Lazerden sonra tüyleri tekrar çıkan hanımlar, ne yaptınız?

lale101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
49
Puanlar
53
Merhabalar,
8 seans lazer yaptırdım. Kıllardan kurtuldum. :)
3 sene sonra bir iki tane incecik çıktı. Güzellik merkezi bana 4 seans daha sattı.

Sanki bu sefer yaptıkları her seanstan sonra tüyler arttı. Tetikleme diye bir şey varmış.
Şimdi bir sürü tüy çıktı. Almak şart. Bunları jiletle alsam kalınlaşacak. Ağdaya geçsem bunca zaman lazer yaptırmama yazık olur mu?

Nasıl kurtulayım sonradan çıkan bu tüylerden? :)

Teşekkürler şimdiden.

canım sende bi iki tane çıktı diye hemen koşmuşsun güzellik salonuna simdi daha mı iyi oldu

canım sende bi iki tane çıktı diye hemen koşmuşsun güzellik salonuna simdi daha mı iyi oldu

Ah canım sorma ya... aynen dediğin gibi çok kötü oldu. Şimdi o kadar çok arttı ki anlatamam, uzun uzun simsiyah duruyorlar orada, almam lazım artık :(
Tekrar lazere gitsem aynı şey olacak herhalde. Ağdaya mı geçeyim, ne dersin?
Ya da iğneli epilasyon mu yaptırmak lazım?

yaa bende yaptırıyorum tüm vücut 7. seans bitti 3 seansn var daha ama yarısı bile bitmedi tüylerin almadğm yerlerimi jiletlede alınca çoğaldı özellikle göğüs bölgesi şimdiye kadr bitmeyen 3 seanslada bitceğini sanmıyorum konuşcam iğneliye başlıcam bende parama yazık oldu , çok moralim bozuk .s :(

İğneli epilasyon tek çareniz.Tetiklemeden sonra tüylerin tekrar dökülmesi uzun zaman alır o sırada da diğer tüyler tekrar tetiklenme sürecine girer (döngü gibi düşünün) Kişiden kişiye de dökülme azalma,tetiklenme oranı değişir.

yaa bende yaptırıyorum tüm vücut 7. seans bitti 3 seansn var daha ama yarısı bile bitmedi tüylerin almadğm yerlerimi jiletlede alınca çoğaldı özellikle göğüs bölgesi şimdiye kadr bitmeyen 3 seanslada bitceğini sanmıyorum konuşcam iğneliye başlıcam bende parama yazık oldu , çok moralim bozuk .s :KK43:

Missmtf, galiba çok ticari yaklaşıyorlar.
İkinci defa paket satarken bana şöyle dediler: "Hanımlar böyle 2-3 tüy çıkıca yine de bize gelmeye devam ediyorlar. 6 ayda bir geliyorlar mesela, koruma amaçlı. Çünkü 6 ay içinde ağda yaptırmaktan daha rahat. Yılda bir iki gelmeye devam ediyorlar"
Herhalde müşteri o güzellik merkezine bağlı kalsın diye bizi kullanıyorlar.
Aynen benim de moralim bozuldu. Ne güzel 3 sene hiç kıl çıkmamıştı, şimdi böyle görmek beni üzüyor.

Senin için de çok zor. Jilet çok çoğaltıyor. Sanırım ayva tüylerine dokunmak çok iyi olmuyor. İğneli epilasyon iyi mi? Lazerden sonra öneriyorlar mı canım?

İğneli epilasyon tek çareniz.Tetiklemeden sonra tüylerin tekrar dökülmesi uzun zaman alır o sırada da diğer tüyler tekrar tetiklenme sürecine girer (döngü gibi düşünün) Kişiden kişiye de dökülme azalma,tetiklenme oranı değişir.

Sevgili white_buffalo, çok teşekkür ederim yanıtın için.
Tetiklenmeden sonra dökülme ihtimali var mı, uzun zaman alsa da?
Ama anladığım kadarıyla bu uzun süreçte ağda kullanmamak gerekiyor? Muhtemelen ağda da kıl köklerini uyarıp kılların eski hızında ve kalınlığında çıkmasına neden olacak.
Ağda önermiyorsun değil mi? Direkt iğneli ile devam et diyorsun?

Dökülme ihtimali var ama kişiden kişiye oran değişir ama daha sık görülen diğer tüylerinde tetiklenip kalınlaşmasıdır.O yüzden iğneli sizin için en sağlıklısı olacaktır.Ağdayı kesinlikle önermiyorum ki sebebini sende yazmışsın kökleri aktive eder. Sıkma canını iğneli halleder ;)

Dökülme ihtimali var ama kişiden kişiye oran değişir ama daha sık görülen diğer tüylerinde tetiklenip kalınlaşmasıdır.O yüzden iğneli sizin için en sağlıklısı olacaktır.Ağdayı kesinlikle önermiyorum ki sebebini sende yazmışsın kökleri aktive eder. Sıkma canını iğneli halleder :KK66:

Canım, teşekkür ederim. İçimi rahatlattın.
Ya keşke en baştan iğneli yaptırsaymışım o zaman. Resmen lazer furyası oldu :)
O kadar uzun süre o kadar çok para verdim ki. Bir de gittim klinik güzellik merkezine her yerden 2 kat fazla parar vererek. İğneli epilasyon bu durumu çözerse süper olacak. Teşekkürler :)

İğneli epilasyon lazerden daha mı pahalıya geliyor? Hızlı cevap veriyor mu kıllar? Lazerde bir koltukaltına 8 seans diyorlar, iğnelide ortalama kaç seans kaç dakika gerekiyor biliyor musunuz hanımlar?

iğneli epilasyon da sabır işi ve uzun süren bir işlem.Aynı zaman da acısı da cabası.Genelde lazerle başlanıp tek tük kalanlar için idealdir iğneli.

Ah canım sorma ya... aynen dediğin gibi çok kötü oldu. Şimdi o kadar çok arttı ki anlatamam, uzun uzun simsiyah duruyorlar orada, almam lazım artık :KK43:
Tekrar lazere gitsem aynı şey olacak herhalde. Ağdaya mı geçeyim, ne dersin?
Ya da iğneli epilasyon mu yaptırmak lazım?
valla iğneli diyorsunuzda dayanılmaz bi acısı var katlanılmıo alexandrite cihaz benimki çok memnunum ve hiç çıkmıo eğer maddi durumun iyiyse alexandriteye başla derim 16+ seans aldım ben koltukaltıma 100 tlye ve bitti cnm

valla iğneli diyorsunuzda dayanılmaz bi acısı var katlanılmıo alexandrite cihaz benimki çok memnunum ve hiç çıkmıo eğer maddi durumun iyiyse alexandriteye başla derim 16+ seans aldım ben koltukaltıma 100 tlye ve bitti cnm

Sevgili hnf_50, gözün aydın arkadaşım. Şanslıymışsın. Ne kadar zaman oldu 16 seans'ı bitireli?

Back