- Konu Sahibi freetalking2010
-
Merhaba
Lazer epilasyona başladım ve sadece 2 seans gittim. Alexmidir nedir o alet ile yapıyor. Çok can yakıcı birşey. Tüylerim eskisi kadar gür değil ve geç çıkıyor. 2 ayda bir seansa gidiyorum. Herşey buraya kadar normal. Ancak lazere başladığımdan beri çok kötü ter kokmaya başladım. Banyo yapıyorum, ne kadar rollon ve deodarant varsa evde kullanıyorum. Kış günü sobalı evde her gün banyo yapıyorum ama bir kaç saat içinde kokmaya başlıyorum. İşe gelene kadar kokular içinde kalıyorum.
lütfen yardım edin. Ter bezlerimmi zarar gördü, eğer öyleyse düzelir mi. Mevsim kış şimdi böyle kokarsa yazın ben ne halt yerim.
Hangi cihazı kullanıyosunuz markası ne canım bende yaptırıyorum clnc medilife da alex candela kullanıyoruz hiç böyle sorunlarım yok yani ter kokusu felan şaşırtıcıKızlar yıl 2016 ve ben size anca yazıyorum. İnşallah aranızdan bu duruma çözüm bulan olmuştur. Eğer böyle koku olacagını bilsem asla koltuk altına yaptırmazdım zaten azdı bk varmış gibi bulaştım kafayı yicem artık. Magazada çalışıyorum yıllardır o yogunlukta gram terlemem olmazdı. Ya hastanede yapan kadına soruyorum bana diyo ben bilmem kaç yıldır yapıyorum bu işi hiiç duymadım şikayet böyle.. Laan bende 26 yıldır yaşıyorum anasını satayım hiiiiç terlemeyen deodorant roll on bile kullanmayan ben pis bi kokuyu yaşıyorum şu aralar nasıl alakası olmaz Lazerle. Nolur yardımm edin yemin ederim kendimden tiksiniyorum bu nasll koku nolur biri sonradan geçiyo desin :'(
Hangi cihazı kullanıyosunuz markası ne canım bende yaptırıyorum clnc medilife da alex candela kullanıyoruz hiç böyle sorunlarım yok yani ter kokusu felan şaşırtıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?