İğneli Epilasyon Lazerden Sonra İğneli Yaptıran Var Mı?

rapunzel0316

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
1.086
13
116
İstanbul
Merhaba kızlar forumda aradım ama bu konuda bilgi bulamadım.
Ben şuan koltukaltı ve genitale lazer yaptırıyorum yakında bitecek paketim. Aslında genel olarak memnunum, bana vaadettikleri %70-90 arası başarıyı yakaladım. Ama özellikle koltukaltımda hala ince küçük tüyler çıkıyor, bunlar incelen ve rengi açıklaşan tüyler ve bildiğim kadarıyla zaten lazer buraya kadar başarılı oluyor. Lazerden sonra iğneli ile devam etmem önerildi. En baştan iğneli ile başlayanlar birçok seans devam ediyorlar fakat bu son kalan tüyler için yine birden çok defa gitmem mi gerekecek? Yoksa tek veya birkaç seansta hallediliyor mu? Mantıken düşününce zaten tek seansta tüyler kökten gideceği için, ve lazer yaptırdığımdan yeni tüy çıkmayacağı için tek seansta bitmesi gerekir diye düşünüyorum. Maddi olarak çok zordayım, iğneli de dakika hesabı olduğu için eğer uzun sürecekse hiç başlamak istemiyorum. Buradan sorarak kesin bilgi alamayacağımı biliyorum fakat örneğin koltukaltı; tek seans 3 saat mi sürüyor yoksa yarım saat mi sürüyor? İğneli hakkında bilgim yok bu konuda beni aydınlatır mısınız?

valla canım benm amcamın kızı iğneliye geçmişti hiççç memnun kalmamıştıı tavsiye etmem parana yazık madem tüy şeklinde ince var ağda ile alıver rahat et bir ay:26::26:

Lazerden sonra ağda, makine gibi tüyü kökünden alan yöntemler kullanmamak gerekiyor tüyleri tekrar hareketlendirmemek için. Yüzeyden kısaltılabiliyor sadece, makas veya jiletle. Ya da iğneli işte. Memnun değil miydi tüh yani kökten kurtulma şansımız hiç olmayacak mı şu tüylerden

valla makas ve jilet daha çok hareketlendirir bence memnun değildi onda hormon bozukluğu vardı valla çook çekti kız:26::26: bence ağdayla devam et ama yineden araştır sen bilirsin ben 2 ayda bir alıyom ağdayla incecik çıkıyo tüy gibi

Teşekkür ederim, lazer yaptırılmamışsa dediklerinizde haklısınız normalde öyle oluyor, fakat lazerden sonra ağda kesinlikle kullanılmaz, tüyü çoğaltır. Sadece jilet gibi şeyler kullanılabilir. Ben de onu kullanmak istemediğim için iğneli düşünüyorum ama bilgim yok, deneyim sahibi arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum :26:

Lazerden kalan tuylerimi bende igneliyle bitirdim.cok memnunum cunku tertemizim.kil, tuy dusunmyorum artik.iyi bir uzman bulup, sorularini ve endiselerini ona soylemelisin.burdan, kulaktan dolma bilgiler seni yaniltir.

Lazerden kalan tuylerimi bende igneliyle bitirdim.cok memnunum cunku tertemizim.kil, tuy dusunmyorum artik.iyi bir uzman bulup, sorularini ve endiselerini ona soylemelisin.burdan, kulaktan dolma bilgiler seni yaniltir.
Merhaba canım cevabına teşekkür ederim. Uzmanla da görüşeceğim, fakat daha lazere başlarken bile bir çok uzmanla görüştüm ve hepsi farklı şeyler söylediler. Açıkçası hepsine paza tuzağı olarak bakıyorum. Şuan gittiğim yere bile %100 güvendiğimi söyleyemem o yüzden iğneli yaptıran birinin görüşünü almak istedim, yaptırmış memnun kalmış biri yani. Bana orda tek seansta biter diyecekler, 3 seansta bitmeyecek. Ya da %90 garanti verecekler ama olmayacak. Uzman kim olursa olsun güvenmiyorum. Lazerciler iğneliyi, iğneliciler de lazeri karalıyorlar. Bu işten para kazanıyorlar haliyle ne kadar para koparsak kardır diyorlar.
Benim merak ettiğim örneğin koltukaltı, kaç seans gittin? 4 saat sürüyor mu mesela? Tamam buradan bilgi alamam biliyorum ama yarım saatle 4 saatin farkını da yaptıranlar bariz söyleyebilir sanırım.

Lazerden kalanlari toplattigim icin benim koltukaltim 20 dk. Falan surmustu.hatta sunu soyleyebilirim, tum vucut 3-4 saaatte toplanmisti canim.

Lazerden kalanlari toplattigim icin benim koltukaltim 20 dk. Falan surmustu.hatta sunu soyleyebilirim, tum vucut 3-4 saaatte toplanmisti canim.

Anladım, sandığımdan kısa sürüyormuş. O kadar çok kandırılıyoruz ki resmen paronayak oldum uzmanlar ne deseler inanmakta güçlük çekiyorum, uzman olmayanlara daha çok güveniyorum ciddi olarak. Çok teşekkür ederim

umarım sende ,güvenebileceğin ,iyi bir uzmana rastlarsın. herkes yamyam değil merak etme

koltuk altında lazer çok iyi sonuç veriyor. nerdeyse %80-90 bitiyor. bende 7 seans lazerden sonra koltuk altına iğneliye devam ettim, çünkü tek tük kalmıştı. ayda bir gidiyorum. yaklaşık 10 seans gittim sanırım. her seansım ortalama 5 -7 dk sürüyor (toplam süre). tek tük kaldığı için hemen bitiyor. hatta bu son aylarda 2 dkya indi bu süre. toplasan 5-10 tane kıl kalıyor her ikisindede o yüzden hemen bitiyor. korktuğunuz gibi 30 dk ya da 1 saat asla sürmez yani. eğer lazer yaptırmamış olsanız evet süre bu kadar olur ama zaten lazerle azalmış tüyler. hele ki koltuk altı gibi çok iyi etki eden bir bölge. iğnelide bu kadar süre almaz.

10 seans çok şaşırdım tüylerden kalıcı olarak kurtulmak toplamda 2 yılımıza maloluyor. Ama seans süreleri azmış 10 dk falan maddi olarak zorlamayacak demek ki, teşekkür ederim aklıma takılanları öğrenmiş oldum.

bende bu konuyu araştırıyorum bir süredir bende lazer etkili olmadı acaba iğnelide sonuç vermez paramçöpe gidermi diye düşünüyorum.

Ipl kullanan hiçkimse memnun kalmıyor, ipl hiçbir zaman kalıcı sonuç vermiyor, seanslar bittiği zaman yeniden tüyler çıkıyor. Bir nevi ağda gibi, sadece zaman aralıkları ağdadan daha uzun.

ben çok cahilce daldım araştırma yapmadan bide 2300 tl peşin vererek çok pişmanın netten bakınca ipl cihazı için modern ağda yazısını okudum o kadar moralim bozulduki sorma
salon aslla para iadesi yapmıyor devam et fln fln.. bi sürü laf kalabalığı yapıyolar

Geçmiş olsun bayağı kötü olmuş. Ben de 7 seans peşin ödedim direk atlayıp. Eskisine göre çok memnunum ama dediğim gibi iğneli de aklımın bir köşesinde kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…