lazerden sonraki sarı tüyler jilet mi ağda mı?

sevval888888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
264
0
96
44
Samsun
slm zemuszemuskızlar lazerin bayağı faydasını gördüm ama ben koltuğumu kaldırıp altına bakınca sarı tüyler görünüyor..uzaktan belli değil yani dibine kadar girmek gerekiyor ama güneşte falan kolsuz giyince iyice belli olur..peki lazer işi bitti bu sarı tüyleri ağda ile alırsam kalınlaşıp siyah olurlarmı ki ...

Bende sarı kalanlara iğneli yapıldığını duydum çünkü sarı olanlara lazer işlemiyor. Bende koltuk altı ve genital yaptırıyorum sarı kalanalr olursa ki olacak hiç dokunmamayı düşünüyorum

sakın jileti elıne alma o kadar ugrasıp ta tuylerınden kurtuldun sarılar kalmısta yakından bellıyomışta klava: ağdayla bi ıkıtaenısı al ona gore gerisini al yoksada klasın bırak kurtlumussun ya ona bak cicim :1hug:

bende de bazıları kaldı artık epılasyona gıtmek ıstemıorum. onlarda baya uzuyor. tam sarı deıl kı gorunmuo dıyım. onları alsam sorun olur mu acaba ?

Bence kalan tüyler için iğneli epilasyon yaptırın tamamen kurtulun. bir arkadasımın annesi yüzündeki tüylerden bile kurtulmuş iğneli epilason sayesinde. Afyon'da yaşıyorlar orda bir güzellik merkezine yaptırmış.

Son düzenleme:
ay sıkıldım valla gitmekten yoruldum yaa. kolaylık olsun dıe basladım ama sonunu goremıorum valla :S bır kac seans daha lazere mı devam etsem.

Ben lazerden sonra asla agda yapilmamali diye biliyorum
Lazer seansları surerken agda yapılmamalı ama tedavi bittikten sonra kalanları agdayla almak bir sorun oluşturmaz ki.
agda yapınca eski haline donecekse ne anladım ben o işten.
benim doktorum da bacaklarına ve genital bolgesine yaptırmış 4 yıl once. cok seyrek cıkıyor, onları da 6-7 ayda bir alıyorum diyor.

selam canım samsunda lazeri nerde yaptırdın bana tavsiye edebileceğin bi yer var mı bir de fiyatlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…