerden kurtulamiyorum ergenlik cagindan beri. yas ilerledikce kendiliginden dökülür dedim ama nafile artik bende artik
lazere basvurcam helede bikini bölgem icin muhakak.
topu topu kac seans oluyorki?
seans bittimi daha gitmene gerek yok galiba dimi??
kizlar ben eskiden bi doktora yaptiriyordum..dügünüme yakin baslamistim..
yüzümden baslayacakti ve tenimi falan test etmeden basladi,baslar baslamaz kulagimin yanini yakti..
öyle bir yaniktikiaylarca ugrastim..senağlama
özürler,bedava kürler falan..dava acacagimi söyledim..actimmi hayir..o korku onlara yeter,Allahindan bulsunlar ne diyim..
baska bi yere basladim..oda basindan savdi resmen,10 dakikada yapiyordu begenmedim..
simdi baska bi merkezdeyim..kadin doktor degil ama isin uzmani olmus...cok memnunum,hic canim yanmiyor,üstelik jelsiz yapiyor..bi önceki jelleydi,aman aman...jelle bence daha cok aciyor
Kızlarr bir buçuk ay geçtii ve hala bişi yok bende tüy adına..
Bi kaç tane bişi varr onlarıda jiletle kısaltıyorumm ve onlarda 10 gün boyunca uzamıyo bile..
Üstelik daha 1. seansımdaa..
Benimki 3- 4 seansta biticek gibi görünüyoo..
Yaşasın temizlikk kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?