• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazere ara vermek

Hicoylesine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
17
6
86
Merhaba hanimlar. Yaklasik 5 ay once koltuk altim icin lazere baslamistim. Fakat yaz dolayisiyla 3 ay gidemedim. 2 seans girmis oldum lazere. O iki seansta tuylerimi azaltmisti aslinda biraz. Ama aradan 3 ay gecince tekrar ciktilar gibi duruyor. Acaba 3 ay ara verdim diye mi? Yakilan bir kıl kökü ara verilse de nasil cikar anlam veremedim. Kaliteli bir cihazla yapilmisti ustelik. Devam etsem mi baska bir klinige mi gitsem?

merhaba bende yarım paket alıp düzensiz bi şekilde gitmiştim.. zaten 1 bucuk ay sonra yeniden çıkıolar sonra onları yaktrmaya gdiosun bide iki seansta net göremezsin çok çok az miktarda azalır.. ben 3 seans yaptrdm bacağımda azalma oldu ama kol altı ve diğer bölgeler duruo..paranı peşin verdiysen devam et bence asıl sonuç en az 6 seansta görülüo

Aslinda azalmisti 2 seansta. Tekrar cikmasinin mantigini anlayamadim. Acaba uyuyan diger kıl kokleri mi cikti? Parayi pesin vermemistim canim, seans basina verdim hep. Ama devam edicem muhtemelen. Tesekkur ederim cevabin icin :) ❤

Zaten devam etseydiniz de yeniden çıkacaklardı normal olan bu. Seansta dökülüyorlar tekrar çıkıyorlar sonra gittikçe daha ince çıkmaya başlıyor ve yavaş yavaş azalıyorlar.

Zaten devam etseydiniz de yeniden çıkacaklardı normal olan bu. Seansta dökülüyorlar tekrar çıkıyorlar sonra gittikçe daha ince çıkmaya başlıyor ve yavaş yavaş azalıyorlar.
Hmm ilk defa yaptiriyorum bende. Koltuk altimla baslayip vaziyeti gormek istemistim. O nedenle sormak istedim, pek tecrubeli degilim. Tesekkur ederim yorumunuz icin ❤

dunyada hıc bır teknolojı yuzde yuz tuylerı bıtırmez
en fazla yuzde 70 oranında azalır sadece gucsuzlesır dokulur ama asla tamamen bıtmez
duzenlı gıtmemıssınız uzun ara vermıssınız cok az seans uygulanmıs cıkması cok normal tabıkı

dunyada hıc bır teknolojı yuzde yuz tuylerı bıtırmez
en fazla yuzde 70 oranında azalır sadece gucsuzlesır dokulur ama asla tamamen bıtmez
duzenlı gıtmemıssınız uzun ara vermıssınız cok az seans uygulanmıs cıkması cok normal tabıkı
Emin misiniz? Benim cogu arkadasimin koltuk altlari lazerden sonra hic yok. Sadece genital bolge tam olarak bitmiyormus. Koltuk altidir bacaktir arkadaslarimin kuzenlerimin filan hic cikmiyor. Bende be olur bilemem tabi

Emin misiniz? Benim cogu arkadasimin koltuk altlari lazerden sonra hic yok. Sadece genital bolge tam olarak bitmiyormus. Koltuk altidir bacaktir arkadaslarimin kuzenlerimin filan hic cikmiyor. Bende be olur bilemem tabi
hıc cıkmaması mumkun degıl tek tuk de olsa vardır gucsuz oldugu ıcın dokuluyordur
annem estetısyen benım emınım
benım tum vucut lazerlı turkıyede bu uygulama ılk yapılmaya baslandıgında seneleeerr once yapılmıstı bana ustelık her asamasından haberım var

hıc cıkmaması mumkun degıl tek tuk de olsa vardır gucsuz oldugu ıcın dokuluyordur
annem estetısyen benım emınım
benım tum vucut lazerlı turkıyede bu uygulama ılk yapılmaya baslandıgında seneleeerr once yapılmıstı bana ustelık her asamasından haberım var
benim 3 seansta bacaklarım baya bi azaldı ama kol altı sanki hiç yapılmamış gibi.. üstelik hemşire genelde kolaltı genital daha iyi etki gösterio demişti.. bu neden kaynaklanmıs olabilirki?

benim 3 seansta bacaklarım baya bi azaldı ama kol altı sanki hiç yapılmamış gibi.. üstelik hemşire genelde kolaltı genital daha iyi etki gösterio demişti.. bu neden kaynaklanmıs olabilirki?
evet ozel bolgelerde daha etkılı daha cabuk sonuc olur
her bolgenın lazer gucu uygulama gucu farklıdır lazerınızın cesıdını bılmıyorum ama belkı ten ve tuy rengınıze gore uyguladıkları lazer az gelmıs olabılır belkı lekeden kızarıklıktan cekınıp ışını az tutmus olabılırler hersey olabılır

Back