• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazerden sonra tüylerinizin çıkma süresi ne kadar?Yüz bölgesi.

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
448
Kızlar selam,lazerde çene bölgesi ve ya favori yaptıranlara sormak istiyorum,ne kadar zamanda bir gidiyorsunuz?Yani bir seans sizi ne kadar idare ediyor diyelim?Mesela şuan 77.gündeyim ben ama şuan gitsem giderim rahatsızım=) yani zor duruyorum gitmemek için=) ama 3.ayıma tamamlayım diye gitmiyorum.Favorilerimden rahatsız değilm hatta memnunum ama çenemdekilerden çok rahatsızım şahsen.Kimse aaa tüylerin çıkmış diye bişeyde bulunmuyo.Arkadaşımda bana sen tüylü değil takıntılısın diyo.Ama benim gözüme gerçekten batıyo:/ aynayı alıp inceliyorum paso böyle mercek olsa öyle bakarım yani.Uzaktan hiçbişey yok ama aynayla yakından ve bol beyaz ışık altında bakınca görüyorum işte:/ deliricem...

Heeeeeey cevap veren birilerini arıyorum?

Kızlar selam,lazerde çene bölgesi ve ya favori yaptıranlara sormak istiyorum,ne kadar zamanda bir gidiyorsunuz?Yani bir seans sizi ne kadar idare ediyor diyelim?Mesela şuan 77.gündeyim ben ama şuan gitsem giderim rahatsızım=) yani zor duruyorum gitmemek için=) ama 3.ayıma tamamlayım diye gitmiyorum.Favorilerimden rahatsız değilm hatta memnunum ama çenemdekilerden çok rahatsızım şahsen.Kimse aaa tüylerin çıkmış diye bişeyde bulunmuyo.Arkadaşımda bana sen tüylü değil takıntılısın diyo.Ama benim gözüme gerçekten batıyo:/ aynayı alıp inceliyorum paso böyle mercek olsa öyle bakarım yani.Uzaktan hiçbişey yok ama aynayla yakından ve bol beyaz ışık altında bakınca görüyorum işte:/ deliricem...

arkadaşım ilk lazer yaptırdığında yüzüne kaç gün sonra tüyler döküldü

cnm ben 2.5 ayda bir gidiyorum..son 15 gün çıkmış oluyor tamamen :)

Yüz bölgesi lazer tedavileri ilk seanslarda 1-1,5 aylık aralarla yapılır. Tüyler çıktıktan sonra ilk seanslarda beklemenin lüzumu yok. Siz bekledikçe kıl kökleri kendini iyileştirir. Tam iyileştirmeden tedavi yapılırsa daha etkili sonuçlar olacaktır. Bu ifadem kalın ve siyah kıllar için (yüzde)geçerli. İnce tüylere lazer önermiyorum.

Back