• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazerden sonra kizarmis bacaklar:((((

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Kizlar bugün üst bacak icin 2. seansim vardi. Ilk gittigimde 20 derece ile basladik, pek fazla aci hissetmemistim, senasdan sonrada kizarklik 1-2 gün icinde gitti. Fakat bu sefer dereceyi 25 yapti, baya aci hissettim ve uygulama bittikten sonra gözlerime inanamadim, sanki kizamik cikarmisim gibi görünüyordu ve hala öyle:(( soguk bezle bacagimi sildi daha sonra voltairen diye agri hafifletici bir krem sürdü uzman.
Sol bacaga gecince dayanamadim dereceyi 20ye aldik tekrar. Ama sag üst kisimlar cok felaket duruyor, morelim bozuldu, bu kizariklik ne zaman gider???

KK da cogu kisi benpathen kullaniyor, faydasi oluyormu kizarikliga? eczaneden mi aliyorsunuz onu?

merhaba....
lazer epilasyon sonrasında bu tip komplikasyonların olması çok olası. ilk seansınızda düşük derece ile başlanmış ve hafif kızarıklık oluşmuş 1-2 gün sonrasında geçmiş :) 25 derece de fazla olmamakla birlikte eğer acısına dayanamadıysanız uzmanınızın dereceyi azaltması iyi olmuş. yüksek enerji ile yapılan epilasyon daha başarılıdır ve kılların çıkış süresi dahada uzayacaktır. yani ilk seansınızda kılların çıkışı 1-1,5 ay olmuşsa bu seansta yüksek enerji ile çalışılan bölge daha geç çıkacaktır. çünkü kıl köklerinin tahribatı daha yüksek olmuştur. birkaç gün içerisinde aynı ilk seanstaki gibi kızarıklık geçecektir. belki hafif bir kabuklanma ile karşılaşabilirsiniz. eğer uygulama doğru yapılmış ise kesinlikle iz kalmayacaktır. şu an yanma ve acı varsa bephantene yerine silverdin krem kullanmanızı tavsiye ederim çünkü silverdin aynı zamanda yanık hazzınıda alacaktır. tabiki bephantene ve silverdin kremleri eczanelerden temin edebilirsiniz. :) hiç morelinizi bozmayın ve sakın seanslarınızı geciktirmeyin, geçmiş olsun. sevgiler

bende lazer sonucu 1 hafta önce yandım şuan 2 bacağımdada kristal başlığın izleri duruyo çizgi çizgi ve çok kötü bi görüntü bepanthen krem kullandım 2. günü akşamları contractubex kullanmaya başladım şimdi ise madecassol ve bepanten kullanmamı söylendi hafif renkte açılmalar başladı ama moralim çok bozuluyo bu duruma ne kullanmalıyım kafam karıştı lütfen yardım edin.

bende lazer sonucu 1 hafta önce yandım şuan 2 bacağımdada kristal başlığın izleri duruyo çizgi çizgi ve çok kötü bi görüntü bepanthen krem kullandım 2. günü akşamları contractubex kullanmaya başladım şimdi ise madecassol ve bepanten kullanmamı söylendi hafif renkte açılmalar başladı ama moralim çok bozuluyo bu duruma ne kullanmalıyım kafam karıştı lütfen yardım edin.

Sadece cildinizi bol bol nemlendirin. Kabuk oluştu ise de kaşıyıp yolmayın. Bunun dışında hiçbir kreme gerek yok.geçmiş olsun.

merhaba....
lazer epilasyon sonrasında bu tip komplikasyonların olması çok olası. ilk seansınızda düşük derece ile başlanmış ve hafif kızarıklık oluşmuş 1-2 gün sonrasında geçmiş :) 25 derece de fazla olmamakla birlikte eğer acısına dayanamadıysanız uzmanınızın dereceyi azaltması iyi olmuş. yüksek enerji ile yapılan epilasyon daha başarılıdır ve kılların çıkış süresi dahada uzayacaktır. yani ilk seansınızda kılların çıkışı 1-1,5 ay olmuşsa bu seansta yüksek enerji ile çalışılan bölge daha geç çıkacaktır. çünkü kıl köklerinin tahribatı daha yüksek olmuştur. birkaç gün içerisinde aynı ilk seanstaki gibi kızarıklık geçecektir. belki hafif bir kabuklanma ile karşılaşabilirsiniz. eğer uygulama doğru yapılmış ise kesinlikle iz kalmayacaktır. şu an yanma ve acı varsa bephantene yerine silverdin krem kullanmanızı tavsiye ederim çünkü silverdin aynı zamanda yanık hazzınıda alacaktır. tabiki bephantene ve silverdin kremleri eczanelerden temin edebilirsiniz. :) hiç morelinizi bozmayın ve sakın seanslarınızı geciktirmeyin, geçmiş olsun. sevgiler

Ay insAllah gecer, cok kötü bir görüntü var suan. Üst bacagin orta kisimlari cok felakat görünüyor. Uzman bikini bölgesinede uygulama yapti, ordaki kizariklik daha koyu renkte, gecmeyecek diye cok korkuyorum:( bugün eczaneden Pantothenol diye bir krem aldim benpanthen yasadagim yerde bulunmuyor diye bunu verdiler. Bu kremin icindede provitamin B5 var, sanirim benpanthendede öyle.

bende çok çok acı çektim bu ikinci seansımdı fakat başka bi yerdi ilkinden çok canım yandı şuan çizgi çizgi yanıklar var ve inşallah geçer hayatımda hiç bu kadar canımın yandığın hatırlamıyorum gerçeknede

Yaa maalesef seans geçtikçe ısı arttırılıyoki en dibe kıl köküne ulaşılsın benmde fena acımıştı hatta hiç bukadar kırmızı görmemiştim paniğe kapıldım akşamına geçtii ama bişi sürmemiştim

cok sükür kizarikliklar gitti, son bir haftadir kabuklanma olmustu kabuklarda dökülüyor yavas yavas.
Kalici olacak diye cok korktum yav, neyseki geciyor

of 25mi çok değilmi bu derece hiç duymadım???

Benim arkadasa 30dan fazla uygulandi. 25 cok degil aslinda. Iz kalir diye cok korktum, uygulamadan sonra bacagimi görünce resmen soka girdim. Acisi bir tarafa, cok kötü bir görüntü vardi. Hic gecmeyecek gibiydi ama gecti cok sükür. Üstelik jel kullanmadan yapildi.

Uzman biri ugrarsa buraya sormak istiyorum, jel kullanmadan uygulama normal mi? Ben ilk kez bu gittigim merkezde gördüm bunu.

Benımde Çok canım yandı PAzar gunu yaptırdım haLa Kırmızı :S gecmedı. :( : :( Ne zman gecer dıe bekLıyorum umarım duzeLır.

Back