Hadi yaa cok mu acıtıyoo nası bi acıki o ben agdaya cok zor dayanıyorum meselaa ondan da mı kötü senağlama
Bide sen memnunmusun cnm o cihazdan.. ben açık tenliyim tüylerim kalın ve siyah.. sanırım en iyi sonç böyle alınıyomus..
bebelerim benim gittiğim yerdekı aynı cihaz ama kesınlıkle anestol değil emla sürün en azından alt dudaklar daha az acıyor.ama acıtıyor yanı birde bnmm ağrı eşiğim düşük ondan olabilir.ağda kadar değil boyle ımmm şey gibi hanı lastiği çekersinde tenıne değer ya oyle bir acı dayanın kızlar değiyor cihaz mükemel yanı...iyi sonuçlar alacaksınız görün
Canım hayırlı olsun bende bakırköyde yaptırıyorum tüm gemital 100 tl bizim merkezde kılların tam lazerlik siyah teninse beyaz makine çok güzel görür bence paranı peşin werme azalınca zaten indirim yapıyolar belki 6 seans sürmüycek 4-5 seansta biterse yinede sen bilirsin .....bol bol jilet yap ama gitmeden 4 gün önce bırak
emla krem işe yarıyo ewet emla kremi sürüyosun strec film le (mutfakta kullandığımız)sarıyosunn hawa almaması lazım 1,5 2 saat bekliyosun sen seansına gidene kadar uyuşma olur canım ssk karşılıyo karneye yazırabilirsiniz aklınzda bulunsuna.s.
selam canım senin dediğin yerde bende başladım lazere geçen hafta.acıyo ama garip bi acı her ışık da iğne batıyo gibi.ancak sonrasında hiç acı olmuyo.zaten 10 dk falan sürüyo.ağda kadar acıtmıyo dayanılmayacak gibi değil yani.ömür boyu ağda yapmaktan iyidir.birde sadece genital acıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?