Valla 3. Seanstayım alıştım ben. Utanmıyorum ben ya karşımdakini doktor yerine koyuyorum muayeneye gitmiş gibi işteNeredeyse 10 ay olacak lazere geliyorum her seferinde ayaklarım geri geri gidiyor tüm vücut geliyorum ben. Hele bir de alıştığın kişi işten çıkınca başa sarıyor gibi hissediyorum alışma sürecigenitalin acısını her ay yaşamak offf içimi sıkıntılar bastı yine 10 seansım daha var üstelik sizde mi böylesiniz yoksa alıştınız mı kızlarrr
Uyusturu krem var genital.icin bir de sık sık eleman değişiyorsa o kurumdan hayır gelmez.Neredeyse 10 ay olacak lazere geliyorum her seferinde ayaklarım geri geri gidiyor tüm vücut geliyorum ben. Hele bir de alıştığın kişi işten çıkınca başa sarıyor gibi hissediyorum alışma sürecigenitalin acısını her ay yaşamak offf içimi sıkıntılar bastı yine 10 seansım daha var üstelik sizde mi böylesiniz yoksa alıştınız mı kızlarrr
Yok aslında iyi bi yere gidiyorum 1 kişi değişti memnunum dökülme açısından falan da ama her seferinde strese giriyorum giderkenUyusturu krem var genital.icin bir de sık sık eleman değişiyorsa o kurumdan hayır gelmez.
Aslında evet doğru diyorsunuz utanma durumu değil de eski kıza alışmıştım şimdi yeni birisine tekrar soyun falanValla 3. Seanstayım alıştım ben. Utanmıyorum ben ya karşımdakini doktor yerine koyuyorum muayeneye gitmiş gibi işteoda onların işi nihayetinde. Bide sonunda şu kıllar seyrekleşecek,daha geç çıkacak o yüzden rahat edeceğimi bildiğim için sıkıntı etmiyorum.
Kıl kökü zayıfladıkça acı azalacaktır, genital bölge kemikli ve bacak kol gibi bölgeye göre daha yumuşak ve hassas normaldir. Ben 8-9yil önce gittim hâlâ kaymağını yiyiyorum hamile kaldım doğurdum emzirdim orası tertemizYok aslında iyi bi yere gidiyorum 1 kişi değişti memnunum dökülme açısından falan da ama her seferinde strese giriyorum giderken
Uyuşturucu krem etki etmiyor ya yine acıyor
Ay doğru diyorsunuz kesinlikle değer aman tüm vücut toplasan yarım saat sürüyor en fazla sık dişini işte kızımKıl kökü zayıfladıkça acı azalacaktır, genital bölge kemikli ve bacak kol gibi bölgeye göre daha yumuşak ve hassas normaldir. Ben 8-9yil önce gittim hâlâ kaymağını yiyiyorum hamile kaldım doğurdum emzirdim orası tertemizbüyük kolaylik
Lazerden 1 gün sonra keselenmeyi ihmal etme. Gratis gibi yerlerde keseler var ya onlarla keselen sonucu daha hızlı alırsın. Lazerde keselenmek çok önemli. Ama 2. Gün tahriş olmasın sonra.Ay doğru diyorsunuz kesinlikle değer aman tüm vücut toplasan yarım saat sürüyor en fazla sık dişini işte kızım
Aynen öyle gerçekten lazer çok rahatlıkmış. Bacakta kaç derece ile atıyor mesela? Genitalde kaçla atıyor?Aslında evet doğru diyorsunuz utanma durumu değil de eski kıza alışmıştım şimdi yeni birisine tekrar soyun falanbi de diğer kızda acımıyordu bu sanırım seviyeyi biraz yüksek yapıyor acı hissediyorum acı eşiğim de düşük geriliyorum acıyacak diye ama rahatlığına değer balayında bir kere bile elim jilete falan gitmedi mis gibi kafa rahat tatil yaptım
Tüm vücut nasıl yarım saat sürüyor ya? Benim asla 1 saatten aşağı bitmiyor.Ay doğru diyorsunuz kesinlikle değer aman tüm vücut toplasan yarım saat sürüyor en fazla sık dişini işte kızım
Kaç olduğunu bilmiyorum ama genitalde biraz düşürmesini rica ediyorum, gözüm uzağı pek görmüyor ekranda da seçemiyorumAynen öyle gerçekten lazer çok rahatlıkmış. Bacakta kaç derece ile atıyor mesela? Genitalde kaçla atıyor?
Aa 1 saat mi, yarım saat sürüyor benim max 35 dk falan, baya da detaylı yapıyor yeni kız eli de yavaş ona rağmenTüm vücut nasıl yarım saat sürüyor ya? Benim asla 1 saatten aşağı bitmiyor.
Çok şanslısınız iyi bir merkeze denk gelmişsiniz. Ben lazer mağduruyum 10 seans gittim tüylerim eskisinden de arttı kalınlaştı mahvoldum. Bütçem olduğu zaman dermatoloğa gitmeyi düşünüyorum umarım bu sefer işe yarar.Kıl kökü zayıfladıkça acı azalacaktır, genital bölge kemikli ve bacak kol gibi bölgeye göre daha yumuşak ve hassas normaldir. Ben 8-9yil önce gittim hâlâ kaymağını yiyiyorum hamile kaldım doğurdum emzirdim orası tertemizbüyük kolaylik
Keselenmeyi unutma. Kese çok önemli.Çok şanslısınız iyi bir merkeze denk gelmişsiniz. Ben lazer mağduruyum 10 seans gittim tüylerim eskisinden de arttı kalınlaştı mahvoldum. Bütçem olduğu zaman dermatoloğa gitmeyi düşünüyorum umarım bu sefer işe yarar.
Utanacak bsey yokNeredeyse 10 ay olacak lazere geliyorum her seferinde ayaklarım geri geri gidiyor tüm vücut geliyorum ben. Hele bir de alıştığın kişi işten çıkınca başa sarıyor gibi hissediyorum alışma sürecigenitalin acısını her ay yaşamak offf içimi sıkıntılar bastı yine 10 seansım daha var üstelik sizde mi böylesiniz yoksa alıştınız mı kızlarrr
Ben diode lazere giriyorum. Yüz hariç her yer var göbek bel falanda var. 1 saat 15 dk 1 saat 10 dk sürüyor. Saat tutuyorum çünkü.Aa 1 saat mi, yarım saat sürüyor benim max 35 dk falan, baya da detaylı yapıyor yeni kız eli de yavaş ona rağmen
Ben dik dik ekrana bakıyorum kaçla atacak diyeKaç olduğunu bilmiyorum ama genitalde biraz düşürmesini rica ediyorum, gözüm uzağı pek görmüyor ekranda da seçemiyorumsormak da hiç aklıma gelmedi diğer ay bi sorayım bunu